Maminky Milovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
22.2.11 10:35
frohlice píše:
Ahoj všem, také jsme z Milovic a emáme moc kamarádů :) Malému je 20 měsíců, najde se někdo podobě starý?

Ahojky náš malý má 19 měsíců. :) Odkud jsi? My jsme z Mladé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.2.11 10:51

Taky z Mladé :) Bydlíme v Topolové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
22.2.11 10:58

Tak to je kousek my v Průběžný. :) Akorát teď jsem v Praze u rodičů, čekáme druhý a mám to trochu rizikový, tak abych byla pod dohledem, ale na víkendy jezdíme domů, tak se pak můžem domluvit na procházku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.2.11 11:08

Jéé, to to se budeme těšit :) dejte vědět až budete tady, moc rádi s vámi vyrazíme ve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
22.2.11 11:15

No pojedeme zase na víkend, ale to máme v plánu nechávat prcka u rodičů, potřebujeme to doma pořádně připravit na nový nábytek pro něj a navíc malej má teď nějakou chřipku chudinka. :(

A ty jsi se teď nějak nově přistěhovala do Milovic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.2.11 11:23

Ne, jsem tu už tak 3 roky a mažel te asi 7 ale moc zámých a kamarádů s dětmi emáme :( a malej ten děti uplně zbožnuje, ale ted má taky antibiotika šmudla. Dřív jsme bydleli v Průběžný, od května jsme ve vlastím bytě tady v Topolový :) Tak držíme palečky at máte všechno v pohodě, kdy se druhej mimísek narodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
22.2.11 11:50

Aha tak to jsme na tom podobně, my tam jsme tedy zatím jen přes rok, ale i tak tam skoro nikoho neznám a hlavně ne se stejně starými dětmi a to má malej taky rád. Nejradši je u kamarádky má kluky 3 a 5 a to je fakt spokojenej. :)

Máme termín 4.4., ale počítám, že to bude o něco dřív, Kájík se narodil 26+1, tak teď už o 8týdnů přenáším a komplikace už jsou taky od 28tt. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.2.11 12:10

Tak hlavně at je vše ok, budem držet palečky :) To už se vám to teda pěkně blíží :) my zatim druhý eplánujem, dodělávám VŠ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
22.2.11 12:25

Jj za chvilku už budem čtyři. :) Ty jo a my si zrovna s manžou podali přihlášky na VŠ. Copak děláš za školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.2.11 15:33

Ahoj, ted jsem právě měla dva dny školu, takže jsem neměla vubec čas příjít odepsat, promin :) Já dělám VŠCHT v Praze a občas je to docela záhul, když mám laborky, ty jsou od rána do večera. A jakou školu jste si vybrali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.2.11 10:21

Ahojky, no tak to musí být fakt těžká škola a kolik ti ještě zbývá do konce?
My jsme si podali přihlášky do Hradce, obor sociální práce ve veřejné správě a ještě uvažujeme nad politologií, tak uvidíme, tam se to může podat až do konce března.
Dneska je venku docela hezky. Co máte v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.2.11 13:20

Ahoj :) Matýsek dostal včera posledí atibiotika, tak až se vyspiká, chtěla bych ho a chvíli vzít ven :) Jinak děláme doma velký, uklid zítra dorazí tchýně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.2.11 14:06

Tak ten úklid radši mi ani nepovídej, tady je potřeba udělat takových věcí. :(

Mi pak poreferuješ jak tam je velká zima. :) Mě se teda dneska nikam ani moc nechce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.2.11 14:09

Matýsek už zase vubec ec hce být doma, a když je takhle krásně, tak aspo a chvíli pujdem :)uvidíme jak ás zima požene domů :) a jak se máte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.2.11 14:34

Tak Kája je doma docela v pohodě. My až na tu chřipku jsme v pohodě, ale radši bych byla zdravá skoro nemůžu spát jak mi není dobře. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová