Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
2.7.22 19:48
@free333 píše:
Ale on NEMUSEL takhle reagovat, proč lže?Prostě jen nezvládl svůj vztek a má sklony k násilí, jinak by neposlušnost dětí vyřešil jinak…

Nepřeháníš to už trochu? Jaký sklony k násilí? 8o
Ty máš zase teda sklony k extrémní přecitlivělosti.
Tebe rodiče nejspíš fakt neplácli za nic co? A teď máš tendence hroutit se a zveličovat každou prkotinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.7.22 20:01
@elunaH píše:
Tebe rodiče nejspíš fakt neplácli za nic co? A teď máš tendence hroutit se a zveličovat každou prkotinu.

Zase si nemyslim, ze by tenhle vyprask vyl prkotina..
Jak se asi dite muselo citit, kdyz od otce, ktereho ma rada dostava na zadek a jeste mel potrebu ji nejak ohybat, aby se mu zrejme dobre pleskalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
2.7.22 20:10
@elunaH píše:

Jen připomínám, že jde o diskusi, tudíž opačné názory na jednu věc, výsledek je vždy přínosný pro obě strany.

Pokud Tobě přijde situace, že chlap vytáhne z bazénu nejdřív svoji dceru, přehne ji přes koleno a naplácá jí a pak taktéž pokračuje s neteří, jako prkotina, je to je Tvoje právo, já stále zastávám názor, že fyzické napadení bylo zbytečné a k ničemu nevedlo, že to šlo vyřešit slovně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.22 20:19
@free333 píše:
Jen připomínám, že jde o diskusi, tudíž opačné názory na jednu věc, výsledek je vždy přínosný pro obě strany.Pokud Tobě přijde situace, že chlap vytáhne z bazénu nejdřív svoji dceru, přehne ji přes koleno a naplácá jí a pak taktéž pokračuje s neteří, jako prkotina, je to je Tvoje právo, já stále zastávám názor, že fyzické napadení bylo zbytečné a k ničemu nevedlo, že to šlo vyřešit slovně. :)

Tak jasně, že na to každý může mít názor jiný. A souhlasím i s tím, že se to dalo řešit jinak, proč ne. Ať si to kazdej dělá podle svyho nejlepšího vědomí a svědomí. Když nedochází k týrání dítěte, což v tomhle případě fakt nedochází.
Ale dělat z manžela úchyláka nebo někoho se sklony k násilí, jen kvůli jednomu plácnutí po zadku, to už mi přijde přes čáru.
My kolem sebe máme hodně rodin s dětmi. Někteří na zadek sem tam daj, někteří jsou proti tomu. A nikdo si o nikom nemyslí nic špatnýho. A už vůbec ne, že ti, co po zadku plácnou jsou násilníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7709
2.7.22 20:27

Neteř není cizí dítě.
A nedělala bych z toho takové drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.7.22 20:51
@free333 píše:
Jen připomínám, že jde o diskusi, tudíž opačné názory na jednu věc, výsledek je vždy přínosný pro obě strany.Pokud Tobě přijde situace, že chlap vytáhne z bazénu nejdřív svoji dceru, přehne ji přes koleno a naplácá jí a pak taktéž pokračuje s neteří, jako prkotina, je to je Tvoje právo, já stále zastávám názor, že fyzické napadení bylo zbytečné a k ničemu nevedlo, že to šlo vyřešit slovně. :)

Navic tohle se neda nazvat nejakyk nevinym jemnym placnutim. On prevedl perfektni mlaceni deti.

No nevim, co je lepsi jestli kdyz rodici ujedou nervy a flaknou a nebo dost about promysleny vyprask( xd je pripad tech holcicek)

A taky si myslim ze tohle slo vyresit slovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
2.7.22 20:54
@AjaF píše:
Neteř není cizí dítě.
A nedělala bych z toho takové drama.

To by Ti třeba tchán, nebo tchyne, mohli taky jednu soupnout? Tedy pokud jsi vdana.
To by bylo setsakra drámo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.22 20:55
@_.Emilyyy píše:
Navic tohle se neda nazvat nejakyk nevinym jemnym placnutim. On prevedl perfektni mlaceni deti.

No nevim, co je lepsi jestli kdyz rodici ujedou nervy a flaknou a nebo dost about promysleny vyprask( xd je pripad tech holcicek)

A taky si myslim ze tohle slo vyresit slovne

Mlácení dětí vypadá fakt jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.7.22 20:56
@elunaH píše:
Mlácení dětí vypadá fakt jinak.

Mne to mlaceni prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
2.7.22 20:59
@elunaH píše:
Tak jasně, že na to každý může mít názor jiný. A souhlasím i s tím, že se to dalo řešit jinak, proč ne. Ať si to kazdej dělá podle svyho nejlepšího vědomí a svědomí. Když nedochází k týrání dítěte, což v tomhle případě fakt nedochází.
Ale dělat z manžela úchyláka nebo někoho se sklony k násilí, jen kvůli jednomu plácnutí po zadku, to už mi přijde přes čáru.
My kolem sebe máme hodně rodin s dětmi. Někteří na zadek sem tam daj, někteří jsou proti tomu. A nikdo si o nikom nemyslí nic špatnýho. A už vůbec ne, že ti, co po zadku plácnou jsou násilníci.
Že je manžel „násilník a uchylak“ je naozaj moc silné hodnotenie situácie.
 Ale.

Násilie to naozaj je, a navyše zbytočné. Mne by to teda hlavne prišlo ako moje (manželove) pomerne veľké zlyhanie, keď situácia fakt ide riešiť aj bez toho. Príde mi pomerne smutné, ak dieťaťu človek nevie dať najavo že prestrelilo inak než fyzickým násilím.

A ad úchylné - jednak tu nikto nepísal, že manžel je uchylak. To si sama zakladateľka prekrutila aby to znelo absurdnejsie. Ale prehynat cudzí chlap skoro nahé cudzie dievča cez koleno a plácať jej po holej aby to mlasklo? Ak by to nebola rodina ale kamoška, tak by jej rodičia mohli úplne právom cítiť, že to je veľmi ďaleko za čiarou bezpečného správania chlapa voči cudziemu dievčaťu. Podľa mňa je dosť fajn, keď sa v diskusii spomenie aj tento aspekt, aby fakt manžel v budúcnosti nemal problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 21:10
@veria píše:
Ty máš zatim mimino, jedno, viď. Ještě budeš ráda, když jednou i nedokonalý prarodič pohlídá ;)

To ikdyž jedou holky občas k babi a dědovi, tak tam taky respektujou pravidla jeijich( i ta neteř)
bez tv, bez tabletu, podnikají s nimi jiné výlety než my( žadný aquapark, dinopark atd)
A vždy přijde ta naše od nich a je to: mamii, tatiii pojdte si neco zahrat na xboxu a pojedem zítra do zabavného parku?
Prostě tam mají jinej režim a ok. A vždy dcera řekne, že je u nich ráda, ale doma je s námi nejradši :lol:. Tak zas tak strašný nejsme, jen trochu

• Citovat
  • Upravit
231
2.7.22 21:10

@Elfido To je věc názoru. Tak bylo napsáno, že manžel měl uchylné jednání. Mě to zas tak rozdílný nepřijde. Slovíčkaření.
Navíc já v tom nic uchylnýho nevidím. To spíš vy z jednoho plácnutí děláte totální drama.
Jak jsem už psala někdy dřív, mně na tom nejvíc zaráží to, že z manžela děláte kdo ví co, ale že se dítě chová na návštěvě strašně, to je pro vás normální. To tady neřeší nikdo. Kdyby se takhle někde chovalo moje dítě, solidně bych se styděla. Tohle si v žádným případě dovolovat nesmí. Rozhodně bych neřešila, že dostalo jedno plácnutí po zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 21:13

Já bych nechtěla chlapa, kterému takhle rupnou nervy, neumí se ovládat a problémové situace řeší vybitím vzteku. Moc hezký příklad pro dítě… navíc kdybych byla tou holkou, tak v mých očích klesne na absolutní dno a přestanu si ho vážit. Já si třeba svého otce dodnes nevážím - a byla jsem naučena poslouchat na slovo, bezproblémové dítě. Prostě podle mne se jenom slaboši nedokáží ovládnout a řešit situace konstruktivně, na místo toho řeší situce přes primitivní pudy. Více než 40 let mě zatím nepřesvědčilo o opaku. Jsem jenom ráda, že si můžu vážit mého Muže a je radost sledovat jaký má vztah se svýma dětma. Dědeček pořád závidí - jeho si neváží stejně, jako kdysi já a neumí si s nima vytvořit hluboký blízký vztah, i když ho poslouchají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.22 21:15
@free333 píše:
Ale on NEMUSEL takhle reagovat, proč lže?Prostě jen nezvládl svůj vztek a má sklony k násilí, jinak by neposlušnost dětí vyřešil jinak…

Protože prostě dcera ví, že tohle je krajní řešení.

Tak dokolnaí rodiče nejsme prostě, ale fakt sklony k násílí v tom nejsou 8o 8o, je to jen z výchovného hlediska

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
2.7.22 21:16

@elunaH tak jestli by bití fungovalo tak jak všichni chcete, aby fungovalo, tak se takhle špatně nechová taky dcera zakladatelky. Že jo.

Příspěvek upraven 02.07.22 v 22:08

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí