Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
jneže smíření není o tom, že starého člověka, rodiče svého partnera, nepozvu na Štědrý večer k sobě.
To vis, ze jo, Lucenko, ty jedno naše letadylko ![]()
@Keyllah píše:jistě, ty si je jenom najdeš a schováš, aby jsi je následně mohla použít
víš, že „hledal jsem něco jiného“ „stáhl jsem to omylem“ je nejčastější prohlášení těchto existencí, které mají potřebu mít takového fotky cizích malých dětí? a překvapivě jim to nikdo nežere
klidně přiznám, že jse m cíleně hledala fotku, jak daná uživatelka vypadá, když se podle diskuze vydávala pomalu za Miss World i IQ Einstaina. Nemůžu za to, že to IQ měla o dost nižší a vklidu do jiné dikuze dala odkaz na videa svých nahých dětí. Dané fotky, jsem nikde nezveřejnila a jí upozornila, že tam ta videa má. A už jsem ti kočko psala, že žádnou fotku nahého cizího dítěte nemám.
@lucenka píše:
ty jsi fakt dost dobře mimo
Totéž si myslí, troufnu si říct všechny zdejší pisatelky o tobe ![]()
@lucenka píše:
schovala jsem si jeden printscreen, protože jsem od dané uživatelky čekala, že bude zapírat. Což jak se ukázalo, tak jsem tušila správně.
Ale figu borovu. Chrápeš s devítiletým synem v jedné posteli, tak tvýmu starýmu nezbývá než si honit pinďoura nad tím co mu postahuješ. Dobrej pedofil. ![]()
@lucenka píše:
já nejsem ta, která má potřebu šmírovat skrz celý web zdejší pisatelky, abych jim pak vmetla do tváře odněkud stáhlá videa a fotky
jako fotky cizích dětí? o kterých píšeš, že mají na těch fotkách nahou pipku a pinďoura? vážně? házet k nim odkazy? a to jenom proto, že s tebou dotyčná nesouhlasila? jsi prostě zlá, pomstichtivá a zákeřná ženská...……..
@lucenka píše:
klidně přiznám, že jse m cíleně hledala fotku, jak daná uživatelka vypadá, když se podle diskuze vydávala pomalu za Miss World i IQ Einstaina. Nemůžu za to, že to IQ měla o dost nižší a vklidu do jiné dikuze dala odkaz na videa svých nahých dětí. Dané fotky, jsem nikde nezveřejnila a jí upozornila, že tam ta videa má. A už jsem ti kočko psala, že žádnou fotku nahého cizího dítěte nemám.
já tu diskuzi četla dobře, neboj. Už fakt nemáš kam klesnout. Co vše jsi schopná udělat, jen aby jsi shodila někoho, kdo s tebou nesouhlasí ![]()
@samá práce píše:
Ale figu borovu. Chrápeš s devítiletým synem v jedné posteli, tak tvýmu starýmu nezbývá než si honit pinďoura nad tím co mu postahuješ. Dobrej pedofil.
jestli tím pedofilem nebudeš spíš ty, když máš jako chlap potřebu oxidovat na webu pro maminky.
@Keyllah píše:
já nejsem ta, která má potřebu šmírovat skrz celý web zdejší pisatelky, abych jim pak vmetla do tváře odněkud stáhlá videa a fotkyjako fotky cizích dětí? o kterých píšeš, že mají na těch fotkách nahou pipku a pinďoura? vážně? házet k nim odkazy? a to jenom proto, že s tebou dotyčná nesouhlasila? jsi prostě zlá, pomstichtivá a zákeřná ženská...……..
nehodila jsem přímo odkaz na videa, ale na diskuzi kam sama uživatelka ten odkaz dala. A dala jsem ho tam až ve chvíli, kdy mě někdo obvinil ze lži a chtěl důkaz (mám pocit, že jsi to dokonce byla ty)
@lucenka píše:
stačí si přečíst úvodní příspěvek
no prave, nevim, jestli si ho cetla
@lucenka píše:
jasně
a tvoje prohlášení: Nejsem tak blbá, abych něco tvrdila bez důkazů. Mám důkaz, že tam měla videa nahých dětí. 10:12:19 10:58 vůbec není o tom, že ten důkaz, že to tam měla, můžeš mít jenom tak, že jsi si to stáhla a uložila, že? tak aspoň nelži…a tu kočku si nech od cesty pro někoho, kdo o to stojí ![]()
@lucenka píše:
tak maminka vytahuje teď staré křivdy
cim kdo zachazi, tim take schazi. Necetla jsi tu nikdy v diskuzich typu ze prarodice nechteji hlidat, pripadne jinak otravuji, ze zustanou na stara kolena sami a patri jim to?
@Keyllah píše:
jasněa tvoje prohlášení: Nejsem tak blbá, abych něco tvrdila bez důkazů. Mám důkaz, že tam měla videa nahých dětí. 10:12:19 10:58 vůbec není o tom, že ten důkaz, že to tam měla, můžeš mít jenom tak, že jsi si to stáhla a uložila, že? tak aspoň nelži…a tu kočku si nech od cesty pro někoho, kdo o to stojí
a podívej se, ze kdy ta tvoje citace je ![]()
@lucenka píše:
tak ale to by platilo v případě, že bych danou věc na uživatelku vytáhla za X měsíců/let. Našla a použila jsem to hned, jak mě začala urážet. Takže to není o žádném vytahování starých křivd
To je mi jedno jestli za dvacet let nebo 2 hodiny. Ona jako cizi clovek to ma zkratka zapomenout a ty muzes cokoliv vytahnout, protoze proste ty. To je cele.
@Ijen píše:
To je mi jedno jestli za dvacet let nebo 2 hodiny. Ona jako cizi clovek to ma zkratka zapomenout a ty muzes cokoliv vytahnout, protoze proste ty. To je cele.
navíc to vůbec nesouviselo s tématem, jen dotyčná měla jiný názor. tak ji asi potřebovala srovnat, zesměšnit a zastrašit…no jo no, když dojdou argumenty ![]()