Manipulace s pečivem prodavačkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22889
26.2.25 13:35
@lucad77 píše: Více

Ne, ale když prodavačka sahá rukou na prachy, pak vezme kornout, natočí a zabalí do ubrousků je to degeš..
Zmrzlinář ti většinou podává zmrzlinu v ubrousku nebo papíru, ale ona na to sahala rukou od peněz bez ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 13:36
@lucynka25 píše: Více

Ale ty přece jako zákazník tady na ty peníze saháš rukou :nevim: A pak si tu zmrzku normálně vezmeš a pravděpodobně se toho kornoutu tou rukou taky dotkneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22889
26.2.25 13:37

@unuděná prodavač ho předává v papírku nebo ubrousku a ten teda nejim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.2.25 13:38
@unuděná píše: Více

Jeeee v dnešní době mobilu, kdy jo držíš v mhd, v práci, na záchodě, poté si jistěže umejes ruce, ale mobil si denně nedesinfikujes a co klíče od bytu, klika od bytu, volant v autě…já nevím, že všechno se chytá a drží jen na rohlikach asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
26.2.25 13:39
@Bytsamsebou píše: Více

v lese a na zahradě to vypadá čerstvěji, než v tom supermarketu se stovkou lidí, která chodí kolem, nebo na to rovnou sahá. To zase chápu, že v tom rozdíl je a nejde to moc srovnávat se zahradou. Na druhou stranu se z toho přeci nebudu hroutit a nebudu vůbec kupovat pečivo. To mi přijde druhý extrém. Nebo mít v hlavě, že někdo vezme mince a v rukavici potom jde točit zmrzlinu, nebo co. Ty mince a peníze vůbec nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 13:41
@lucynka25 píše: Více

Tak pokud tu zmrzlinu točí v papírku, není o čem - to je pak fuk, že nemá rukavice a sahal předtím na prachy ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 13:42
@Bubla Bůčková píše: Více

No mě to právě přijde ultravtipné, že tu někdo řeší, že tou rukou, co si přebrala peníze, pak točí zmrzlinu, ale co všechno má na ruce ten, co jí konzumuje, to už je fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10845
26.2.25 13:43

Jinak třeba nechápu umývání úplně všeho, třeba vajíčka, když ho rozklepnu, použiju vnitřek a skořápku vyhodím. Česnek, cibule, brambory, mrkev, kde všechno oloupu a pak až omyju. Né, že česnek napřed omyju, oloupu stroužky a pak zase omyju 8). To samé, jak tady byl diskutovaný meloun. Na základě vydaného článku se spousta lidí připosralo. Prostě nakrájím meloun, okoušu ho, slupku vyhodím 8).
Kolik lidí zemřelo na otravu rohlíkem, na kterého sáhlo x lidí? :think: znám jen případy, kdy se spousta lidí tím rohlíkem udusilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22889
26.2.25 13:45
@unuděná píše: Více

Jasně, ale tehdy to točila bez ničeho a do ubrousku to zabalila před podáním mě do ruky..všechno teda proběhlo s holou rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.2.25 13:48
@Bubla Bůčková píše: Více

Ale tak než jdu jíst, umyju si ruce. Kliku neolizuju, ovoce, zelenina se umyje, případně se spoustu druhů loupe, s pečivem neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
26.2.25 13:49

Tahle diskuze je důkazem toho, že na tu přehnanou hygienu brzo chcípnem….. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 13:52
@Matt 02 píše: Více

Opravdu si umyješ ruce před KAŽDÝM jídlem? Já tu zrovna simultálně píšu na klávesnici, semtam mrknu do telefonu a u toho ujídám sýrové bruschettky. Nejspíš tedy brzy zemřu na nějakou choleru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 13:53

Nebo funny věc - kolik z vás pije pití z plechovek/pet lahví a předtím si je vydrbe? :mrgreen: :mrgreen: To by se člověk fakt musel zbláznit řešit každou takovouhle hovadinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
26.2.25 14:04
@lucad77 píše: Více

hlavně u těch rozpekanych…ty jsou křupavé jen když jet zrovna vysypou…muzou tam byt déle a uz je to gumové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 14:04
@Venetia píše: Více

Tak třeba ty klasické bagetky mi přijde, že zgumovatí než je doneseš domů, i když je koupíš křupavé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák