Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marcelinda18 dneska pujdeme urcite - ale az dyl. Ted mi to tu chrni ![]()
Na rozsviceni stromu pujdeme s kamaradkou a jejima holkama - ma stejne starou holcinu jako je Emca a bude tam zpivat - ze skolky
Tak pujdeme spolecne vsichni ![]()
@Barčí1411 píše:
@silvija Ahoj. Tak konecne uz klidek a pohodickaMame se fajn, sestinedelko mame vicemene za sebou - prezily jsme ho, takze ted prijde ta prava zabava
Venku je pekne hnusne, zima, ale dneska jsem s holkama vyrazila alespon na hodinku vn - teda starsi byla venku hodku, vybehla ven na hriste driv
Co vy, jak se vam vsem dari?
maly ma afty sme nemocni všeobecne ![]()
@silvija jeee chudacek
Co to ma za afty, ze je v nemocnici?
@Barčí1411 píše:
@silvija jeee chudacekCo to ma za afty, ze je v nemocnici?
MA AFTY PUSINCE MAME HORECKY 40 OD PATKU
Ahoj maminy které by jste šla po novém roce si sednou na kafe a pokecat nebo nějaká příjemná procházka by byla taky fajne. Zatím jsem navrhla termín hned v novém roce 2 nebo 3 co by jste na to říkaly. ![]()
Mám 7 měsíční holčičku
No tak super tak 3 po obědě? Třeba tak ve 13:00 u pošty na mladé? Vymyslím trasu a mužem si udělat pěknou procházku zakončenou kávou v cukrárně
Všechny ráda uvítám ![]()
Super, já souhlasím. Richard má 4 měsíce
Ta pošta to je vedle tety drogerie?
Ano i ne je to kousek nad ni taková zastrčená ale určitě myslíme tu samou ![]()
@marcelinda18 Ano, je tam nějaké herna nebo něco takového vedle té pošty. Díky. Bydlím tu chvíli a myslím že je tu ještě jedna pošta někde za vlakáčem. ![]()
Vedle posty je akorát bar a tam nevím zda by se dobře hrálo
pokud sháníš nějakou herničku tak v http://www.rcmilovice.cz/ jsou tam supr lidi a prďata se vyblbnou a pokud cvičení pro mimčo tak tam je taky v pátek a ve čtvrtek v pátek je to pro ty úplně nejmenší a ve čtvrtek midy a maxi gumidci ![]()
@marcelinda18 jj já vím, už jsem to našla, to jsem jen řekla, jestli je to ta pošta, né abychom tam šli
od nového roku tam chci právěn na ty midy chodit ![]()
Tak to se tam budem potkávat ja už chodila na mini ale už jsme vetši tak jdem na midy ![]()
@marcelinda18 Tak to bude fajn, já to ještě musím přesně prostudovat zda mini nebo midi ![]()