Manipulace s pečivem prodavačkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32158
26.2.25 16:41

@Mkmkz Nevěřím, že se to likviduje. To bys nemohla koupit rohlík tvrdý jak na strouhanku. U nás to byla specialita v Kauflandu, promíchané čerstvé s tvrdými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21917
26.2.25 16:43

@Monchichik kdo si to myslí, měl by zajít na brigádu do obchodu. Možná by své názory dost přehodnotil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
26.2.25 16:51
@Anonymní píše: Více

Su aj take pulty s masom, kde ti to navazia a zinkasuju ta (za maso platis priamo u nich, nie pri pokladni). Vsetko v jednych a tych istych rukaviciach. Tym padom trocha postradaju ako hygienicka pomocka zmysel, ale skus to vysvetlit tym predavackam :) ani som sa o to radsej nepokusala, parky zozral pes a bolo to prvy a posledny krat, co som tam nieco kupila.

Příspěvek upraven 26.02.25 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
26.2.25 16:52
@mado píše: Více

Já byla jeden na pekárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
26.2.25 16:56
@Monchichik píše: Více

Musia to pecivo odpisat, inak to nejde.
Rano im dovezu pecivo, cast z neho daju do tych boxov a cast asi niecim prekryju, aby nevyschlo. Ako sa to pecivo mina, logicky obsycha a ked tam dosypu to cerstvejsie, mas pocit, ze kupujes tyzdnove rozky.
Chodim do firemnej predajne pekarne, kde im okolo obeda vozia druhu cerstvu davku. Neviem, ci do retazcov vozia pecivo viackrat denne. Ale pecivo zo vcera tam nenajdes, to nie je mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
26.2.25 17:01

@Monchichik skusme si len predstavit, o kolkej maju rano hotove pecivo v pekarni. Ked otvaraju nejaky retazec o siestej rano a ty si uz vtedy vies kupit rozky, tak o kolkej ich museli do toho obchodu doviezt? Predtym ich este museli vyexpedovat v pekarni… Takze velmi, velmi skore ranne hodiny. A teraz ked ides z prace povedzme o stvrtej poobede, tak tie rozky uz budu mat 12 hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 17:10

@Mkmkz Manžel dělal jednu dobu v pekárně. Chodili na směnu od 2 hodin ráno. Předtím byla směna, co dělala těsta.
Já dělala brigádní v pekárně v Kauflandu. Dostala jsem za úkol od kolegyň, když tam zbyde víc pečiva (rozpéká se z polotovarů a rohlíky vozí externě), tak ho v sáčku nechat na druhý den. Já, co zbylo jsem odepsala a co tam nechaly na ráno, tak do prodeje nedávala. Ale ty další dvě to tak mezi sebou nejspíš dělaly.. Takže tady máš mou zkušenost pár let starou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.25 17:13

To se divim, ja spis několikrát zažila problém třeba v 7 večer koupit rohliky, než ze by neco zbylo na druhý den

• Citovat
  • Upravit
6227
26.2.25 17:14

8o
Preco to robili?
Neviem si ani predstavit, ze by toto zistila hygiena. Ta pokuta by bola asi riadne mastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
26.2.25 17:16

Ano, pekari maju poriadne otoceny biorytmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
26.2.25 17:16

znám obchody, kde se to přes noc dá do mrazáku a ráno vytáhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
26.2.25 17:20
@Keyllah píše: Více

Maly obchod, alebo retazec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21917
26.2.25 17:22
@Keyllah píše: Více

Nejen ráno, ale klidně za 14 dní. Kontrola z hygieny nemá šanci něco najít nebo zjistit. Rohlíky podle dodacích listů fakt nepřepočítává a do mrazáku, pod zboží taky neleze, aby tam to pečivo objevila. Oni změří teplotu v mrazáku, i kdyby tam to pečivo našli, tak je jim to jedno, zmrazené pečivo není nehygienické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
26.2.25 17:22
@Mkmkz píše: Více

vedle Kaufu a Penny malý obchod, ale dřív byl pomalu na každém menším městě či vesnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
26.2.25 17:23

I sladké pečivo bylo čerstvé a starší…mám ráda ty skořicové pletence a to ti za 12 hodin takhle neztvrdne, aby to bylo hnusné jako se mi to už stalo. Tady pečivo koupíš i večer, není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák