Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Keyllah tak tady se mi už několikrát stalo v Penny, že bylo vytažené z mrazáku to maso ve vaničkách…normálně zmrzlé na kost…
@Keyllah píše: Více
A já znám obchody, kde se smradlavá šunka umyje octem a šupne do slevy … Pak si přijde mamina s kočárem a tuhle šunku koupí děcku …
Těch prasáren se děje tolik bohužel … Normální člověk nemá ani páru.
@Monchichik píše: Více
Ale to dělají i malá řeznictví. Prostě co se neprodá, šup do mrazáku. Nebo to prodávají jako chlazené, ale dovezli to mražené …. ![]()
@Mkmkz píše: Více
Netuším. Možná dostávali poj*b od vedení když toho zbylo moc.
Ale pamatuju si, že si přišli lidi mezi 20 - 21 stěžovat, že není akční pečivo z letáku. Jenže se potřebovalo se doprodat to ostatní a na to bylo 50% sleva.
@smile_xxx píše: Více
Nestretla som sa s tym, aby bolo pecivo vyslovene stare. Je to fuj, no.
@Mkmkz píše: Více
Musí? Možná. Dělají to všichni? Pochybuju. Když to ohmatávám, tak jeden rohlík je krásně měkoučký, další tvrdý jak šutr. Možná i je někde z brzkého rána, ale jestli ležel někde v bedně ničím nepřikrytý, tak je k ničemu i tak. ![]()
@smile_xxx píše: Více
Jo, jasně, normálně to člověk vidí. Ale já tomu absolutně nevěnuju pozornost, i při objednávání šunky jsem „ve svém světě“, takže teď marně přemýšlím, jak to ty prodavačky u uzenin tady v naší Bille dělaj. Až tam půjdu příště, zkusím se na to schválně soustředit ![]()
@Keyllah píše: Více
Na toto mám podezření v Plzeňském Globusu. Otevřeno je do devíti večer, ale už v osm večer (nebo i dřív), začínají pravidejně pracovnice sklízet rohlíky a další pečivo do přepravek a odváží někam dozadu. Takže přijdete v půl deváté a nekoupíte ani rohlík, protože na place už není nic a přitom mají sklizeny pomalu tesítky přepravek s rohlíky, chleby a bagetami mimo prodejní plochu. Přeci kdyby se to mělo vyhodit, tak to nechají do poslední chvíle, ať se vyhodí co nejméně.
@Anonymní píše: VíceUž dlouho pozoruji, že většina prodavaček potravin je arogantních a nehygienických. Rukavicí sahají na pečivo a tu svlečou, položí na pokladnu/pult, kde dávají i peníze. Když jsem se několikrát ohradila, ať to nabírají kleštěma, začnou hudrovat, co má člověk za požadavky. Kupuju jen balené pečivo. Už aby tuto práci nahradila sofistikovaná AI.
@unuděná píše: Více
Z daného dne? K nám ( hypermarket) vozí rohlíky z pekárny vzdálené 100 km. Aby tam byl závoz v 5 ráno, musí být hotové počítám tak ve 22 hodin předešlého dne. Pekárnu ve městě zavřeli a teď se vozí z Brna. Nechci ani vědět kolik a kam všude to pečou, ale rohlíky fakt hnus.
Dnešní rohlíky, které ještě teď prodavačka prodává, se pekly včera večer…Už když je ráno dovezou, je půlka tvrdá tak, že by sis s tím rozbila hlavu. Takže teď už někde čekají na plechu rohlíky na zítra…
Kámošovi jsme dali na chleba do kečupu živý moučný červy. Žije pořád.
@rmot u nás pro to jezdí potravinová banka, ale sklízí se až pár minut před zavřením. Možná k nim u vás jezdí dřív.