Manipulace s pečivem prodavačkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25111
26.2.25 15:17
@lucynka25 píše: Více

To bývá časté, ale v některých cukrárnách mají naštěstí takovou tu plastovou násadu na kornoutek. A vždycky jim to zákazníci chtějí tahat i s tím držákem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
26.2.25 15:18

A co teprve třeba patologové? s rukavicemi pitvají hnijící mrtvolu a v těch stejných rukavicích k tomu přikusují lepeňák ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
26.2.25 15:18
@Bytsamsebou píše: Více

Já třeba kornoutek vyhazuju, nechutná mi. Ideál, když dostanu malou lžičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
26.2.25 15:20

Jak bylo dneska na pitevně? Aaale, člověče, ani jsem si neškráb. Nejsou mrtvoly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
26.2.25 15:20
@MartinaIrena píše: Více

Jj, tak to jsi bizár, stejný, jako když by sis koupila párek v rohlíku, snědla párek a rohlík vyhodila ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
26.2.25 15:24

Jo, to dělaly něčí děti, mi to vyprávěla myslím kamarádka. Dítě vytáhlo párek, snědlo a rohlík vrátilo mamince, že hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.2.25 15:34
@unuděná píše: Více

Ano před každým jídlem, pokud sahám na něco venku, kliky, tyče v MHD, nákupní košík, terminál na kartu, bankomat atd. Doma to tak neřeším, taky si vezmu oříšek i po sahání na mobil atd. Ale každý je citlivý na něco jiného, mě třeba nevadí pes ani kočka v posteli, ze své kočky na lince taky nesilim, jako jo otru jí, než vařím, ale jinak neřeším. Cizích lidí se ale štítím. Nevadí mi přírodní spina, jezdíme pod širák atd, tam prostě tu hygienu nezjistís tak, ale to mi nevadí, stejně tak ovoce v lese atd. Ale situaci, kdy chlápek co pracuje v kebabu, nandává rukavicemi to zelí, maso a pak si jde v těch rukavicích zakouřit, to vidím furt před sebou a v životě bych tam nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.2.25 15:57
@Pučálkovic.Amina píše: Více

To by mi třeba nevadilo vůbec, on to každý má prostě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
26.2.25 16:08
@Matt 02 píše: Více

U nás Turci mají sice rukavice, ale na veškerou zeleninu, maso, sýr, atd. používají kleště :nevim:. A byl jsi někdy v toi-toice? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
26.2.25 16:16
@ibis píše: Více

To asi není pro každého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
26.2.25 16:18
@MartinaIrena píše: Více

Mne chutnaly kornouty co vypadaly jako mistička s okraji…to už asi nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 16:29
@Anonymní píše: Více

No jasně a samozřejmě s těma rukavice normálně koukaj na telefon, přes ty gumový dotykac normálně funguje.
A pozor, u nas se dava do vozíků tacy s nedojedenym jídlem a někdy i ta od jídla jde sundavat ty tacy, scházet z talířů zbytky atd. Samozřejmě pořád ve stejných rukavicích.

• Citovat
  • Upravit
6209
26.2.25 16:36
@lucad77 píše: Více

Stary znamena od rana, teda z nocnej zmeny v pekarni. Vecer vsetko nepredane pecivo z toho konkretneho dna musia zlikvidovat. Co myslis ty tym „stary“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.2.25 16:40

@Venetia Jo, pamatuju…někde je i dávají a mají i po obvodu čokoládu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák