Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
Však ty prodavačky v těch obchodech i uklízí. Dělají všechno, lítají tam celý den jak vrtule, na uších sluchátka, kde je ještě buzeruji. Navíc si na ně otevírá pusu kdejaký navrčený zákazník.
Ani za milion bych to nedělala a ony tam jsou za pár kaček.
Co tu někteří řešíte za nesmysly
poloviny věcí, co je tu popsaných, bych si ani nevšimla. A světe div se, skoro nebývám nemocná, střevní virózu jsem snad neměla nikdy
naposledy asi před 12 lety salmonelu. Takže asi tak. Ani malému pořád vše nedezinfikuji. Za mě je tohle prostě zdravá špína a člověk je pak odolnější.
@Anonymní píše: Více
Doufám, že to děláš, když je to taková easy práce snů.
Bohužel taky vídám lidi, hlavně ty starší, jak sahají na pečivo a nechají ho tam. Prasata.
Já si na to beru pytlík a obracím ho naruby a do něj to dávám. Snažím se brát pečivo vzadu nebo nahoře, u rohlíku někde zespoda.
@Barevné klubíčko píše: Více
Tak lidi, co tohle dělají, jsou asi spíš z kategorie těch, co si po hajzlu neumyjí ruce. Tak dobrou chuť, až budeš ty nebo děti dlabat pečivo, které předtím osahal pán s rukama od ch. canek. V tom lepším případě, jelikož na hajzlíku se dělají i jiné činnosti. ![]()
@MartaProchajda píše: Více
Jenže zase nemůžeš řešit všecko. Stejně nevíš, jestli ty rohlíky už někdo ohmatal, nevíš kde ty přepravky měli složené, jestli stály někde venku, to bys nesměla jít ani do restaurace, protože mnohdy i tam je hygiena na štíru, stačí se podívat, co kdy našla hygiena nebo ČOI. Ostatně to i v obchodních řetězcích se našel myší trus, hmyz, plíseň a podobné lahůdky. Ono je skoro. lepší na to nemyslet. Stejně ten nákup potřebuješ, tak jdeš a nakoupíš a nepřemýšlíš co kde a jak moc je blbě. Švagr dělal jeden čas v jednom známém nejmenovaném řetězci, co začíná na A. a to raději ani nechtěj vědět, jak to tam chodí.
@Buba mara píše: Více
Můžu řešit to, co vidím. A to je dědek, co si ochmatává chleby a pak je tam nechá. Sahá na košík, možná přijel mastnou tyčí, mně to v pořádku nepřijde a vadí mi to.
O urban legends a JPP, co vše se děje v zákulisí restaurací nebo řetězců jsem slyšela hodně a je zajímavé, jak se ty historky roky shodují. ![]()
@Venetia píše: Více
Myl, tchán s manželkou, ale oba už byli stáří a nemocní. Několik operací srdce a mnoho dalšího. Na hlavu jsem si neťukala, mám je ráda a snažila jsem se jejich obavy chápat. Žije už jen jeden z nich, ne v souvislosti s Covidem.
@Bubla Bůčková píše: Více
My mobily dezinfikujeme po každém příchodu domů. Stačí kousek perlanu a spolehlivá dezinfekce Cutasept F nebo jakákoliv podobná.
@MartaProchajda píše: Více
A jak to ovlivníš? Bakterie jsou všude, bohužel i ty ze zadku a pod… Lidi běžně kýchají do ruky a pak tou rukou sahají na kliky, madla, cokoli. Ano, spousta lidí jsou prasata. Ale to by ses musela někde zavřít a nikam nechodit.
@Barevné klubíčko píše: Více
Neovliním to jinak. To neznamená, že s tím souhlasím nebo si nemůžu vybrat pečivo z míst, kde ho spíš nikdo neosáhaval.
@Matt 02 píše: Více
Tak vítej v klubu. Z častého mytí rukou jsem si uhnala celkem slušnou atopickou dermatitidu. A nepomáhá mi už ani Uriage Bariederm.
@MartaProchajda To nejsou urban legends, ne všechno. To jsou veřejně publikované a dohledatelné výsledky akcí kontrolních orgánů. A nemluvím teď o tom, že ti kuchař plivne do polívky nebo tak něco.