Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@unuděná píše: Více
A kdyby místní citlivky věděly, co všechno běhá po skladě se zeleninou … ![]()
Teď budou zeleninu doma stříkat savem ![]()
@Šmoulice píše: Více
Já jsem trošku flegmouš na tohle, spoustu ovoce ani moc nemyju, prostě jen opláchnu pod tekoucí vodou, otřu utěrkou a fertig
Když jdu do lesa na borůvky, taky neřeším, jestli je nepočůrala liška, dítě nebo kamioňák ![]()
A co teprve ty vietnamské večerky. Tam to zázemí a sklady vypadají, oni tam ti Vietnamci i bydlí, jedi, spí, mezitím zbožím v zázemí.
Byl jsem v obchodě už později k večeru a když jsem chtěl vzít rohlíky, tak z toho koše, kde jsou rohlíky normálně vyskočila myš. Viděl jsem běhat myši i po ploše supermarketu. Upozornil jsem na to prodavačku a ona se jen usmála a říkala, že tam mají pastičky, ale ty potvory na to stejně nejdou.
Ale mě to třeba štve, kolik lidí za den nakupuje pečivo? Chápu hygienická opatření, ale ty mikrotenové rukavice mi přijdou jako daleko větší zlo z pohledu nějaké ekologie. Spousta našich problémů pramení jen a pouze z naši hlavy.
@lucad77 píše: Více
Jak už jsem psala 2×, příště to udělám. O půl 7 ráno jsem asi ještě spala.
Čti to alespoň celé, ať se to tady furt neopakuje ![]()
@Šmoulice píše: Více
Nebudou. Ony to vědí, jak píšu, taky si nedělám iluze o tom, jak se tvoří balený věci. Ale přeci jen tam jsou nějaký předpisy, tak se prostě uklidním tim, ze ty prsty si třeba při výrobě dortu, nevím, medovnik třeba kupujeme, neoliznou, když jich je tam xy.. Jako ženská, co si to patla doma. Třeba teta peče strašně dobře, ale jsem si skoro jistá že tohle dělá ![]()
Nebo vidím v práci, do jídelny chodí lidi, co vylezou ze záchodu a neumyjou si ruce, pak si v jídelně vezmou příbory z příborníku, takže se dotknou i těch ostatních chleba v bedynce, takže se taky dotknou ostatních.. No, nejim tam
nehledě na to, že paní u okýnka v rukavicích, kterýma nandava jidlo venku kouří m
Zrovna vcera jsem videla tento obrazek o vidlicce a puse ![]()
@hani28 píše: Více
No přesně
A ne všude mají myčky. Někdy nádobí šmudlá brigádník velmi podobného dentálního založení
![]()
Jinak já jsem taky člověk „co oči nevidí, to srdce nebolí“, neřeším to. V pečivu se nehrabu, ani nezkoumám, jestli se v tom někdo hrabe. Nakupuju v Albertu a tam jsou ty klícky. Když už kupuju třeba šunku, tak v 99% balenou. A celkem mě nezajímá, co se s tím děje, než to sním, pokud je to dobrý, chutný a nezkažený.
@Anonymní píše: Více
To nemytí rukou po toaletě je velkej eklhaft. A co najdu občas v míse u nás na dámským záchodě, nad tím mi zůstává rozum stát. Přitom jsme malá firma.
@Petr-33 píše: Více
Taky mi to vadí, rukavice nepoužívám, pečivo neohmatávám a beru rovnou do pytlíku. Třeba banány do pytle vůbec nedávám, to samý papriky, květák apod.
Stejný dilema řeším se psíma hov.nama. Sbírám, to je jasný. Ale denně to jsou minimálně dva igeliťáky, kolik je to za rok jen za mýho psa. Papírový jsou nepraktický, poslední záchrana. Tak babo raď.
Mně nevadí, že na rohlík někdo chmatal. Vadí mi, když je starý.
Jo, to já taky. Některé mi tady přijdou příliš cimprlich. Ono je třeba imunitu posilovat. ![]()
A taky nejlepší je to, že v pečivu se nejvíc přebírají ti, co ho potom doma šoupnou do mražáku a vytáhnou za týden. Ale každý chce to pečivo mít čerstvé.
A ad absurdum, co třeba takové obyčejné podání ruky? ![]()