Maminky Milovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
26.2.11 14:37

Tak snad vám to dá taky pokoj, my jsme byli taky nemocní všichni :) a ted se malej echce vzbudit, tak nevím jak to bude s procházkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.2.11 14:48

Jen ho nech spinkat, asi si potřebuje pořádně odpočinout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.4.12 10:42

Ahojky, zdravím maminky nebo těhulky z Milovic. jsem v 7. měs. těhotenství, bydleli i pracovali jsme s přítelem v Praze a já teď nemám v Milovicích žádnou kamarádku. Najde se nějaká na kafe nebo pokec? Jsem z Mladé. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 12:11

ahoj, já jsem taky z Mladé a těhotná, na mateřské se synem, který má 14 měsíců. Jestli máš zájem, ráda se seznámím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.4.12 12:17

Ahojky. Tak to jsem ani nečekala, že se tak rychle nějaká mamča ozve ;) A v kterém jsi měsíci? To musí být se 14 měs. prckem docela náročné ne? :) Ale máš to super, že dětičky k sobě budou mít věkově hodně blízko. Mě je 27let a čekáme první, zatím ještě do 5.5. pracuju, ale pak už budu mít spoooustu času. Kde přesně bydlíš?
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 13:05

ahoj Moniko, já jsem teď ve 4. měsíci a máš pravdu, budu to mít skoro jako dvojčata , ale zatím se to zvládnout dá :). Mně je 33 let, bydlím na Rakouské a kde Ty? Jestli chceš, můžeš mě najít na skype (marianna.zahra). Marianna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.4.12 13:22

Já Marianno ( mimochodem moc hezké jméno ;) na skype nechodím. To kdyžtak spíš mail: vinicie@seznam.cz. Já bydlím na Italské, tak to máme kousek ;) A kde jsi rodila a kde se chystáš rodit teď? Já přemýšlím o Nymburce a taky možná až budu doma o nějakém cvičení v Lysé. Máš nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 13:54

jsem slovenka, tak jméno mám slovenské, díky :) . Rodila jsem v Brandýse, ale teď by tam měli být údajně finan. problémy, tak teď mám v plánu rodit v Mladé Boleslavi. Boleslav mě doporučilo víc lidí, tak snad nebudu litovat. Ale v Nymburce jsem ležela s prvním těhotenstvím pár dní a péče dobrá. Na cvičení pro těhotné jsem nechodila, při prvním těhotenství kvůli práci, časově náročná a teď nemám hlídání :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.4.12 14:17

Jéé přítel je taky slovák, původně z Trenčína :) Já pořád taky ještě váhám jestli MB nebo Nymburk. A co pediatr, ke komu chodíte? A taky se tak v Milovicích nudíš? Já nemít psa a kočku, tak se tam ve volných dnech ukoušu nudou, kamarádky nemám žádné, všichni jsou daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 14:45

jestli můžu, budu dále psát na Tvůj mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.4.12 14:50

Ok, budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
31.10.12 23:07

Dobry vecer jsem tež maminka z Milovice rada bych seznamila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.2.13 21:22

Ahoj holky, není tady ještě nějaká maminka z Milovic, která tu také nikoho nezná? Ráda bych našla parťačku na procházky pro sebe i svou dvouletou dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 22:24

Ahoj Ajo, mám 2-letého syna. Hledám pro něj malé kamarády… tak někdy můžeme vyrazit na seznamovací procházku, ctnt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.2.13 22:17

Ahoj, to je bezva :) Na procházku s vámi určitě rády vyrazíme. Můžeme se domluvit třeba na příští týden, jestli se Ti to hodí. Kde bydlíte? My na Mladé v ul. Pod Lesem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová