Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
frohlice píše:
Ahoj všem, také jsme z Milovic a emáme moc kamarádůMalému je 20 měsíců, najde se někdo podobě starý?
Ahojky náš malý má 19 měsíců.
Odkud jsi? My jsme z Mladé.
Tak to je kousek my v Průběžný.
Akorát teď jsem v Praze u rodičů, čekáme druhý a mám to trochu rizikový, tak abych byla pod dohledem, ale na víkendy jezdíme domů, tak se pak můžem domluvit na procházku. ![]()
Jéé, to to se budeme těšit
dejte vědět až budete tady, moc rádi s vámi vyrazíme ve ![]()
No pojedeme zase na víkend, ale to máme v plánu nechávat prcka u rodičů, potřebujeme to doma pořádně připravit na nový nábytek pro něj a navíc malej má teď nějakou chřipku chudinka. ![]()
A ty jsi se teď nějak nově přistěhovala do Milovic?
Ne, jsem tu už tak 3 roky a mažel te asi 7 ale moc zámých a kamarádů s dětmi emáme
a malej ten děti uplně zbožnuje, ale ted má taky antibiotika šmudla. Dřív jsme bydleli v Průběžný, od května jsme ve vlastím bytě tady v Topolový
Tak držíme palečky at máte všechno v pohodě, kdy se druhej mimísek narodí?
Aha tak to jsme na tom podobně, my tam jsme tedy zatím jen přes rok, ale i tak tam skoro nikoho neznám a hlavně ne se stejně starými dětmi a to má malej taky rád. Nejradši je u kamarádky má kluky 3 a 5 a to je fakt spokojenej. ![]()
Máme termín 4.4., ale počítám, že to bude o něco dřív, Kájík se narodil 26+1, tak teď už o 8týdnů přenáším a komplikace už jsou taky od 28tt. ![]()
Tak hlavně at je vše ok, budem držet palečky
To už se vám to teda pěkně blíží
my zatim druhý eplánujem, dodělávám VŠ…
Jj za chvilku už budem čtyři.
Ty jo a my si zrovna s manžou podali přihlášky na VŠ. Copak děláš za školu?
Ahoj, ted jsem právě měla dva dny školu, takže jsem neměla vubec čas příjít odepsat, promin
Já dělám VŠCHT v Praze a občas je to docela záhul, když mám laborky, ty jsou od rána do večera. A jakou školu jste si vybrali vy?
Ahojky, no tak to musí být fakt těžká škola a kolik ti ještě zbývá do konce?
My jsme si podali přihlášky do Hradce, obor sociální práce ve veřejné správě a ještě uvažujeme nad politologií, tak uvidíme, tam se to může podat až do konce března.
Dneska je venku docela hezky. Co máte v plánu?
Ahoj
Matýsek dostal včera posledí atibiotika, tak až se vyspiká, chtěla bych ho a chvíli vzít ven
Jinak děláme doma velký, uklid zítra dorazí tchýně ![]()
Tak ten úklid radši mi ani nepovídej, tady je potřeba udělat takových věcí. ![]()
Mi pak poreferuješ jak tam je velká zima.
Mě se teda dneska nikam ani moc nechce. ![]()
Matýsek už zase vubec ec hce být doma, a když je takhle krásně, tak aspo a chvíli pujdem
uvidíme jak ás zima požene domů
a jak se máte vy? ![]()
Tak Kája je doma docela v pohodě. My až na tu chřipku jsme v pohodě, ale radši bych byla zdravá skoro nemůžu spát jak mi není dobře. ![]()