Mamka nechce pozvat babičku na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
12.12.19 09:55
@Ijen píše:
To je mi jedno jestli za dvacet let nebo 2 hodiny. Ona jako cizi clovek to ma zkratka zapomenout a ty muzes cokoliv vytahnout, protoze proste ty. To je cele.

ne ona si to má s tchyní vyřikat. A danou věc bych nevytahovala, kdyby mě daná uživatelka nezačala urážet ;) Ale tak někdo si nechává líbit urážky a nebrání se. Já taková nejsem.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.12.19 09:57
@Keyllah píše:
navíc to vůbec nesouviselo s tématem, jen dotyčná měla jiný názor. tak ji asi potřebovala srovnat, zesměšnit a zastrašit…no jo no, když dojdou argumenty :think:

tak stejně tak nesouvisely s tématem předchozí urážky od dané uživatelky. Jen jsem jí vrátila její poznámku o inteligenci.

• Citovat
  • Upravit
41603
12.12.19 10:01
@lucenka píše:
tak stejně tak nesouvisely s tématem předchozí urážky od dané uživatelky. Jen jsem jí vrátila její poznámku o inteligenci.

a překvapivě ona odolala touze prošmejdit net a použít proti tobě zcela nesouvisející fotky tvého dítěte :think: fakta jsou fakta a tohle je fakt dno…
A jestli chceš najít něco na mě, klidně ti pošlu celé jméno i za svobodna, třeba ti to dopřeje klidný spánek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
12.12.19 10:01
@lucenka píše:
a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje? :think:
ne
@lucenka píše:
jneže smíření není o tom, že starého člověka, rodiče svého partnera, nepozvu na Štědrý večer k sobě.

a o cem teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.12.19 10:05
@Keyllah píše:
a překvapivě ona odolala touze prošmejdit net a použít proti tobě zcela nesouvisející fotky tvého dítěte :think: fakta jsou fakta a tohle je fakt dno…
A jestli chceš najít něco na mě, klidně ti pošlu celé jméno i za svobodna, třeba ti to dopřeje klidný spánek :roll:

Ale touze urážet a následně lhát neodolala ;) a teda nevím, jak by mohla proti mě použít fotky mého dítěte :think:
A nemám potřebu si o tobě něco hledat. Za to mi nestojíš :*

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.12.19 10:06
@Venetia píše:
a o cem teda

Třeba o tom, že si to spolu vyříkají, že dokáže člověk odpustit.

• Citovat
  • Upravit
107638
12.12.19 10:07
@samá práce píše:
Ale figu borovu. Chrápeš s devítiletým synem v jedné posteli, tak tvýmu starýmu nezbývá než si honit pinďoura nad tím co mu postahuješ. Dobrej pedofil. ;)
:roll: a dokonce nevylucuje, ze tomu tak bude dokud si nenajde pritelkyni 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
12.12.19 10:09
@lucenka píše:
Třeba o tom, že si to spolu vyříkají, že dokáže člověk odpustit.

a treba odpustit nedokaze nebo nechce a proto chce vanoce podle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
12.12.19 10:14
@lucenka píše:
Ale touze urážet a následně lhát neodolala ;) a teda nevím, jak by mohla proti mě použít fotky mého dítěte :think:
A nemám potřebu si o tobě něco hledat. Za to mi nestojíš

no, to ti s ohledem na tu diskuzi fakt věřím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.12.19 10:29

Tak si shrneme, co tu zakladatelka napsala o té hodné, milé chudince stařence :nevim: To tučný je asi nejpodstatnější i pro maminku zakladatelky.

@Anonymní píše:
Ano, ač je to babička, tak musím říct, že byla hodně zlý člověk a hodně lidem ublížila, nejvíce asi mému tátovi, ale on ji přesto bezmezně miluje.. Hodná a milá babca je posledních 7-8 let, před tím nás několik let ignorovala a před tím skodila..
Kdybych byla sama, tak bych tam klidně na odpoledne zajela, ale mam malé děti a ty odpoledne ještě potřebují spát a budí se, zda jsem u nich.. A dopoledne chceme navštívit rodiče od manžela..
@Anonymní píše:
Několik let rodiče ignorovala, nepřišla na návštěvu, když ji rodiče pozvali, nebrala Telefony, neslavila s námi jejich narozeniny apod.. To jen proto, že můj otec poprvé v životě neudělal automaticky to, co po něm Chtěla a dovolil si mít jiný názor. Tátu to hodně trápilo, ale přesto chtěl, ať za babi chodíme aspoň my, když už s ním komunikovat odmítá.. Změnilo se to, když ji starší syn doslova poslal do háje a začal ji ignorovat, najednou jí byl mladší syn zase dobrý a pak se postupně hodně Změnila k lepšímu.. Ale i tak to pořád není na 100%
@Anonymní píše:
Jinak ta poslední kapka, kdy se mamka rozhodla, Proběhla před 2 týdny, kdy se na rodinné akci někdo s babi bavil o loňských Vánocích a ona řekla, že se jí vůbec přijet nechtělo, ale musela, a pak to bylo fajn. Mamka to slyšela a naštvalo ji, že prostě vše bere jako samozřejmost, že neoceni, že mamka s tím má hodně práce, že ji někdo musí přivézt a pak zase odvézt - a tam nejde jen o pohonné hmoty, ale hlavně o to, že ten dobrovolnik se musí vzdát pripitku i vína během večera. A babi řekla, že přijela, protože musela, jako bychom ji tam nutili být.. Kdyby řekla jen, že to bylo fajn, a že je Třeba ráda, že ji rodiče každý rok pozvou a postarají se o ni, tak si myslím, že by ji mamka letos vynechavat Nechtěla..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.12.19 17:18
@Letiště píše:
@osvc takže babička se ani tak nezměnila, jako si spíš velmi rychle spočítala, kdo je ještě v její rodině ochotný s ní trávit čas, navíc podle jejích pravidel.

Taky si tohle myslím, psala jsem to hned ze začátku, že se nezměnila jen tak z ničeho nic a na to zakladatelka reagovala tím jedním příspěvkem, já nevěřím na zázračný změny lidí, ona se jenom přetvařuje, víc za tím není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
12.12.19 21:10
@lucenka píše:
a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje? :think:

Nemel by tohle byt okamzik, kdy si konecne udela neco podle sebe a vykasle se na to, co si o tom mysli ostatni? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
12.12.19 21:38
@lucenka píše:
ne ona si to má s tchyní vyřikat. A danou věc bych nevytahovala, kdyby mě daná uživatelka nezačala urážet ;) Ale tak někdo si nechává líbit urážky a nebrání se. Já taková nejsem.

A proč si to má vyříkávat? V tomhle stavu, oslabená, nemocná? Proč? Kvůli téhle diskuzi, kvůli tomu žes to tak rozhodla? Proč?
Protože nějaká Lucenka nejde tvrdí, že musí?
Hovno akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.12.19 21:47

Naprosto mimi moje chapani. Kdo si mysli ze ta lucenka je rozkazovat lidem co umiraji co musi a meli by moralizovat a zaroven stahovat nejake fotky z netu proti lidem z diskuzi protoze s ni nesouhlasi a v budoucnu to pouzivat. Nechapu.

• Citovat
  • Upravit
13010
12.12.19 22:02

@Anna766

jasně že ne
nemusí si vůbec nic vyříkávat, kdepak, ona není povinna si nic vyříkávat

tak přejme jí at jí to dobře dopadne, manžel dostane rozum a mamka prožije poklidné svátky, pokud možno v dobrém rozpoložení
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová