Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
24.11.09 16:00

Ahoj, ja bych jen dodala, ze nevim, zda bude manduca pro mimco idealni od narozeni. Nekdo tak nosi, vyhovuje mu to, ja mam bondolino a Matesovi se v nem zacalo libit az tak ve 4m, kdy drzel hlavu a vytratil se hledaci reflex.

Ja byla ze vseho desne vykulena, ted bych si asi koupila ten mimivak od haipa daipa a pak by se videlo.

Manduca je dobra v tom, ze ma moznost prodlouzeni zadove operky.
Ergo ma moznost novorozenecke vlozky, jde tam dat mimco na lezato v jakoby zavinovacce.
Bondolino ma naprosto intuitivni utahovani pomoci vazacich popruhu.

Satek je nejvariabilnejsi, musi byt kvalitni.

Trocha trpelivosti je potreba i k nositku, Manduca i Ergo ma dotahovani pomoci ruznyc spon, kdyz nosi dva lide hodne ruzne postavy, musi se to hodne prenastavit.

Klokanku prosim neee!

At vyberes cokoli, je mozne, ze v tom mimous bude rvat. Zacnete nosit vzdy jen na chvilku, najedene a prebalene dite, nejlepe ve chvili, kdy to vypada na spanek. Miminkum se libi chozeni, v nositku ci satku si zrejme moc neposedis, nejlepsi je hezky razna chuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.11.09 16:08

mooooc dekuji za vycerpavajici informace…diky diky…klidne piste dal jestli mate dalsi poznatky…jak pise cicinka jsem v miminkach taky nova tak vubec nevim…uz se mi podarilo koupit kocar kterej se mi moc ted nezda kvuli slozitymu skladani a rozkladani, tak bych nerada dalsi chybu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.11.09 17:03

Tak já jen doplním:
Ergo má nyní nový typ novorozenecké vložky, už se v ní nenosí naležato (v kolíbce), ale na svislo. Pokud vím, tak bude k dispozici každým dnem, sama na ni čekám…
Bondolino - dá se používat dříve než Ergo nebo Manduca (myšleno bez vložky), protože má nastavitelnou šířku té sedací části. Pro malé mimča je zůžená, pro větší děti se na bocích připnou integrované rozšiřovací trojúhelníčky… Špatně se to popisuje, k vidění např. zde:
http://www.nosenideti.cz/…50cca9cc.jpg
a zde:
 http://www.nosenideti.cz/…bf850106.jpg

Aňule mi do Bondolina (zúženého) „pasovala“ si od měsíce a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.11.09 19:15

Já bych teda souhlasila s Čičinkou, taky jsem nejdříve pořídila vak od Haipa Daipa a fakt byl super, teď když měla Eliška 3 měsíce tak jsem pořídila Manducu a vak jsme poslali dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
24.11.09 19:59

Mám manducu, ještě jsem přemýšlela o becu, ale ve finále jsou obě nosítka stejný. Jsem spokojená, prvně se tam malý moc nelíbilo, chce to si zvyknout. Taky se mi svírá žaludek, když vidím mámus klokankou, dítěti bimbaj ruce, nohy, o hlavičce ani nemluvím… navíc jsou většinou do 9ti kil, manduca a ostatní ergonomický jsou do 20ti, klidně tam můžeš nosit tříletý dítě, samozřejmě na zádech. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
24.11.09 21:48

Tady se to rozjelo :) Já tedy pro úplného maloška hlasuji pro šátek :) Nosítko bych pořídila až na větší :)

Ad délka šátku, ono je to různé, podle velikosti postavy, podle úvazů, těžko takto říct, ale takový střed je kolem 4,2m na všechno :) a to nejsem žádný hubeňour :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.11.09 21:53

Souhlasím, 4,2m bohatě stačí skoro na všechny úvazy. já mám 4,6m a to je už docela dost. Na zimu, když vážu přes bundu, se to dá, tam je více látky potřeba (na úvazy na břicho). Ale u batohu si šlapu po cípech - aspoň mám výmluvu, proč koupit další šátek :mrgreen: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
25.11.09 10:23

Cappy: jasně, výmluvy jsou potřeba :) Já jsem měla i 5,2 metru a to už je fakt moooc… ty 4,2 na maloška stačí, teď tedy preferuji 4,7 na kapsu na záda, z batohu malá utíká a pořídili jsme Liliputi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
3.12.09 12:52

Manducu taky moc doporučuji, je skvělá. Ten můj půlroční lump v kočárku neskutečně hysterčí, takže nebýt nosítka, tak asi nevystrčíme paty z domu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.12.09 19:47

Ahojky, tak na malé mimi jsme měli vak a od 4m fičíme na Manduce.
Holčiny Mandukačky, nosíte i v zimě?? Jsem teď četla o nějaké holčině, která nosí na bundě manducu s mimčem v kombinéze. Jak napadne sníh tak můžu kočár hodit na půdu. Tak uvažuju jak se vyzbrojit na zimu. Poraďte prosím, díkes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.12.09 19:58

Leníku - osobně bych Ti poradila nechodící dítě - tj. dítě, které během pobytu venku nedáváš dolů - nosit spíš pod bundou (buď speciální nosičskou, samodomo ušitou nebo třeba manželovou), potažmo kabátem, protože ho nemusíš zdaleka tak moc oblíkat a naopak když přijdeš třeba do obchodu, není třeba skoro nic řešit, jenom porozpínáš vrstvy na sobě.
Takže u nás takto (mám pod tím šátek, ale to je vcelku jedno).
I na prcka míň fičí.

Kdybys nosila až na svrchí oděv, tak bys asi měla mít nějaký dobře padnoucí, který se nebude pod nosítkem otravně krabatit (mi se dobře erguje na vypasovaný kabát), navíc třeba šusťák dost klouže - u nosítka to bude vadit míň, u šátku to vadí hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.12.09 20:39

Díkes, uvažovala jsem o té MaM kapse, ale ta cena… asi ho obleču do kombinézy a hodím na nás nějakou obří bundu, nemusíme být jak ze žurnálu, chodíme pouze se psem do přírody..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.12.09 20:42

Jéééééééé ted koukám na Váš odkaz dole, ze Salátku.cz mame Manducu....... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.12.09 20:45

Tak to mě moc těší (akorát si můžem klidně tykat, i když já jsem beztak mladší, tak už mlčím :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.12.09 09:27

Ok, věkem se raději zabývat nebudem, ať se zbytečně nerozčilujeme :zed: Ty si určitě přeborkyně v nošení, prosím Tě jak má mít mimi v manduce hlavičku?? Malý si ji vždyzky vytočí a zakousene se do té jakoby kšandy… Píšou že je to z konopí tak se nedivím že mu chutná :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí