Manipulace s pečivem prodavačkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8040
26.2.25 11:59
@lucad77 píše: Více

Reagoval jsem na to, že ona také má v ruce peníze a potom chytá kornoutek, který dá dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
26.2.25 12:03
@Fee-bee píše: Více

Houby se narozdíl od borůvek většinou tepelně opracovávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
26.2.25 12:04

Ono převedeno do extrému, občas někde vyleze informace, kolik kokotů chytnu do ruky, když při odchodu zmáčknu kliku na veřejném záchodě, protože spousta lidí si prostě po záchodě ruce nemyje. Takže když takový člověk pěkně pomačká rohlíky, aby si vybral ten nejlepší a já si je potom koupím, tak si vlastně strkám do pusy několik cizích kokotů… Dobrou chuť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.2.25 12:12

Nejím už od dětství žádné kupované pečivo, jen domácí, kromě zabaleného, ale to fakt z nouze dvakrát do roka tousťák. Přesně z tohohle důvodu, samozřejmě že nejhorší situace je v marketech, kde na to může hrabat, chrchlat každý, ale ono ani v těch pekárnách to není terno. Jen představa, jak se to pečivo převáží, myslíš, že spadnutý rohlík nevrátí zpět, když to nikdo nevidí? To platí jak pro převozu v dodávce, tak v prodejně. Za mě je jediná prevence to vůbec nekupovat, domácí chleba je hotový za chvilku, vydrží několik dnů čerstvý, zvládne to každý a víš co jíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
26.2.25 12:13
@rmot píše: Více

No a já na to, že ten ubrousek ti ve finále stejně stoprocentně nepomůže, proto není třeba to tak hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
26.2.25 12:17
@lucad77 píše: Více

Díky tomu papírku nebo ubrousku alespoň ve chvíli, kdy točí zmrzlinu, ta obsluha nesahá holou rukou na kornoutek. Takže mi může být putna, jestli tou samou rukou sahala na peníze, nebo se škrábala na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 12:20
@rmot píše: Více

Ona to asi myslela tak, že i kdyby si ta prodavačka vzala po převzetí peněz rukavici, tak stejně pak podá tu zmrzku jí, která sahala na peníze úplně stejně, nebo dětem, které sahaly ještě na mnohem horší věci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10699
26.2.25 12:28
@Anonymní píše: Více

Za mých mladých let žádná prodavačka rukavice neměla. Mě to absolutně nevadí, učím se žít s bakteriemi a nikdy jsem nic nechytla. Neříkám, že jsem jak cigoš a žiju ve špíně, bordelu, ale nějaký stokrát ochytaný rohlík mě opravdu nerozhodí. Normálně si vezmu nákupní vozík, nic nedezifinkuji, nakoupím, koupím si párek v rohlíku, vyskládám nákup do auta, dojím rohlík a nehtem vyšpárám bordel ze zubů :D. Počítám s tím, že madlo vozíku držel nějaký bezďák se svrabem, nebo feťák se žloutenkou :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
26.2.25 12:33
:poblion: :poblion: :lol: Ježíš, zrovna mám v lednici nějakej éňoňéňo zákusek od známé, kterej tvořila. To mě vůbec nenapadlo u toho cukroví a přitom se to tak nabízí :roll:.
  • Citovat
  • Upravit
53190
26.2.25 12:38
@LiduNe píše: Více

Tohle mi přijde taky ujeté. To nikdy nic nejedí na návštěvách? Nedají si ani kafe, protože nevědí, jak byl ten hrnek důkladně umytý? Buchtu, protože možná na ní paní domácí ty meruňky vyskládala holou rukou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
26.2.25 12:38
@unuděná píše: Více

přesně…ja ziram co lidi resi…no mame se dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
26.2.25 12:40

A mě se jednou stalo, že si prodavačka nalízla prsty, aby otevřela sáček a tou rukou mi pak do sáčku dala dva rohlíky. Vyhodila jsem to do první popelnice. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
26.2.25 12:41

to zase nevis, jak je to čerstvé a muzes si nabrat nejake gumaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 12:43
@Venetia píše: Více

To je normálně v supermarketech, tam to musí být pečivo z daného dne, na to snad jsou normy. Gumák pokud vím, neproběhl ani jednou. Ty to pečivo v obchodě mačkáš, než si ho nabereš, abys zjistila, jaké je? :lol: Já teda jedu systém „na co sáhnu, to si beru“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
26.2.25 12:56

Ona ta liščí tasemnice není úplně sranda a projeví se třeba až po letech. Dva nebo tři roky zpátky se o tom dost psalo, bylo u nás několik případů. Ale stačí ty borůvky umýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák