Manipulace s pečivem prodavačkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106083
26.2.25 12:57
@Šmoulice píše: Více

nemyl nekdo pri covidu nakupy jarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 12:59
@Kvestorka píše: Více

V lese, na výletě? Taháš dva litry vody a sítko, aby si děti mohly zobnout borůvky? :think: Spousta věcí není sranda od žloutenky chycené v MHD po salmonelu z točené zmrzliny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
26.2.25 13:04
@lucad77 píše: Více

blbost, to snad ani nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
26.2.25 13:14
@Bytsamsebou píše: Více

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.2.25 13:17

Já jsem se takhle jednou dohadovala s brigádnicí ve stánku s točenou zmrzlinou. Měla sice rukavici, ale tou rukou v rukavici přebírala peníze, a pak sahala na kornoutky :poblion:. No, nechápala vůbec. Je to smutný, když někdo u práce nepřemýšlí, to nemluvím ani o zaškolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 13:19
@Lil Kitkatt píše: Více

No a řekni mi, ty když té holce podáš pade a ona ti pak podá tu zmrzlinu, tak si mezitím ruku vydesinfikuješ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
26.2.25 13:21

Se tu hroutíte z nějaké špíny nešpíny. Třeba ty peníze nepochopím. Já na ně sahám a ruce si nikdy neumývám. V tomto se mi líbil Pollert. V nějakém dokumentu o něm- byl v obchodě, kupoval hrozny a říkal, že vždy při vybírání hroznů jednu dvě ochutná, jestli jsou dobré. Bez umytí samozřejmě. I prý kvůli imunitě. Tak to se mi líbilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 13:23
@Sandra277 píše: Více

No hrozno je kapitola sama pro sebe. Nevím, jak ho kdo myjete, ale já ho prostě šoupnu pod tekoucí vodu, oklepu a jím. Nedělám si iluze, že to k něčemu je, ale tak pro ten pocit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
26.2.25 13:28
@unuděná píše: Více

však já taky, on ani to ne. Pollert je takový trochu excentrik, ale jde to i bez nějaké extra hygieny. Máme to v hlavě. A je to jako s rohlíkama, někdo na ně sáhne, na hrozny taky někdo sáhne, tak on to vůbec neřeší. (to už je dokument před 10ti lety, tak v tu dobu to neřešil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
26.2.25 13:29

no jo…moc pečivo nejim…takze chci fakt čerstvé…pres sacek samozrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18628
26.2.25 13:30

To mi pripomina kdyz jsem otravovala, ze teda jestli si ze me slecna u trdelniku dela srandu, ze nema rukavice, patla testo a ma nalakovane oloupane cerne nehty. Pry se ji to ale neoloupalo a uz to mela. To jsem ji sjela na dve doby. Mama 30 let dela na inspektoratu kontroly obchodu, provozu a restauraci. Ja sama vystudovanou VS o kvalite a bezpecnosti potravin a slecna uplne na pohodicku… no naprasila jsem je. Jsem zla zla zla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
26.2.25 13:32

Tak to máš fakt kliku, že nikdy nešáhneš po gumě. Normy možná jsou, ale myslíš, že nikdy nesmíchají staré a nové? Já teda pečivo osahávám, to se přiznám, samozřejmě přes sáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10827
26.2.25 13:32

Já to omývám jen od hlíny, hlína mi moc nechutná ;). Jako děcko jsem všechno brala ze zahrádky a od hlíny omyla tekoucí vodou z hadice. Samozřejmě ze stromů jsem nic neumývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
26.2.25 13:33
@Kvestorka píše: Více

Ty sis fakt nikdy nenatrhala v lese borůvky rovnou do pusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.25 13:34
@lucad77 píše: Více

Mě gumový pečivo nevadí, horší je tvrdý :nevim: Ale já celkově moc pečivo nejím a děti si nestěžují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák