Manžel a tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
25.8.17 20:39
@Honza 12 píše:
Ano, Spousta chlapů peče. Ať už buchty, nebo cukroví..

Neznám ani jednoho. Ale tchán dobře vaří a krásně vyšívá.

• Citovat
  • Upravit
crempus
26.8.17 18:15
@leryl píše:
Chtěla bych se zakladatelky zastat, všechny byste tomu daly více času, více empatie… Ono se to řekne, ale být na místě zakladatelky, taky byste asi chtěly žít i svůj rodinný život.
Pokud má manželova máti ještě jednoho syna, taky by se měl zapojit. Kdo dnes nemá hodně práce? On si čas neudělá a manžel zakladatelky ano, na úkor manželky a dětí.

Taky si to myslím…)Dobrý..umřel jí manžel, ale pro rohlíky si snad může dojít sama.
Takový obletování, utěšování..mi přijde přehnaný…

• Citovat
  • Upravit
80026
4.9.17 12:43
@crempus píše:
Taky si to myslím…)Dobrý..umřel jí manžel, ale pro rohlíky si snad může dojít sama.
Takový obletování, utěšování..mi přijde přehnaný…

Možná kdybys ztratila partnera, budeš to hodnotit jinak. Skutečně si myslím, že nejde ani tak o ten nákup jako oto, mít u sebe blízkou osobu. A nejlíp by snad bylo vzít tam třeba načas děti a zůstaT U NÍ. pOMÁHAT JÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
4.9.17 14:42

@inkakřivák Tezko radit, kdyz nikoho nezname osobne. Nekdo ho to citove polozi a nekdo toho zacne zneuzivat. Vse by melo byt v rovnovaze, zadny extrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
4.9.17 14:53

Neznáme, ale podle mne jsou čtyři měsíce prostě krátká doba a chápu ji, že chce mít blízkého člověka u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
4.9.17 15:03

@inkakřivák Ano, chapu, kdyby chtela denne navstevy cele rodiny a obcas treba poprosila o nakup doktora. Nemyslim si, ze ale musi tu jeji syn byt jen pro ni. Muj deda zil s babickou nadherny zivot, pak nahle umrela, dodnes moje mamka tam chodi temer denne na kavu, deda se ale od zacatku o sebe dokazal ve vsem postarat sam. Zacal varit, uklizet, prat, zehlit, umyvat okna. Chci tim rict, ze ztrata je velika, presto ten clovek neztrati schopnost si jit nakoupit atd, ale ztrati blizkost osoby. A obe strany musi prijmout kompromis, protoze 4mesice jsou kratka doba, ale jaka doba je dost dlouha? Nekdo to muze tak citit az do jeho smrti. Zvykne si na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
4.9.17 15:48

Ale já si myslím, že ona ty služby používá právě jako záminku. Možná má strach, že kdyby řekla přijed za mnou, at tu nejsem tak sama, bude se snacha zlobit. No neznáme je. Ale třeba takhle - když umřel táta, vzpamatovávala se maminka přes rok. Aby byla schopná zase spát a fungovat ve stylu jít se projít nebo za kamarádkou. A to bydlela v rodině. Později u nás - a trvalo jí dobrých pět let, než se s tou ztrátou smířila. Zapomenout nezapomněla, ale smířila se. Chodila si pobrečet na hřbitov a bylo to. Ale kdyby měla bydlet sama, nevím, co by dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí