Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
3.7.22 23:16

Nečetla jsem všech 24 stránek. Ale můj manžel by si nedovolil dat cizímu ( i když je to v rodině) dítěti na zadek. Prostě ne! Ani já jsem svého synovce nikdy neuhodila, ikdyz vysiral. A někdy hodně. Prostě by se to řešilo s rodiči s „žalovaním“ na dítě.
Ne, já bych zvedla zádel z té terasy a šla děcka usměrnit..to jen můj pohled na věc, protože tohle prostě řešíme i my..v rámci rodiny. Zasáhnu, vyndám, ale neuhodim. A pokud je synovec u nás, bude se řídit našimi pravidly.. ony ty děcka se přizpůsobí. A zas toho žalovaní tolik není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EPW
26
17.7.22 17:26

@VitaminC Veliký respekt vaší trpělivosti v téhle diskuzi!!! Já sama pocházím z rodiny, kde fyzické tresty i zneužívání bylo stejným způsobem a stejnými argumenty přehlíženo. Rodiče jako vy šířením realistického pohledu na věc neskutečně pomáháte, jak dospělím, tak i rodičům a hlavně jejich dětem. :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.7.22 18:42
@Anonymní píše:
@Cimada Hele, ale já nejsem zakladatelka. Chce to pozorneji číst, nebo si vzít brýle.

Ve finále je to jedno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.7.22 18:43

No nevím, proč takové dráma pro jedno plácnutí. Samozřejmě tělesné tresty neschvaluji, ale jsou tresty a tresty, jedno plácnutí není snad až takový problém. Když děcka nemají vytyčené mantinely tak to potom dopadá jak dopadá a vyrostou z nich někdy pěkný případi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.22 20:22
@p4770 píše:
No nevím, proč takové dráma pro jedno plácnutí. Samozřejmě tělesné tresty neschvaluji, ale jsou tresty a tresty, jedno plácnutí není snad až takový problém. Když děcka nemají vytyčené mantinely tak to potom dopadá jak dopadá a vyrostou z nich někdy pěkný případi.

No od té doby si dcerka nevzala jídlo do vody a poslouchá nás.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí