Mamka nechce pozvat babičku na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
12.12.19 09:13
@Ijen píše:
Ano, protoze je nema zpracovane. To se v zivote proste stava.

a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje? :think:

• Citovat
  • Upravit
41603
@inkakřivák píše:
@Keyllah Taky pokaždé děkuju za svou rodinu. Jo a ty schopnosti dohledat videa podle nějakých nicků, tak to klobouk dolů. FBI přišla o talenta.

tak to každopádně, musí hořce plakat :think: Jako vyhledávat a schovávat si fotky/videa cizích dětí v plence nebo nahulatý, to nedělá jen tak každej. Toto dělá jen určitá skupinka lidí, o který bych si ani kolo neopřela. Tento zájem mě u ní překvapil, ale že se v jejím případě vůbec divím...……..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445

@inkakřivák samozrejme, souhlas. Nabidnout pomoc a stahnout se, presne tak to vidim. At uz jsem k nemocnemu v jakemkoliv vztahu, respektuju jeho přani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.12.19 09:15
@inkakřivák píše:
@Keyllah Taky pokaždé děkuju za svou rodinu. Jo a ty schopnosti dohledat videa podle nějakých nicků, tak to klobouk dolů. FBI přišla o talenta.

to je otázka pár vteřin najít si příspěvky uživatelů ;) stačí umět používat google, což se učí už i děti ve školách.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.12.19 09:15
@Keyllah píše:
a ty zas vytahuješ po letech staré fotky a videa zdejších uživatelů, když s tebou nesouhlasí, které si z nějakých nevysvětlitelných důvodů schováváš. A co? rozhodně vím, kdo je pro mě divnější ;)

schovala jsem si jeden printscreen, protože jsem od dané uživatelky čekala, že bude zapírat. Což jak se ukázalo, tak jsem tušila správně.

• Citovat
  • Upravit
41603
12.12.19 09:21
@lucenka píše:
schovala jsem si jeden printscreen, protože jsem od dané uživatelky čekala, že bude zapírat. Což jak se ukázalo, tak jsem tušila správně.

však ano, vyhledáváš a následně si schováváš fotky nahých cizích dětí. No fuj, že ti není stydno...….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
12.12.19 09:25
@lucenka píše:
a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje? :think:

Treba to nejde, kazdy jsme jiny, co ja vim jake budu mit priority a pocity pod vlivem cytostatik a opiatu, strachu a chronicke bolesti, vzdyt o tom vim kulovy. Ve 20ti jsem taky mela silackych reci na rozdavani a s postupujicim vekem si uvedomuju limity fyzicna, veci ktere mne driv nedocvakly.

A svemu otci jsem krivdy z detstvi vloni pred operaci odpustila, abych se s nim pripadne uz mohla rozloucit s cistym svedomim. On tedy operaci zvladl a letos oslavi 87.

U tety, za to jake peklo delala moji mame a babicce, jsem odpustit nedokazala a vycitky nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.12.19 09:25
@Keyllah píše:
však ano, vyhledáváš a následně si schováváš fotky nahých cizích dětí. No fuj, že ti není stydno...….

překrucuješ ;) hledala jsem něco jiného, nemůžu na to, že daná uživatelka dala na youtube videa nahých dětí. A fotky cizích nahých dětí si opravdu neschovávám.

• Citovat
  • Upravit
6439
12.12.19 09:26
@lucenka píše:
tak maminka vytahuje teď staré křivdy

Tak přesně podle přísloví. Na každou svini se vaří voda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
12.12.19 09:26
@lucenka píše:
a neměl by se člověk v takové chvíli naopak smířit s okolím? Proč zbytečně dělat doma rozbroje? :think:

Ty musíš být troll tvl :mrgreen: :mrgreen: Takze roky je s něčím nespokojena a teď konečně dostala odvahu se vzepřít, aby bylo jednou po jejím a podle jejich představ a měla by se smířit, jo? Ty si proste už musíš dělat pr.del uz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
12.12.19 09:27
@Keyllah píše:

Fakt? Takze se tady bavime o zbytecnem vytahovani starych krivd a zaroven si schovavame dukazni materialy abychom jinym lidem neco dokazovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
12.12.19 09:32
@lucenka píše:
překrucuješ ;) hledala jsem něco jiného, nemůžu na to, že daná uživatelka dala na youtube videa nahých dětí. A fotky cizích nahých dětí si opravdu neschovávám.
:mrgreen: jistě, ty si je jenom najdeš a schováš, aby jsi je následně mohla použít :mrgreen: víš, že „hledal jsem něco jiného“ „stáhl jsem to omylem“ je nejčastější prohlášení těchto existencí, které mají potřebu mít takového fotky cizích malých dětí? a překvapivě jim to nikdo nežere :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.12.19 09:32
@Eemii píše:
Ty musíš být troll tvl :mrgreen: :mrgreen: Takze roky je s něčím nespokojena a teď konečně dostala odvahu se vzepřít, aby bylo jednou po jejím a podle jejich představ a měla by se smířit, jo? Ty si proste už musíš dělat pr.del uz :mrgreen:

jneže smíření není o tom, že starého člověka, rodiče svého partnera, nepozvu na Štědrý večer k sobě.

• Citovat
  • Upravit
41603
12.12.19 09:33
@Ijen píše:
Fakt? Takze se tady bavime o zbytecnem vytahovani starych krivd a zaroven si schovavame dukazni materialy abychom jinym lidem neco dokazovali?

tak jestli jsi někdy dala něco na net, tak lucenku už to dávno má :think: takže nynější mazání je zbytečný ;) tipuju, že na každého z nás tady, má nějakou složku, ale pssst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.12.19 09:33
@Ijen píše:

tak ale to by platilo v případě, že bych danou věc na uživatelku vytáhla za X měsíců/let. Našla a použila jsem to hned, jak mě začala urážet. Takže to není o žádném vytahování starých křivd ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová