Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TRG
5511
30.6.22 23:12

Nechala bych to primárně na manželovi a na sestře. Pokud by to muž nechtěl aktivně řešit, tak bych max vysvětlila sestře, jak to bylo. Popravdě - že se holky chovaly nevhodně a že to muž řešil po svém. Neomlouvala bych se, ani bych neomlouvala muže, ani bych neomlouvala holky. V podstatě bych se do toho „pletla“ co nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.22 23:19
@Svetluska55 píše:
Do dneška si pamatuju to ponížení, když jsem takhle dostala od táty..a to je to skoro 40 let. Tak to jen pro vyznavače fyzických trestu, jak to ničemu nevadí a je to super.. Žádné děti netlucu, nejsem primitiv, abych si musela vynucovat poslušnost fyzickou silou.
Představa, že by se mi dítě v 8 letech vrátilo z návštěvy u pribuznych s tím, že mu nějaký strejda dal na zadek, tak budu zuřit dost. Naštěstí my v rodině děti nemlatime a do toho počítám i plácání.

Jsme s manželem v obývaku, přisla dcera si s námi povídat a mazlit se.
A pak řekla manželovi: stejně jsi ten nejlepší táta na světě, ikdyž mi nedovolíš jíst v bazénu. Přečetli jsme pohádku na dobrou noc, dostali jsme pusu. Nepřijde mi ponížená

• Citovat
  • Upravit
285
30.6.22 23:21
@VitaminC píše:
Tusis vubec, co je respekt?
Pletes si ho s autoritarskou vychovou a nahanenim strachu.
Respekt musis prvni dat, pak teprve dostat.
Tady se rvalo, prikazovalo, bilo. A priste? Myslis, ze poslechnou? Ne. Pockaji, az se nebude nikdo divat.

Dneska se mladým jejich maminky často bojí něco říct… pak tě dítě pošle do pr-dele, to budeš zírat na drát, proto dneska jsou mladé holky rozmazlené namyšlené fiflenky, prstem nehnou, a rodiče se jim bojí dát facku… rodič se bojí vlastního dítěte, to je k po…pak ty mladé holky stojí za velké hnědé h… a ještě ve třiceti jsou jak v pubertě… Řešit jestli smím sprdnout dítě, tak já bych jí na zadek nedala, ale dostaly by sodu, že si dělají z rodičů pr-del.
Já děti nerozmazluju a domluva platí.
Manželovi se nedivím, sousedky dcerka si dělala v deseti letech srandu z otce, byla drzá,..už jednu chytla - od té doby otce respektuje. Lepanec není terorizmus a dítě prostě musí respektovat rodiče.
Hotovo dvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
@Pruhovaný_mýval píše:
Je hezký, že kdybys měl přítelkyni, která by tě nerespektovala, tak bys přemýšlel, proč, a neřešil to násilím. Proč ti teda přijde cajk to samý u dítěte násilím řešit? Kde je ten zásadní rozdíl mezi dospělým a dítětem, že jednoho bít nemůžeš a druhýho jo? Tak prostě třikrát řeknu, že se jídlo do bazénu netahá, a když holt neposlechne, no tak milá děcka z bazénu vytáhnu, zavřu do pokoje, a zábava je ukončena :nevim:

Jak vytahnes osmilety dite z bazenu kdyz nebude chtit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101

@VitaminC Ne, ty bys opravdu diskutovat neměla. Řeklo se to v diskuzich již mnohokrát, divím se, ze te za tvoje arogantní jednostranné chování ještě neblokli, pac co z tebe padá není možný. Malé dítě ohne rodič / strýc přes koleno v plavkách při výchovné situaci a ty budeš osočovat někoho za uchylnost? Jses normální? Jako opravdu normálně smýšlející člověk, nebo jsi byla v dětství zneužitá, ze si dovoluješ adminku článku tímto způsobem zde ponizit? Bez se léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
30.6.22 23:24
@ofelie08 píše:
@VitaminC Ne, ty bys opravdu diskutovat neměla. Řeklo se to v diskuzich již mnohokrát, divím se, ze te za tvoje arogantní jednostranné chování ještě neblokli, pac co z tebe padá není možný. Malé dítě ohne rodič / strýc přes koleno v plavkách při výchovné situaci a ty budeš osočovat někoho za uchylnost? Jses normální? Jako opravdu normálně smýšlející člověk, nebo jsi byla v dětství zneužitá, ze si dovoluješ adminku článku tímto způsobem zde ponizit? Bez se léčit.

Presne. Pokud nekoho v teto souvislosti napadlo neco sexualniho, sam je uchyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.6.22 23:31
@veria píše:
Presne. Pokud nekoho v teto souvislosti napadlo neco sexualniho, sam je uchyl.

Ponížení přece není jenom sexuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.22 23:32

@ofelie08 @veria
Holky, děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
101
30.6.22 23:38

@Will05 Ale tady se nikdo nebaví o ponížení. Tady se bavíme o tom, ze někdo řekne ze je to úchylné. Takže když desetiletá dcera přijde za mým mužem si přijde v plavkách po bazenu sednout na klín, tak to je taky úchylné? Nebo tatínkové s holcickama cakajici se v brouzdalcich - uchylnost? Když se semnou taťka jako s malou sprchoval po plavečáku a pomáhal mi, tak to bych mu měla zaklepat na dveře “Hele tati a víš ze to bylo tenkrat pekne úchylné zejo?” … poníženě se dítě muže cítít, ano, spis cítí stud, ale ohnout dítě přes koleno v plavkách a vrazit mu výchovnou se na mě nezlobte, ale to má do uchylnosti daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.6.22 23:43
@veria píše:
Jak vytahnes osmilety dite z bazenu kdyz nebude chtit?
Úplně jednoduše, vezmu si plavky a jaképak copak… žádný problém,… stačí to udělat s trochou klidu, nadhledu a humoru.
Rodič si v takovéto běžné situaci neví rady? Kde to jsme? V mateřské školce?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.22 23:46
@ofelie08 píše:
@Will05 Ale tady se nikdo nebaví o ponížení. Tady se bavíme o tom, ze někdo řekne ze je to úchylné. Takže když desetiletá dcera přijde za mým mužem si přijde v plavkách po bazenu sednout na klín, tak to je taky úchylné? Nebo tatínkové s holcickama cakajici se v brouzdalcich - uchylnost? Když se semnou taťka jako s malou sprchoval po plavečáku a pomáhal mi, tak to bych mu měla zaklepat na dveře “Hele tati a víš ze to bylo tenkrat pekne úchylné zejo?” … poníženě se dítě muže cítít, ano, spis cítí stud, ale ohnout dítě přes koleno v plavkách a vrazit mu výchovnou se na mě nezlobte, ale to má do uchylnosti daleko.

No ještě jsem sem napsala, že jsme dostali pusu a ano i manžel. Tak doufám, že to nikdo nenazve, že jsme uchylný 8o.
přesně tak, když se dcera chce pomazlit, tak si klidně sedne k manželovi na klín. Taky s ní minulý týden sjížděl tobogány v aquaparku..a když zlobila, tak si ji prostě přehnul no..fakt se to může někomu zdát uchylne? T by mě nikdy nenapadlo, že to někomu tak připadá.
Fakt díky za zastání :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
285
30.6.22 23:54
@Anonymní píše:
No ještě jsem sem napsala, že jsme dostali pusu a ano i manžel. Tak doufám, že to nikdo nenazve, že jsme uchylný 8o.
přesně tak, když se dcera chce pomazlit, tak si klidně sedne k manželovi na klín. Taky s ní minulý týden sjížděl tobogány v aquaparku..a když zlobila, tak si ji prostě přehnul no..fakt se to může někomu zdát uchylne? T by mě nikdy nenapadlo, že to někomu tak připadá.
Fakt díky za zastání :kytka: :hug:
@Anonymní píše:

Manžel dával každý den našemu malému synovi pusu na dobrou noc, a teď se bojím… není můj manžel pedofil? Nebo je jen úchyl? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.6.22 23:58
@Anonymní píše:

Některé matky zde nechápu. Buď v klidu, tady se naucis, ze vetsinou ti sem nikdo nepřijde dat názor, ale spis kopnuti a ponížení :palec: Oni jsou všichni frajerky, když se neví, kdo ze to vůbec za tím profilem stojí. Přijde mi, ze je většina zde zapšklá, zhrzena…proto jsou možná tak některé zle, nevím :roll: Hele nikdo ti tu neřekne jak se má rodič zachovat nebo ne, musíš taky sama vědět, jaky je tvá sestra typ člověka. Situaci bych ji řekla, podala ji tak jak byla, řekla co se vám nelíbilo a ze byla drzá jak opice. Dítě se má chovat s respektem úplně stejně, jako k němu přistupuje rodič. Rodič má prohladit, chovat se s respektem, milovat, podporovat. A co na oplátku? Respekt od ditete, děti jsou malé, jsou to děti a ke všemu potřebují rodiče jako průvodce a ukazatele…Ale když dítě buď mé nebo cizí si z toho děla holubnik, a je přes moje výchovné a respektující parametry, tak je třeba zasáhnout. Protože pak ty děti tehlech matek, které se “nebijí” nebo ti říkají ze dětem mas dat plny respekt a poslouchat je, ti jednoho dne v kavárně na hlavu vylejou kafe a ty matky te ještě osoci, ze jsis sedla blbě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.7.22 00:05
@ofelie08 píše:
Některé matky zde nechápu. Buď v klidu, tady se naucis, ze vetsinou ti sem nikdo nepřijde dat názor, ale spis kopnuti a ponížení :palec: Oni jsou všichni frajerky, když se neví, kdo ze to vůbec za tím profilem stojí. Přijde mi, ze je většina zde zapšklá, zhrzena…proto jsou možná tak některé zle, nevím :roll: Hele nikdo ti tu neřekne jak se má rodič zachovat nebo ne, musíš taky sama vědět, jaky je tvá sestra typ člověka. Situaci bych ji řekla, podala ji tak jak byla, řekla co se vám nelíbilo a ze byla drzá jak opice. Dítě se má chovat s respektem úplně stejně, jako k němu přistupuje rodič. Rodič má prohladit, chovat se s respektem, milovat, podporovat. A co na oplátku? Respekt od ditete, děti jsou malé, jsou to děti a ke všemu potřebují rodiče jako průvodce a ukazatele…Ale když dítě buď mé nebo cizí si z toho děla holubnik, a je přes moje výchovné a respektující parametry, tak je třeba zasáhnout. Protože pak ty děti tehlech matek, které se “nebijí” nebo ti říkají ze dětem mas dat plny respekt a poslouchat je, ti jednoho dne v kavárně na hlavu vylejou kafe a ty matky te ještě osoci, ze jsis sedla blbě :P

máme takovouhle plně…dítě respektující sousedku. Divím se, že jsem jí ještě nezabila, její miláček v bytě skáče na švihadle, mlátí dveřmi, může prostě všechno… nad našimi hlavami máme zvěřinec k nežití, ale sousedka… víte, jsou to děti, a musíme je respektovat… už se těším, až jí syn řekne, že je k… protože já jí to neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
1.7.22 00:06
@Anonymní píše:
Jsme s manželem v obývaku, přisla dcera si s námi povídat a mazlit se.
A pak řekla manželovi: stejně jsi ten nejlepší táta na světě, ikdyž mi nedovolíš jíst v bazénu. Přečetli jsme pohádku na dobrou noc, dostali jsme pusu. Nepřijde mi ponížená

Já se pak taky určitě k tátovi tulila..ale stejně si to pamatuju a s tatovymi výchovnými metodami nesouhlasím. Zástava totiž názor, že děti nemají nárok na to se zlobit a mají poslouchat. Vždycky má být vše podle dospělého. Nulový respekt k dítěti.
Nebudu rozepisovat, co tahle autoritářská výchova s dětmi dělá.
Ale už ti tu x lidí potvrdilo, že děti se mlátit mají, že, škoda každé rány, která padne vedle, takže opouštím diskuzi, jen by mi prdla cevka. Když vám nevadí, že to děláte vlastnímu dítěti, vaše volba, ale na děti, které nejsou vaše, tyhle výchovné metody bez domluvy s jejich rodiči neaplikujte, jestli můžu radit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML