Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příští týden se mě to hodí, jsem taky z Mladé, Rakouská a chodíme na procházku denně mezi 15h-17h. Co třeba v úterý?
Fajn, úterý se hodí. My také vždycky odpo vyrážíme s malou na procházky. Co si dát sraz třeba u Tesca v 16 hod.?
Dobře, budeme se těšit, poznávací znamení „sourozenecký dvojkočárek“ ![]()
Ahoj ![]()
Nedavno jsme se do Milovic pristehovali. Mam temer 4 letou slecinku. Ja jsem momentalne na rizikovym, takze se s dcerkou brouzdame Milovicemi samy.. Manzel je cizinec a zda se, ze v dnesni dobe to snad jeste nektere velmi prekvapuje, kdyz nekdo promluvi anglicky a nic moc, nebo spic vubec, se s nami ani nikdo neda do reci… Dokonce ani sousede, a to maji vicemene stejne stare dcerky jako je ta nase… Dcerka je hodne akcni a chybi ji hodne pohybu s deckama (skolku nemame, obcas ji dame do soukrome, teda pred tim, nez jsem sla na rizikove, tak chodila pravidelne do soukrome, ale to take neni zadarmo,,, tak je ted vic se mnou) a ja jsem cle dni zavrena doma sama. Manzel dost pracuje, kdyz je doma, tak spolecne neco podnikneme alespon, ale takove to zdrave poklaboseni s zenskyma mi chybi
A nejaky kvitko kamaradsky pro tu nasi cacoru
Tak kdyby vam to nevadilo… ![]()
Ahoj Barči jsem take z Milovic a stejne jako ty nikoho tady neznám tak by nebylo na škodu se spolu seznámit. Múj maly má 10 měsíců.
@Barčí1411 píše:
AhojNedavno jsme se do Milovic pristehovali. Mam temer 4 letou slecinku. Ja jsem momentalne na rizikovym, takze se s dcerkou brouzdame Milovicemi samy.. Manzel je cizinec a zda se, ze v dnesni dobe to snad jeste nektere velmi prekvapuje, kdyz nekdo promluvi anglicky a nic moc, nebo spic vubec, se s nami ani nikdo neda do reci… Dokonce ani sousede, a to maji vicemene stejne stare dcerky jako je ta nase… Dcerka je hodne akcni a chybi ji hodne pohybu s deckama (skolku nemame, obcas ji dame do soukrome, teda pred tim, nez jsem sla na rizikove, tak chodila pravidelne do soukrome, ale to take neni zadarmo,,, tak je ted vic se mnou) a ja jsem cle dni zavrena doma sama. Manzel dost pracuje, kdyz je doma, tak spolecne neco podnikneme alespon, ale takove to zdrave poklaboseni s zenskyma mi chybi
A nejaky kvitko kamaradsky pro tu nasi cacoru
Tak kdyby vam to nevadilo…
ahoj jsem tež cizinka
mam 14mesičnyho kluka
@mirekaevicka @silvija
jsem si rikala, jstli sem vubec nekdo chodi ![]()
@Barčí1411 píše:
@mirekaevicka @silvijajsem si rikala, jstli sem vubec nekdo chodi
chodi chodi ješte jak jsem tu dene
@Barčí1411 píše:
@silvija ale do tyhle diskuze nejak nikdo neprispiva
tade najde kamaradku a zmizne
@Barčí1411 píše:
@silvijaalespon se tu nevysedava celej den
hmmm…mam zapnuty sice ale se podivam na to
@silvija ja tu jsem porad
Aleaz porodim, tak mi ta „nuda“ opet opusti ![]()