Manipuloval mě přes internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
6.7.20 23:11
@Anonymní píše:
K plýtvání času.

Casem jsi plytvala sama brouzdanim po netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.7.20 23:14

Nebyl sex, peníze nechtěl. Tak se jen bavil. Doma asi nuda a ty si na to skočila. Jestli údajně z Ruska, tak by mě zajímalo, na jak debilni práci si mu skočila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
6.7.20 23:15
@Anonymní píše:
K plýtvání času.

tak to bud ráda, že jen k plýtvání času…jinak důvodů může být milion, od víza, přes prachy až po postel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36728
6.7.20 23:22
@JanNk30 píše:
Doufám, že nevykládal tu nejopotřebovanější pohádku o tajných službách.

Tak pokud byl z Ruska, tak tohle bych i celkem věřil, tam je totiž „tajnej“ každý druhý. U ČS studentů v Rusku se povídalo, že když byli na intru 2 z ČSSR, tak minimálně jeden z toho byl práskač, ale někdy i oba dva. Já jsem byl sám, tak jsem mohl donášet akorát sám na sebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
6.7.20 23:33
@Anonymní píše:
Ruska
… hele na emiminu takovych pohadkaru a pohadkarek je… a co?… osobne nechapu, cim te jako manipuloval? to ze narazil na naivni Blbenku, co mu vse zrala i s navijakem… hele, ze ty jsi o nem basnila pred kamoskama a ted te nejvice zere, ze budes za trubku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.7.20 23:43
@Anonymní píše:
K plýtvání času.

To není manipulace. To je tvoje rozhodnutí. Ty nevíš, co manipulace je, viď?

• Citovat
  • Upravit
6.7.20 23:52
@Uslava píše:
To není manipulace. To je tvoje rozhodnutí. Ty nevíš, co manipulace je, viď?

Vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.7.20 00:26
@okurkakysela píše:
Vím.

a cim te teda manipuloval? :P hele a nahodu, tech 20tis., neposlala jsi nahodou tomu borcovi do ruska a vasi na to prisli, tak se to svalilo na brachu? :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.20 12:51

A jiné trubičce už píše, že byl v té její Kaplici, Olomouci nebo Úštěku. Aby zapůsobil. Naštěstí jsi mu jen naletěla, prachy jsi mu na tajnou misi neposlala, tak se tomu zasměj a jdi dál. A hledej chlapce v reálném životě. Ne ve virtuálním. I ten tě může opít rohlíkem, zvlášť když jsi tak naivní. Ale aspoň bude z Berouna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
7.7.20 13:02

A o co jako jde, vždyť se nic nestalo.. nejsi krapet nevyrovnana, ze te nějaký povidalek takhle dostal, ze se tím zabývas až tak, ze zakladas diskuze? Kdyby te okradl, využil…ale tohle? Cas jsi ztrácela sama a ztracis ho i teď, tím vypisovanim tady, si uvedom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
7.7.20 13:05
@Anonymní píše:
K plýtvání času.

No pockej, takze ty sis s nim cela natesena DOBROVOLNE psala, predpokladam s vidinou vztahu s nekym extra a on je manipulator, ktery te „zmanipuloval k plytvani casem“ :mrgreen:? No ty ciiico, jak si omluvit, ze jsi trubka, ktera sezere kdejaky kec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová