Manipulace s pečivem prodavačkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10852
26.2.25 14:11
@lucynka25 píše: Více

No a pak sundáš ten papír a dojíš zbytek kornoutu tou rukou o špinavých peněz ;). Nebo dokoušeš po papír a zbytek kornoutu vyhodíš? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
26.2.25 14:14
@lucynka25 píše: Více

Jdeš na nákup. U pokladny vytahuješ z peněženky peníze, které před tebou měla spousta lidí a je na nich spousta bakterií, ještě krásně kultivovaných v prostředí peněženky. Některé ti zůstanou na rukou. Prodavačka ti vrací peníze, které před tím měla spousta lidí. Ty je bereš do ruky a dáváš do peněženky. Pak ty stejné peníze vezmeš (opět na ně saháš), když je vytahuješ z peněženky a dáváš je tomu, kdo točí zmrzlinu. Ten ti natočí zmrzlinu přes ubrousek, který v jedné fázi vyhodíš a těma rukama, kterými před tím prošly ty peníze držíš ten kornoutek, který potom sníš… Z toho mi vyplývá, že před konzumací zmrzliny, tj. po zaplacení by si člověk měl vzít gumové rukavice nebo vydezinfikovat ruce.
Párek v rohlíku je úplně stejný případ.

A korunu tomu pak nasazují někteří pejskaři, jejichž psi si olizují přirození a zadek a pejskaři se pak tím psem nechají bez problémů olízat v obličeji, protože to je přece projev náklonnosti. Kolik bakterií má takový pes v tlamě,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 14:20

Ja dnes videla neco podobneho, z ceho jsem sla do mdlob :lol:
Nase kucharka co nam vydava jidlo ma na rukou rukavice a nabira rukou knedliky, nebo salat atd. Proste ma to saha. A ja ji dnes videla jak v mezicase sla do lednice (ta je verejna pro 200 zamestnancu) a otevrela je v tech rukavicich, vzala si co potrebovala a sla zpet k pultu :lol:
Jeste ze k nam na obedy nechodim! Nosim si svoje :jazyk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21841
26.2.25 14:24

Tady je běžně vidět kuchařky ze školní jídelny, jak před vydáváním obědů si jdou na rampu zakouřit. V rukavicích. Nedělám si iluze, že ty rukavice si mění, podle mě je mají celý den a chytají a dělají v nich všechno. Proč by si je jinak nechavaly na to cigáro. Je dost možné, že i na to wc v těch rukavicich si odskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
26.2.25 14:27
@unuděná píše: Více

Přesně to jsem myslel. Tam, kam jezdíme nejčasteji na zmrzku, mají připravené čtverečky papíru, ten vezme a z takové té roury s kornouty vytáhne další, aniž by se ho dotkla holou rukou, protože ho drží přes ten papír. Natočí zmrzlinu a i s tím papírkem mi to podá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
26.2.25 14:30
@mado píše: Více

Tak aspoň nemají opatlané ruce od moči a exkrementů, když se protrhne papír :) Na konci směny sundají ty jedny rukavice, které nandaly na začátku směny a ruce jsou jako nové, ani mýt si je před odchodem nemusí. A škola ušetří na rukavicích, všichni jsou spokojeni :) Tedy až na strávníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
26.2.25 14:36
@Venetia píše: Více

Kdyby jarem :mrgreen:
I sanytol na to stříkali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.25 14:40

Známá moc ráda peče. A má čičinu, která jí ráda „asistuje“ a dělá na lince společnost, vysloveně to miluje😁.
Ale teda to její „o chlup lepší“ 🍪 🐾 🐈‍⬛ cukroví je fakt výborný, to musím uznat. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
26.2.25 14:45

Podle této diskuze jsem si právě uvědomila, jak pohodově se mi žije, když tyhle věci vůbec neřeším. Já si v životě nevšimla, jak mi prodavačka u uzenin nabalila šunku nebo kus flákoty ani jak mi někdo natočil zmrzlinu. Aspoň mám o jednu věc méně, nad kterou bych se rozčilovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106173
26.2.25 14:45
@kyslík píše: Více

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
26.2.25 14:54

K te zmrzline, ja jsem v cukrarnach videla i cedulky, ze kornout neni urceny ke konzumaci :lol: chytre, pak se nikdo nemuze hadat, kdyz na to prodavacka saha rukou. Ale pokud je nekdo tak moc citlivy - kde ma tu jistotu, ze kdyz to drzi v ubrousku, ze ten ubrousek poctive drzi jen z te vnejsi casti? Treba tou nevydensifikovanou rukou, ve ktere drzela penize, sahla na ten ubrousek z obou stran, nez ho prilozila ke kornoutu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
26.2.25 14:55
@kyslík píše: Více
:mrgreen: že jo? Já jsem se tedy pobavila a docela žasnu, co něteří řeší. Všechno, na co šáhnete je úplně zamořený bakteriemi a viry, co třeba vozík v krámu, košík? Na to nesaháte? A hlavně důsledně dbáte na to, abyste se tou jedovatou rukou nedotkli obličeje a tu nálož si nenacpali do pusy, jo? Vždyť stejně víte prd, kdo na ty rohlíky sahal někde v zákulisí a kde ležely, než se dostaly do obchodu. Tohle mě fakt nikdy nenapadlo řešit a musim říct, že vůbec nemarodíme, ani děti a nějakou sračko blicí virozu jsme nikdy neměli.
Jo, a psa pusinkujeme a určitě si olizuje nejenom přirození, ale dokonce i pr.del :jazyk:
Nepřehánějte to s tou sterilitou, pak jste z toho ve stresu a ten škodí daleko víc, než nějaký bacil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
26.2.25 14:58
@Petr-33 píše: Více

No vidíš a od žádného jsme nikdy nic nechytli. I o zmrzlinu jsem se s čubou kolikrát podělila a žiju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
26.2.25 15:13
@Anonymní píše: Více

Nechápu, proč musíš pro čerstvé pečivo do obchodu :roll: Si ho čerstvě upeč doma a nikdo ti na něj sahat nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2070
26.2.25 15:13

Pro odpůrce kontaminovaných rohlíků - předevčírem na mě na ulici skočil rozjívený labrador, zrovna jsem se bavila s dcerou a jak jsem měla otevřenou pusu, tak mi důkladně olízl i jazyk. :roll: No nadšená jsem nebyla, ale jak vidíte, přežila jsem to bez úhony. Ony ty bakterie na rohlících taky nebudou smrtelné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák