Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba se nám tu podaří vytvořit pěknou skupinku a můžeme se časem domluvit na nějakém srázku ![]()
keys koukám na metřík,že čekáte druhé miminko ![]()
shari a odkud pak jsi ty?Koukám že máte taky malý mimčo ![]()
Holky, pokud byste měly zájem, tak pořádáme pravidelně srazíky s holkama z mojetehotenstvi.cz a je to moc fajn ![]()
Janco no jo čekáme druhýho ďáblíka, taky kluka. ![]()
Jinak já se na nějakej srázek ráda dostavím, jen s tím časem je to u mě trochu náročnější. ![]()
keys a to bylo plánovaný,nebo nečekaný?Já by jsem pro Matyho taky chtěla sourozence,aby byli tak nejéle dva roky od sebe,aby si spolu mohli hrát ![]()
A taky se ráda dostavim na nějaký srazík,ale je blbá ta zima,málokdy se teď s Matym dostanu ven ![]()
Jani jj bylo plánované, taky jsem chtěla aby si mohli pak spolu hrát.
Chtěli bysme ještě holčičku, ale tu asi o něco později, tak 3-5let od toho druhého prcka. Tak snad se poštěstí.
keys taky by jsme chtěli moc druhou holčičku,ale uvidíme,jak nám to půjde,na první jsme čekali 6.let ![]()
Jančo my jsme z Topolový a mimčo je fakt malinký, Elišce teď byl měsíc ![]()
Jani - Teda tak to jste si hodně počekali a my měli obavy po roce. No tak snad se vám to zadaří dřív, chce to na to nemyslet no, nic jiného asi neporadím. Ale myslím, že zkušeností máš asi sama dost, že?
Shaari tak to jste vážně malinkatý, to asi zatím v tohmle počasí ani moc na procházky není. ![]()