Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jej tak to si nedokážu představit každý ráno ještě chodit s pejskem. Na to jsem až moc líná. ![]()
Však na to taky nadávám
Ale aspoň mě to donutí jít ven na procházku a mám nějaký pohyb ![]()
No to je taky fakt. Nějaká pozitiva to má taky.
Já mám doma dvě kočky a docela mi to stačí. ![]()
No jo, tak s každým zvířátkem je práce, ale kočky nedonutí k takové aktivitě ![]()
Ahoj jsem byla pryč, tak jsem se sem nedostala.
Shaari to máš pravdu, že nedonutí k takové aktivitě, ale i tak se doma kolem nich docela otáčím. ![]()
Ahojky,jak se máte?Konečně se trochu oteplilo,tak můžem s kočárkem ven,tak jsme dneska byli na hodinový procházce a jsem úplně hotová ![]()
Ahojky Jani máme se dobře.
To já jsem od včerejška nikde nebyla a ani se mi nijak nechce, ale možná že zítra taky na chvíli vytáhneme paty z domu.
Ahoky, jsem taky z Milovic ( Mírová - Balonka). Bydlíme tady rok a půl a ještě tady moc kamarádek zatím nemám. Do mateřského centra chodíme skoro pravidelně, ale nějak jsem se s žádnou maminou ještě neseznámila. Mám osmi měsíčního prcka a ven na procházky chodíme skoro každý den… ![]()
Ahojky tak to jsme na tom podobně, taky jsem tu rok a půl a skoro nikoho tu neznám.
Akorát teda v MC jsem nebyla ještě ani jednou. Ono je taky fakt, že hodně času trávíme v Praze.
Ale tak můžeme se domluvit a dát nějaký srázek. ![]()
Lomnacka píše:
Ahoky, jsem taky z Milovic ( Mírová - Balonka). Bydlíme tady rok a půl a ještě tady moc kamarádek zatím nemám. Do mateřského centra chodíme skoro pravidelně, ale nějak jsem se s žádnou maminou ještě neseznámila. Mám osmi měsíčního prcka a ven na procházky chodíme skoro každý den…
Ahojky, a chodíte ve čtvrtek na mimi cvíčo? Tam chodíme celkem pravidelně ![]()
Ahoj, chodíme…:-) Ale ten příští nepůjdem, jedem za rodiči na Moravu až ten další, snad se tam potkáme:-) Katka
Ahojky, určitě…budu moc ráda. Jen teď od úterka tady nebudem. Jedem na Moravu
Lomnacka píše:
Ahoj, chodíme…:-) Ale ten příští nepůjdem, jedem za rodiči na Moravu až ten další, snad se tam potkáme:-) Katka
Tak to je super
My ještě teda chodíme na mladší, Matymu se nechce lézt ![]()
To my taky chodíme na mladší. Vašík ještě taky neleze, ale plazí se jako tuleň:-) Tak za dva týdny pa…
Ahoj všem, také jsme z Milovic a emáme moc kamarádů
Malému je 20 měsíců, najde se někdo podobě starý?