Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andělo, jmenuju se vtěrka a budu u vás bydlet
Stav na kafe.
Miarei, ty jsi přímo za rohem a holky skoro stejně starý. Jak je na Prokopce? Stejná hrůza jak v Bezručovce?
Prokopka je dobrá. Sice máme okna do ulice, ale plastovky a jsme druhý patro, takže pohoda.
Tak když jsme tak blízko, tak se můžeme někdy srazit ![]()
Ted tedy ne, protože jsem nějaká divná (teploty, zimnice)
Tak já nemyslela kvůli hluku, ale kvůli cikánům. No snad mě tu nikdo neukamenuje ![]()
Jasně, srazíme, jsem pro, dej vědět, až budete jako rybičky ![]()
revu - esli nemáš alergii na kočky, stav se
Zrovna oeču bábovku ![]()
Na J.z Poděbrad je cikorek taky plno
naštěstí jsem nikdy s nima problém neměla …
teda vy se máte s mimoušema
Já mám doma už 5tileťáka
.
No díky za pozvání. Jenže už to dneska jaksi nestíháme, ale kdyby zbylo kousek bábovky i na zítra… ![]()
Jíříka z Poděbrad máme taky kousek.
Musím do Hypry, doma se mi v lednici hlady chcípla myš
To už nejsi na mateřský, chodíš do práce?
Tam teda máte taky černo, ale kde není, že jo?
Tak tady na Staráku je to to samý policajti tu jsou jako doma ![]()
A někdo s malinkým miminkem by tu nebyl ať si pak máme s kým hrát, ale časem i z většíma dětma, hold bude lumpárny umět dřív no ![]()
Revu ted se od nás z baráku stěhovali poslední cikorky, ale jinak byli docela v poho. Prokopka je hodně na očích, takže tu dělaj bordel jen občas. Každopádně ti cikáni co tu bydleli, byli slušný, zdravili,což se o jiných sousedech říct nedá (mám vždy nerva, když vidím děti sousedů, oni po mě čučí a ani nezabučí
)
Jasný, dám vědět
Další kočárková partačka se hodí. Mám to štěstí, že většina mých kamarádek má podobně staré děti
U nás v baráku nejsou a ani v sousedních tuším, ale to, co je k vidění na ulici, to mi stačí. Vylézají hlavně, když je teplo a to pak stojí za to.
Jinak z mých kamarádek žádná nemá malé dítě. Už jsem přeci jen starší ročník ![]()
Nás je zhruba 8 s malýma dětma, to už se dá ![]()
Jak se jmenuje malé?
Prťavice se jmenuje Marianka.
8 maminek, to už je pořádná banda ![]()
no jo, ale to já vám nezapadám doparty ne??
I když kočár klidně vytáhnu, Jára se určo nechá rád povozit
jen po nás budou lidi blbě čumět asi ![]()
Moje prťavice bez kočáru ještě na prochajdu nepůjde, ale přeci nevadí, když vy půjdete pěšmo ![]()
No a na prochajdy s kočárem už jste 2
. Já chci taky voziit
.Jináč jsem kousek od Kaple.Patříme teda pod letnou, ale když napíšu začátek želenic, bude to jistější