Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lucynka25 píše: Více
A to si ruce vždycky po podání peněz pečlivě vydesinfikuješ? Když pak hmatáš na ten kornout…
@Anonymní píše: Více
A řekla si ji že když je prase a nezná manipulaci s potravinami že to nechceš? Když to vidím v obchodech jak si někteří prsknou do ruky a hrabou se rukama v pečivu mám chuť je zbít bezmozky
@lucad77 píše: Více
Přesně, radši trochu cizích kožních buněk, než tvrdé prde.lky
![]()
@unuděná píše: Více
Tak zrovna tu lišku bych řešil. Protože se takhle dá přinést třeba tasemnice, nebo jiná vzácná onemocnění.
@Petr-33 píše: Více
To jsou sterilní obchoďákové myši, možná kolikrát čistší, než některý personál ![]()
To bych se víc bál těch pochcaných od kamioňáka, tak bude větší šance něco chytit ![]()
A jak jí jako budeš řešit? Budeš ty borůvky doma drhnout savem? Asi raději dopřeju dětem veselé dětství v lese i za cenu riskování té promilové šance, že z lesních plodů při zobání na výletě chytnou tasemnici, než žít v permanentním stresu, co kde můžu chytnout ![]()
@lucynka25 píše: Více
To jako fakt? To uz je prehnany ne? Tvoje deti meli pred tim ruce vydrbane v savu? ![]()
@lucad77 píše: Více
Mě tedy většinou podá prodavačka kornout, který drží přes kousek papíru, nebo ubrousku a přes který to vezmu i já, takže když nechci, nemusím se kornoutu vůbec dotknout.
Mě se při čtení některých příspěvků tady vybavuje ten jeden týpek z Výměny manželek, jak řekl, že desinfekce je pro něj na prvním místě a pak až někde ty děti a žena
Musíte mít někteří opravdu těžký život.
@mado píše: Více
K těm právě nechodím ráda. Mrazáky nahrazeny klido i s výtečnou krvi z masa. Babička mi u jedněch koupila bonbonieru a v ní 3 červi 🤢. Mámě se stalo to samý, ve Fidorce cerv. Prostě humus. Oni na tu čistotu nejsou. Přitom čas mají, kolikrát jen sedí za kasou a koukají na ty jejich filmy…
To jako nechodíš na houby? Já bych tasemnici docela brala, alespoň bych nemusela řešit, zda si ten rohlík vůbec můžu dát, abych se vešla do kalhot… ![]()
@unuděná píše: Více
My kdyz chodime na ostruziny, tak deti jsou naucene ze sbirat u zeme nemaji, ze ty jsou pocurane od psu ale je to spis takovy vtip, rikaval to manzeluv dedecek, kdyz byl manzel maly, tak je to takova tradice vzdycky rikat, ty u zeme nebrat, ty jsou pocurane ![]()
@hani28 píše: Více
Ale borůvky jsou u země všechny, stejně jako ty zmíněné houby ![]()
@rmot píše: Více
No už vidím malé děti, jak způsobně drží ten kornout jen přes ubrousek. Já myslím, že nic se nemá přehánět.