Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4344
30.11.09 11:34

Míšo ty vole, to se pos… 8-o ,víc v SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
30.11.09 12:04

Jo boží mlejny melou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.11.09 14:18

Ahoj :mavam:

Teda holky,vy jste špionky,tak Jana má parohy? 8-o to je mi jí líto,ona je tak hodná,kdo by to řekl,že Přéma si najde někoho jinýho,když Jani ta nej,je bohatá,po porodu má ještě lepší postavu než před těhu,má samou vysokou školu a plno jazykovek…když psala,co dělaj v posteli tak jsem se červenala za ní :oops:
a nepřála ona náhodou někomu z nás podobný osud? :roll:

Zulu ahoj,tak Anička už je na mrkvičce?to je šikula,že jí chutnalo první opravdový papáníčko.Už je vám taky půl roku,to to letí :kytka: Židličku taky pořád řeším…ale asi ta chicco polly,příští týden to chci rozštípnout a něco koupit,v lehátku krmit nechci,já bych ho určitě upatlala a nešlo by to vyprat,se znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
30.11.09 14:47

Ahoj holky, tak mám výsledky z krve na VVV je to negativní :mrgreen: !!! Mám takovou radost… Snad se nám prťata v pátek u Čutky hezky ukážou a budu moct napsat, co čekáme :mrgreen:

Jo a pěkně mi chutná… budu váleček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
30.11.09 15:01

Carri, tak to moc moc gratuluju, jeden velkej šutrák spadl, co? :)

Pedí, však píšu - boží mlejny melou a ještě se říká - i na tu největší s…i se vaří voda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.11.09 15:38

Cary,tak blahopřeju,věří,že jsi moc ráda.A na váhu se vybodni,já přibrala 21 kg a něco mi zůstalo :twisted: ale za mimi to všechno přeci stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
30.11.09 15:45

Cipi - máš krásnou novou fotečku v avataru :-)

Pedo - já jsem ráda, že mi chutná, protože jsem to do teď měla opačně - většinou jsem vše vyzvracela… už jsem jen -5,5kg, tak to určitě brzo dorovnám na svou váhu před stimulací :mrgreen:

Holky kupovali jste kočár v Babycentru nebo přes internet? Přemýšlím, že bychom se tam s manželem v pátek pro inspiraci stavili, ale nevím, jestli to má vůbec cenu - jestli mají vůbec nějaký výběr dvojčecích kočárků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
30.11.09 19:47

Carri, děkuju :)
My kupovali kočár v Bejbycentru. Vyšli nám tam maximálně vstříc. Kočár nám tam do narození holek uskladnili. Zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.11.09 20:18

Pedí zatím jsem lehátko neupatlala, ale je možný že to nejspíš přijde. :-D
Carri gratuluju. Na pátek budu držet palečky a hlavně aby to nebyli stydlíci. :lol:
Hele holky je to ta Jana která si myslím nebo nějaká jiná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.11.09 20:18

Carri my máme taky kočár z bejbycentra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
30.11.09 20:20

Ahoj holky, lnějak nic nestíhám…dneska jsem fakt max hotová, Eluška je taaaaak uplakaná a když zrovna neroní slzy, vzteká se nebo „jen“ kňučí…
Tady jsou ale zajímavý zprávy!!!! Jana dokonalá má takový „starosti“?? A těhotná?? To byla znova na ivf nebo když jsou tak úžasně zdravý(pijou přeci kozí mlíko :lol: ) tak to bylo přirozeně??Nu což to je jedno…ale zase další dítko na hlídání :roll:
CARI, to je žůžo!!! Že je ti dobřé!!!To budou Vánoce :mrgreen: A na pátek moooc držím palce, všechny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
30.11.09 20:26

Tak já se do toho bebycentra taky vydám… aspoň na kukaň… dneska jsme objednali cihly, tak naštěstí nemůžeme nakupovat, ale aspoň si snad konečně vyberem - zatím vyhrává easy wolker, ale chci vyzkoušet i ostatní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.11.09 21:24

Zulu,jo,jo je to naše Jani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
1.12.09 19:44

Hoky to je teda maso, co? A jako jak veřejný tajemství? A Jani to ví nebo neví? Nebo ví a dělá že neví? Když to ví všichni…
A v tom asi bude, ne? Vždycky si tak zakládala na postavě, tak by přeci jen tak neztloustla… Nebo možná po večerech vyžírá lednici, když má manžela na záletech… http://www.modrykonik.cz/…ote/grin.gif
Pro sraz klidně jsem, počkáme až jak bude mít volno Klára, což? Chodí ještě do práce nebo už je doma? Inuš nevíš? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
1.12.09 20:22

Hele, to tak bejvá. Hihi, jako v sediálech. Ví to všici okolo, jen ten dotyčnej ne :D :D :D
No a nebo ztloustla z toho, jak dojídá po Kristýnce ty sladký přesnídávky :think:
Jsem taky pro srazík i s Klárou, ví hodně a je to fajn baba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová