Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10872
15.11.09 11:21

Ahoj holky, poraďte prosím co na zánět? Včera jsem se potila v posteli, protože jsem dostala hroznou rýmu a večer už mi trochu svědilo a dneska je to jasný… Uvařila jsem si řapík a omývám, ale nějak to nepomáhá… Prostě nemůžu mít nic normální!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
15.11.09 14:40

Straspy, muj názor je, že elektrickym kartáčkem si zuby nikdy tak nevyčistíš jako normálním :!: El.kartáčky byly dělaný spešl pro handicapovaný lidi…fakt je mnohem lepší manuální čistění :!: samozřejmě správně prováděný, je to docela kumšt a 3/4 čechů to PRÝ neumí 8-o ale to už odbíhám…ale tos asi slyšet nechtěla, vid :lol: podle mě jsou to vyhozený prachy…
nej kartáček je Curaprox za 6 pětek :wink: na pastě nezáleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
15.11.09 15:18

jo curaprox mají rovně střižený vlákno po celý dýlce kartáčku, reps. všechny vlákna jsou stejně dlouhý a tak to má být, protože různý vystřihovánky na vláknech akorát zničí dásně protože každej má tu pusu a dásně jinak tvarovanou a navíc každej má jinak velkou pusu, dásně a tak vůbec, asi to vysvětluju jak mamlas ale prostě doktorka kekt. sem chodila dřív mi to vysvětlila tak, že vystřihovanejma si akorát můžu poničit dásně takže řekla, klidně levnej ale ať má rovně vlákna

a to ten curaprox má, já mám teď…myslím signal a taky v pohodě, stál asi 20 kaček a slouží stjeě jako mnou dlouho používané a užívané curaproxy

carri bor glyceronový globulky ale nejsou na předpis, ty mi psala doktorka já na to trpim, a kamarádce co je těhule je její doktorka taky napsala, jestli k tomu máš sklony, ať ti jich pro jsitotu napíše víc, my se tak s doktorkou dohodly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
15.11.09 15:46

Carri a co nějaký ten Rosalgin a pod? Mě např. dávala dr. vitamín C zavádět. Ty jo, ale jak se to jmenovalo? Feminella!! Ale nevím, jestli to má co dělat se zánětem. Spíš si zavolej svojí gyndr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
15.11.09 16:20

Zítra ráno si hned doktorovi zavolám, protože mám jít na krev, tak mě tam snad nějak dostane, je to čím dál tím horší…budou to určo kvasinky, před lety jsem na to trpěla, ale to už je dááávno… Nic doma nemám, vit.C jen v tabletách :-) … Ale za zkoušku nic nedám, třeba to pomůže i přes žaludek, teda jestli to udržím :roll: Dneska mám v sobě jen jednu housku a jsem fakt grogy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
15.11.09 17:19

Tak držím palce, ať je to lepší a ať tě dr. vezme co nejdřív, kvasinky jsou protivný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
16.11.09 12:11

Tak jsem byla u Špičky a je to samosebou mikoza - dal mi Clotrimazol čípky a krém a mám pořád co nejvíc ležet… Snad už se konečně najím… O víkendu jsem tomu moc nedala a je mi zle spíš z tý slabosti… Ale teď si du opíct vinnou klobásu, i když jí pravděpodobně neudržím… ale to jsem si o topinkách taky myslela a vydrželi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.11.09 13:15

Ahoj holky, teda jak vy to děláte, že stačíte takhle klábosit a ještě se věnovat dětem? Sotva sednu k PC, tak mi to naše klíšťátko visí na noze, volá na mě, podává knížky a vyžaduje neustálou pozornost :-) Straspy, mám zubařku ségry hodně dobrou kamarádku a ta řekne z kamarádství všechno upřímně a její názor je takový, že elektrický kartáčky jsou naprosto úžasná věc, která zuby vyčistí mnohem efektivněji, než klasický manuální kartáček - my máme už nějaký 3 roky Braun a jsme naprosto spokojený, asi je to věc názoru a každý si musí sám vytvořit svůj názor, co je pro něj nejlepší, nejpohodlnější a nejmilejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.11.09 13:16

Carrinko, ahoj, my se asi ještě neznáme, ale moc gratuluju k mimískům a k úspěšnému vyšetření :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.11.09 13:19

Evi, teda Elenka vám dává pořádně zabrat - hlavně v noci, ale ona vám to všechno vynahradí svým úžasným a bezstarostným úsměvem :-) Taky za sebou máme náročný období, Vendulka 2 týdny v kuse vstávala poprvé hodinu po usnutí a pak po půlhodině až hodině - pokaždý s šíleným neutěšitelným řevem, tak po těch 2 týdnech jsem s ní šla k doktorce, koukla jí do pusinky, zjistila, že se jí klubou další zoubky, zeptala se, jestli jí nemůže bolet bříško - to byly dva důvody, které nás taky napadly, takže návštěva dr. byla naprosto zbytečná, teda relativně - poradila mi koupit Nurofen sirup a dávat jí jednu dávku na noc a od té doby jsme se konečně vyspali - teda pořád vstáváme tak 5× za noc, ale to už se celkem dá, hlavně že je to bez pláče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.11.09 13:23

Míšo, co vaše holčičky? Jak se chystáte na den „D“? Už se to kvapem blíží :-) U nás to byla trošku nostalgie - přece jen je to dost neuvěřitelný, že už je to rok, co toho našeho prťouska máme, ale když jsme pak viděli ty šťastný rozzářený očička nad vším - nad svíčkou na dortu, nad panenkou, tříkolkou i nad plenkama, tak jsme si to krásně užili :-) Moc se těším na fotky, u vás to bude dvojitá sláva - vlastně lehle trojitá, když bude mít Baruška krátce na to svátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
16.11.09 19:25

ahoj Zuzko, Vendulka je takový klíštátko :lol: tak hlavně, že už dobře spinkáte :wink:
tjo, zubařka, že doporučuje elektrický kartáčky :?: to fakt :?: :lol: né, Zuzi, to samozřejmě nemyslím zle, jen mě to překvapilo 8-o 8-o můj dr. je přímo zakazuje :lol: dělaly se i náký demonstrační testy a oproti normální kefce propadly, ale ono fakt záleží, jak pro koho …kdo si neumí vyčistit zuby klasickým kartáčkem, tak věřim, že bude tohle vhodnější možnost, jinak ne…

i tenhle dr. nedoporučuje, ja jeho poradnu čtu často, na zubech mi celkem záleží a x krát tam odpovídal, že lepší je manuální čistění..a tomu bych ja věřila
viz. třeba tady poslední dva dotazy, nechce se mi to hledat
 http://zdravi.idnes.cz/…/poradna.asp?…

ale každýho věc :wink: podle mě je to naprosto zbytečná investice :nevim:

Straspy, ale pokud ho chcete, tak na to prď, co píšu a ozkoušej, jak ti bude sedět a ták :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
17.11.09 07:44

Zuzko, ahojky!!!
NO když si vzpomenu, že za 2 týdny bude holkám rok, tak mě to hodně bere :-( Tůhle jsem na MMB prodala čepičky, který holkám byly veliký, když se narodily a strašně jim slušely. Normálně jsem to obrečela. :cry: :cry: :cry: Je to neskutečný, jak strašně moc rychle to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
17.11.09 07:45

Carri, snad mykoza brzy zmizí. Co vinná klobása? Jak dopadla?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
17.11.09 10:07

Klobáska to nevydržela :-? Ale zase musím přiznat, že mi až tak nechutnala, zvykla jsem si teď míň solit a byla na mě přesolená… Ale večer jsem zvládla 2 rohlíky - dokonce namazaný!!! … jsem byla jak v sedmým nebi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová