Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Teda holky,vy jste špionky,tak Jana má parohy?
to je mi jí líto,ona je tak hodná,kdo by to řekl,že Přéma si najde někoho jinýho,když Jani ta nej,je bohatá,po porodu má ještě lepší postavu než před těhu,má samou vysokou školu a plno jazykovek…když psala,co dělaj v posteli tak jsem se červenala za ní ![]()
a nepřála ona náhodou někomu z nás podobný osud? ![]()
Zulu ahoj,tak Anička už je na mrkvičce?to je šikula,že jí chutnalo první opravdový papáníčko.Už je vám taky půl roku,to to letí
Židličku taky pořád řeším…ale asi ta chicco polly,příští týden to chci rozštípnout a něco koupit,v lehátku krmit nechci,já bych ho určitě upatlala a nešlo by to vyprat,se znám.
Ahoj holky, tak mám výsledky z krve na VVV je to negativní
!!! Mám takovou radost… Snad se nám prťata v pátek u Čutky hezky ukážou a budu moct napsat, co čekáme ![]()
Jo a pěkně mi chutná… budu váleček ![]()
Carri, tak to moc moc gratuluju, jeden velkej šutrák spadl, co? ![]()
Pedí, však píšu - boží mlejny melou a ještě se říká - i na tu největší s…i se vaří voda ![]()
Cary,tak blahopřeju,věří,že jsi moc ráda.A na váhu se vybodni,já přibrala 21 kg a něco mi zůstalo
ale za mimi to všechno přeci stojí ![]()
Cipi - máš krásnou novou fotečku v avataru ![]()
Pedo - já jsem ráda, že mi chutná, protože jsem to do teď měla opačně - většinou jsem vše vyzvracela… už jsem jen -5,5kg, tak to určitě brzo dorovnám na svou váhu před stimulací ![]()
Holky kupovali jste kočár v Babycentru nebo přes internet? Přemýšlím, že bychom se tam s manželem v pátek pro inspiraci stavili, ale nevím, jestli to má vůbec cenu - jestli mají vůbec nějaký výběr dvojčecích kočárků…
Carri, děkuju ![]()
My kupovali kočár v Bejbycentru. Vyšli nám tam maximálně vstříc. Kočár nám tam do narození holek uskladnili. Zdarma.
Pedí zatím jsem lehátko neupatlala, ale je možný že to nejspíš přijde. ![]()
Carri gratuluju. Na pátek budu držet palečky a hlavně aby to nebyli stydlíci. ![]()
Hele holky je to ta Jana která si myslím nebo nějaká jiná? ![]()
Ahoj holky, lnějak nic nestíhám…dneska jsem fakt max hotová, Eluška je taaaaak uplakaná a když zrovna neroní slzy, vzteká se nebo „jen“ kňučí…
Tady jsou ale zajímavý zprávy!!!! Jana dokonalá má takový „starosti“?? A těhotná?? To byla znova na ivf nebo když jsou tak úžasně zdravý(pijou přeci kozí mlíko
) tak to bylo přirozeně??Nu což to je jedno…ale zase další dítko na hlídání ![]()
CARI, to je žůžo!!! Že je ti dobřé!!!To budou Vánoce
A na pátek moooc držím palce, všechny!!
Tak já se do toho bebycentra taky vydám… aspoň na kukaň… dneska jsme objednali cihly, tak naštěstí nemůžeme nakupovat, ale aspoň si snad konečně vyberem - zatím vyhrává easy wolker, ale chci vyzkoušet i ostatní ![]()
Hoky to je teda maso, co? A jako jak veřejný tajemství? A Jani to ví nebo neví? Nebo ví a dělá že neví? Když to ví všichni…
A v tom asi bude, ne? Vždycky si tak zakládala na postavě, tak by přeci jen tak neztloustla… Nebo možná po večerech vyžírá lednici, když má manžela na záletech… http://www.modrykonik.cz/…ote/grin.gif
Pro sraz klidně jsem, počkáme až jak bude mít volno Klára, což? Chodí ještě do práce nebo už je doma? Inuš nevíš? ![]()
Hele, to tak bejvá. Hihi, jako v sediálech. Ví to všici okolo, jen ten dotyčnej ne
![]()
No a nebo ztloustla z toho, jak dojídá po Kristýnce ty sladký přesnídávky ![]()
Jsem taky pro srazík i s Klárou, ví hodně a je to fajn baba ![]()