Mamka nechce pozvat babičku na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80475
11.12.19 21:27
@Anonymní píše:
Protože ta změna byla důležitá. Moje mamka je ještě poměrně mladá a my ji potřebujeme, to asi nechápeš.. Proto uděláme cokoliv, co by jí mohlo pomoci se vyléčit, nebo aspoň její život co nejvíce prodloužit.

Toho se drž, tak je to správně. Teď musíte jet jenom v módu cokoliv pro mámu. A myslím si že i ta babička by to mohla pochopit. Prostě - máma si to takhle přeje a ve svém stavu má právo a bude to tak. Hotovo. Absolutní přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
11.12.19 21:29
@Šarlota4 píše:
Mno taky mam ten pocit 8) Ale nevim jestli bych to babce prala :lol:

Nepozve, ten návrh tu byl a nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.19 21:37
@lebambule píše:
Hele a na tom asi něco bude. Je prokázany i to, ze lidi, co si umi ulevit sprostým nadáváním, jsou min nemocný. Nemusi to být úplný kreteni, to bych byla i ja a to si myslim nejsem :mrgreen: Ale věřím, ze kdo se umi nas*at a zdravě vztek vybit, kdo nepodléhá stresu a radši bouchne a vypustí páru, v tom ta nemoc nějak nevydrží. Jako je to nadsázka, ale jen trochu.

Ano, je to tak.. Cholerik vybuchne, dostane to ze sebe a za chvíli o tom neví a je happy.. Ten, kdo to drží v sobě se tím užíra, trápí a zakládá na problémy v budoucnu.

• Citovat
  • Upravit
1878
11.12.19 22:27
@Anonymní píše:
Ano, je to tak.. Cholerik vybuchne, dostane to ze sebe a za chvíli o tom neví a je happy.. Ten, kdo to drží v sobě se tím užíra, trápí a zakládá na problémy v budoucnu.
plus minus ano, ale jsou i pripady, ze vybouchne a pak ho to mrzi… i kdyz kdovi. Nejsem cisty cholerik, tak to asi na 100% neposoudim. Ale vybouchnout umim dost, a pak to v sobe i docela dlouho resit, uzirat se tim, ze jsem se vic nedrzela…ale to uz zas muze byt i vychovou nebo tim, ze jsem mixla s melancholikem. :) Kazdopadne uplne fyzicky citim, ze to v tu chvili musi ven, a opravdu se ulevi!… To si clovek ale vetsinou muze dovolit doma (pokud mozno s citem), a uz ne v praci apod. :mrgreen:
Znam pripad, kdy byl pan takovy cholerik, ze mela manzelka uplnou svatozar, ale jakmile sly vsechny deti z domu, rozvedli se. Uz to asi neslo dele snaset. Na druhou stranu si myslim, ze ho vsichni brali jaky byl a s jeho reakcemi uz pocitali. A kdyz se napil, tak byl jak andilek. Mel velmi stresujici zamestnani, kde se rozhodovalo o dost penezich.
Nejak jsem se zamyslela. Hezky vecer. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.12.19 00:49
@Anna766 píše:
To mi řekni, jaktože tak vehementně bráníš bratrovu možnost si vybrat s kým vánoce stráví? Tam to možné je? U maminky s rakovinou to možné není, protože tys to tak rozhodla? Fakt zajímavý uhel pohledu. Bratr si zaslouží tisíc ohledu, ale nemocná paní, která dosud dělala vánoce pro ostatní, tak to pozor, ta ne.
To se mi zdá.

Beru to třeba tak, že bratr mohl mít domluveno už něco jiného. Ne tu možnost volby. A tedy braním spíš tatínka a jeho možnost pozvat si, koho on chce.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.12.19 00:50
@Markéta80 píše:
přesně takhle můžou zajít za babi ;) a 24.12. už si užijí sami v klidu :palec:

A babi zůstane na Štědrý den sama :palec:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.12.19 00:52
@stinga píše:
nepozve, já už jí to pár stran dozadu navrhovala, a Luca to odmítla, že zve prý jenom členy rodiny :cert:

Zlato, překrucuješ. Domů zvu lidi, které znám. A na Vánoce ani nebudu u sebe doma.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.12.19 00:54
@Yorkmut píše:
Ja si ale myslim, ze ona jen pofackuje rodinu, kdo si koho vezme, ne ze se bude angazovat pro cele rodiny z obou stran.

My jsme schopný se v rodině domluvit, věci si navzájem neoznamujeme. A máme se navzájem rádi, takže nenechame starého člověka samotného na ŠD.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.19 05:40
@lucenka píše:
A babi zůstane na Štědrý den sama :palec:

Asi nectes, co jsem psala… Můj otec, její mladší syn, za ní přijde.. A může být i se svým bratrem a jeho ženou, když bude chtít…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.19 05:41
@lucenka píše:
My jsme schopný se v rodině domluvit, věci si navzájem neoznamujeme. A máme se navzájem rádi, takže nenechame starého člověka samotného na ŠD.

Z toho, co jsem uvedla, snad jasně vyplývá, že ani u nás nebude na ŠD nikdo sám

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
12.12.19 05:57
@lucenka píše:
My jsme schopný se v rodině domluvit, věci si navzájem neoznamujeme. A máme se navzájem rádi, takže nenechame starého člověka samotného na ŠD.

Nikdo nerika, ze u vas nejaky stary clovek z rodiny bude sam na SD. A verim, ze se radeji dohodnes s jinymi, nez bys chystala ty neco pro vsechny. Jeden SD pro dedu z domova duchodcu to nezachrani, pokud jsi ho tam nechala v jiny dny.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.12.19 06:28
@Yorkmut píše:
Nikdo nerika, ze u vas nejaky stary clovek z rodiny bude sam na SD. A verim, ze se radeji dohodnes s jinymi, nez bys chystala ty neco pro vsechny. Jeden SD pro dedu z domova duchodcu to nezachrani, pokud jsi ho tam nechala v jiny dny.

Zlato, nevíš kolik SD jsem pro rodinu chystala u nás doma, tak si nech ty svoje moudra :*

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
12.12.19 06:32
@lucenka píše:
Zlato, nevíš kolik SD jsem pro rodinu chystala u nás doma, tak si nech ty svoje moudra :*

Proc bych si mela nechavat sva moudra? Vsak se chovam jen jak ty. Hodnotim, vnasim moudra, vim, co kde jak je, vyberu si jednu vec, na ktere se tocim…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.12.19 07:06
@Yorkmut píše:
Proc bych si mela nechavat sva moudra? Vsak se chovam jen jak ty. Hodnotim, vnasim moudra, vim, co kde jak je, vyberu si jednu vec, na ktere se tocim…

Tak se toč. Ale nemáš nejmenší tušení, jak to u nás funguje, takže ta tvá moudra jsou dost mimo ;)

• Citovat
  • Upravit
21918
12.12.19 07:44
@lucenka píše:
Tak se toč. Ale nemáš nejmenší tušení, jak to u nás funguje, takže ta tvá moudra jsou dost mimo ;)

Stejne jako ta tvá, směrem k zakladatelce. Též nemáš tušení, jak to u nich cele roky vypadalo. Hlavně ze přesně vis, jak by to mělo vypadat letos. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová