Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše:
navíc to vůbec nesouviselo s tématem, jen dotyčná měla jiný názor. tak ji asi potřebovala srovnat, zesměšnit a zastrašit…no jo no, když dojdou argumenty
tak stejně tak nesouvisely s tématem předchozí urážky od dané uživatelky. Jen jsem jí vrátila její poznámku o inteligenci.
@lucenka píše:
tak stejně tak nesouvisely s tématem předchozí urážky od dané uživatelky. Jen jsem jí vrátila její poznámku o inteligenci.
a překvapivě ona odolala touze prošmejdit net a použít proti tobě zcela nesouvisející fotky tvého dítěte
fakta jsou fakta a tohle je fakt dno…
A jestli chceš najít něco na mě, klidně ti pošlu celé jméno i za svobodna, třeba ti to dopřeje klidný spánek ![]()
@lucenka píše:ne
a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje?
@lucenka píše:
jneže smíření není o tom, že starého člověka, rodiče svého partnera, nepozvu na Štědrý večer k sobě.
a o cem teda
@Keyllah píše:
a překvapivě ona odolala touze prošmejdit net a použít proti tobě zcela nesouvisející fotky tvého dítětefakta jsou fakta a tohle je fakt dno…
A jestli chceš najít něco na mě, klidně ti pošlu celé jméno i za svobodna, třeba ti to dopřeje klidný spánek
Ale touze urážet a následně lhát neodolala
a teda nevím, jak by mohla proti mě použít fotky mého dítěte ![]()
A nemám potřebu si o tobě něco hledat. Za to mi nestojíš ![]()
@Venetia píše:
a o cem teda
Třeba o tom, že si to spolu vyříkají, že dokáže člověk odpustit.
@samá práce píše:
Ale figu borovu. Chrápeš s devítiletým synem v jedné posteli, tak tvýmu starýmu nezbývá než si honit pinďoura nad tím co mu postahuješ. Dobrej pedofil.
@lucenka píše:
Třeba o tom, že si to spolu vyříkají, že dokáže člověk odpustit.
a treba odpustit nedokaze nebo nechce a proto chce vanoce podle sebe
@lucenka píše:
Ale touze urážet a následně lhát neodolalaa teda nevím, jak by mohla proti mě použít fotky mého dítěte
A nemám potřebu si o tobě něco hledat. Za to mi nestojíš
no, to ti s ohledem na tu diskuzi fakt věřím ![]()
Tak si shrneme, co tu zakladatelka napsala o té hodné, milé chudince stařence
To tučný je asi nejpodstatnější i pro maminku zakladatelky.
@Anonymní píše:
Ano, ač je to babička, tak musím říct, že byla hodně zlý člověk a hodně lidem ublížila, nejvíce asi mému tátovi, ale on ji přesto bezmezně miluje.. Hodná a milá babca je posledních 7-8 let, před tím nás několik let ignorovala a před tím skodila..
Kdybych byla sama, tak bych tam klidně na odpoledne zajela, ale mam malé děti a ty odpoledne ještě potřebují spát a budí se, zda jsem u nich.. A dopoledne chceme navštívit rodiče od manžela..
@Anonymní píše:
Několik let rodiče ignorovala, nepřišla na návštěvu, když ji rodiče pozvali, nebrala Telefony, neslavila s námi jejich narozeniny apod.. To jen proto, že můj otec poprvé v životě neudělal automaticky to, co po něm Chtěla a dovolil si mít jiný názor. Tátu to hodně trápilo, ale přesto chtěl, ať za babi chodíme aspoň my, když už s ním komunikovat odmítá.. Změnilo se to, když ji starší syn doslova poslal do háje a začal ji ignorovat, najednou jí byl mladší syn zase dobrý a pak se postupně hodně Změnila k lepšímu.. Ale i tak to pořád není na 100%
@Anonymní píše:
Jinak ta poslední kapka, kdy se mamka rozhodla, Proběhla před 2 týdny, kdy se na rodinné akci někdo s babi bavil o loňských Vánocích a ona řekla, že se jí vůbec přijet nechtělo, ale musela, a pak to bylo fajn. Mamka to slyšela a naštvalo ji, že prostě vše bere jako samozřejmost, že neoceni, že mamka s tím má hodně práce, že ji někdo musí přivézt a pak zase odvézt - a tam nejde jen o pohonné hmoty, ale hlavně o to, že ten dobrovolnik se musí vzdát pripitku i vína během večera. A babi řekla, že přijela, protože musela, jako bychom ji tam nutili být.. Kdyby řekla jen, že to bylo fajn, a že je Třeba ráda, že ji rodiče každý rok pozvou a postarají se o ni, tak si myslím, že by ji mamka letos vynechavat Nechtěla..
@Letiště píše:
@osvc takže babička se ani tak nezměnila, jako si spíš velmi rychle spočítala, kdo je ještě v její rodině ochotný s ní trávit čas, navíc podle jejích pravidel.
Taky si tohle myslím, psala jsem to hned ze začátku, že se nezměnila jen tak z ničeho nic a na to zakladatelka reagovala tím jedním příspěvkem, já nevěřím na zázračný změny lidí, ona se jenom přetvařuje, víc za tím není ![]()
@lucenka píše:
a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje?
Nemel by tohle byt okamzik, kdy si konecne udela neco podle sebe a vykasle se na to, co si o tom mysli ostatni? ![]()
@lucenka píše:
ne ona si to má s tchyní vyřikat. A danou věc bych nevytahovala, kdyby mě daná uživatelka nezačala urážetAle tak někdo si nechává líbit urážky a nebrání se. Já taková nejsem.
A proč si to má vyříkávat? V tomhle stavu, oslabená, nemocná? Proč? Kvůli téhle diskuzi, kvůli tomu žes to tak rozhodla? Proč?
Protože nějaká Lucenka nejde tvrdí, že musí?
Hovno akorát.
Naprosto mimi moje chapani. Kdo si mysli ze ta lucenka je rozkazovat lidem co umiraji co musi a meli by moralizovat a zaroven stahovat nejake fotky z netu proti lidem z diskuzi protoze s ni nesouhlasi a v budoucnu to pouzivat. Nechapu.
jasně že ne
nemusí si vůbec nic vyříkávat, kdepak, ona není povinna si nic vyříkávat
tak přejme jí at jí to dobře dopadne, manžel dostane rozum a mamka prožije poklidné svátky, pokud možno v dobrém rozpoložení
![]()
ne ona si to má s tchyní vyřikat. A danou věc bych nevytahovala, kdyby mě daná uživatelka nezačala urážet
Ale tak někdo si nechává líbit urážky a nebrání se. Já taková nejsem.