Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já dnes ráno byla v obchodě, kde jsem si sama vzala 2 rohlíky a balený sýr a rajčátka. U pokladny platím a paní prodavačka, mi balené věci ( pochybuju že jsem na to sahala jen já) dala do sáčku k rohlíkům. NO už je jíst taky nebudu ![]()
Asi jim to přijde normální. ![]()
Hm, taj nejlepší jsou v Kauflandu, kdy jedněma rukavicemi nabírá syrové maso a pak jde vedle a sahají na šunku. Natvrdo jí říkám, ať si rukavice výmění.
@smile_xxx píše: Více
Je to tak ale když to vidím.. je to hnus
![]()
Ja v jednom obchodě viděla, jak paní rukama prendava zakusky do chladícího pultu a mezitím každým kouskem si pěkně olizla prsty
![]()
@Dommie711 píše: Více
tak já bych se ohradila.. a šla si pro nové rohlíky…
@alisekR píše: Více
Fuj, to je ale hnusný hazard se zdravím, naštěstí jsem se s tím nesetkala, ale taky bych byla ostrá nebo rovnou odešla.
Jinak u nás v coopu je prostě takovy regal, ve kterym jsou nasypane rohliky a nabira si je kazdy zakazanik sam. Rukavice ani kleště nikdo nepouziva. No a jako neresim. Prijdu, naberu, zaplatim, sezeru 😁 😁 😁 a proste doufam, ze mi ty rohliky predem nikdo moc neohmatal.
@Anonymní píše: Více
A řekla jsi jí něco? Nebo jsi anonymní hrdinka jen tady? ![]()
Jo a dokonce když něco spadne na zem, vrátí to zpátky … Bedny stojí na zemi… Jiní zákaznicí pečivo ohmatají …
Tak dobrou chuť, až si ho budeš kupovat příště … ![]()
@Anonymní píše: Více
Fuj, to je prase. Já bych jí to řekla hned. Taky to nesnáším. Ani já sama si nenabiram holýma rukama pečivo, natož cizí.
Já už tohle řešila v Globusu u nás. Ženská od pečiva měla na ruce sice rukavici, ale kaslala si do ní a pak šla prohrabnout rohlíky. Jsem myslela, že mě trefí.
@LiduNe píše: Více
Jo mohla jsem a příště to udělám
nějak jsem o pul 7 ráno ještě asi spala
![]()
Zajímá mně Váš pohled na věc, dnes ráno jsem jela pro čerstvé pečivo a už podruhé v tomto týdnu mi prodavačka odebírala pečivo holýma rukama…mě to teda vadí, rohlíky jíst fakt nebudu…snad jsou nastavený nějaký standardy s manipulací s pečivem…?