Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
@Keyllah Taky pokaždé děkuju za svou rodinu. Jo a ty schopnosti dohledat videa podle nějakých nicků, tak to klobouk dolů. FBI přišla o talenta.
tak to každopádně, musí hořce plakat
Jako vyhledávat a schovávat si fotky/videa cizích dětí v plence nebo nahulatý, to nedělá jen tak každej. Toto dělá jen určitá skupinka lidí, o který bych si ani kolo neopřela. Tento zájem mě u ní překvapil, ale že se v jejím případě vůbec divím...……..
@inkakřivák samozrejme, souhlas. Nabidnout pomoc a stahnout se, presne tak to vidim. At uz jsem k nemocnemu v jakemkoliv vztahu, respektuju jeho přani.
@inkakřivák píše:
@Keyllah Taky pokaždé děkuju za svou rodinu. Jo a ty schopnosti dohledat videa podle nějakých nicků, tak to klobouk dolů. FBI přišla o talenta.
to je otázka pár vteřin najít si příspěvky uživatelů
stačí umět používat google, což se učí už i děti ve školách.
@Keyllah píše:
a ty zas vytahuješ po letech staré fotky a videa zdejších uživatelů, když s tebou nesouhlasí, které si z nějakých nevysvětlitelných důvodů schováváš. A co? rozhodně vím, kdo je pro mě divnější
schovala jsem si jeden printscreen, protože jsem od dané uživatelky čekala, že bude zapírat. Což jak se ukázalo, tak jsem tušila správně.
@lucenka píše:
schovala jsem si jeden printscreen, protože jsem od dané uživatelky čekala, že bude zapírat. Což jak se ukázalo, tak jsem tušila správně.
však ano, vyhledáváš a následně si schováváš fotky nahých cizích dětí. No fuj, že ti není stydno...….
@lucenka píše:
a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje?
Treba to nejde, kazdy jsme jiny, co ja vim jake budu mit priority a pocity pod vlivem cytostatik a opiatu, strachu a chronicke bolesti, vzdyt o tom vim kulovy. Ve 20ti jsem taky mela silackych reci na rozdavani a s postupujicim vekem si uvedomuju limity fyzicna, veci ktere mne driv nedocvakly.
A svemu otci jsem krivdy z detstvi vloni pred operaci odpustila, abych se s nim pripadne uz mohla rozloucit s cistym svedomim. On tedy operaci zvladl a letos oslavi 87.
U tety, za to jake peklo delala moji mame a babicce, jsem odpustit nedokazala a vycitky nemam.
@Keyllah píše:
však ano, vyhledáváš a následně si schováváš fotky nahých cizích dětí. No fuj, že ti není stydno...….
překrucuješ
hledala jsem něco jiného, nemůžu na to, že daná uživatelka dala na youtube videa nahých dětí. A fotky cizích nahých dětí si opravdu neschovávám.
@lucenka píše:
tak maminka vytahuje teď staré křivdy
Tak přesně podle přísloví. Na každou svini se vaří voda. ![]()
@lucenka píše:
a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje?
Ty musíš být troll tvl
Takze roky je s něčím nespokojena a teď konečně dostala odvahu se vzepřít, aby bylo jednou po jejím a podle jejich představ a měla by se smířit, jo? Ty si proste už musíš dělat pr.del uz ![]()
@Keyllah píše:
Fakt? Takze se tady bavime o zbytecnem vytahovani starych krivd a zaroven si schovavame dukazni materialy abychom jinym lidem neco dokazovali?
@lucenka píše:
překrucuješhledala jsem něco jiného, nemůžu na to, že daná uživatelka dala na youtube videa nahých dětí. A fotky cizích nahých dětí si opravdu neschovávám.
@Eemii píše:
Ty musíš být troll tvl![]()
Takze roky je s něčím nespokojena a teď konečně dostala odvahu se vzepřít, aby bylo jednou po jejím a podle jejich představ a měla by se smířit, jo? Ty si proste už musíš dělat pr.del uz
jneže smíření není o tom, že starého člověka, rodiče svého partnera, nepozvu na Štědrý večer k sobě.
@Ijen píše:
Fakt? Takze se tady bavime o zbytecnem vytahovani starych krivd a zaroven si schovavame dukazni materialy abychom jinym lidem neco dokazovali?
tak jestli jsi někdy dala něco na net, tak lucenku už to dávno má
takže nynější mazání je zbytečný
tipuju, že na každého z nás tady, má nějakou složku, ale pssst ![]()
@Ijen píše:
tak ale to by platilo v případě, že bych danou věc na uživatelku vytáhla za X měsíců/let. Našla a použila jsem to hned, jak mě začala urážet. Takže to není o žádném vytahování starých křivd ![]()