Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15503
3.7.22 10:36
@GabinkaCh píše:
Další taková :D

Jak další taková? Vždyť co ty holky provedly? Byly rozjívené, no a co, mají prázdniny, dostaly vysvědčení, tak se snad můžou trochu pobavit. Vidět toho cholerického tatínka na vlastní oči, měla bych nutkání mu zavolat chocholouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
3.7.22 10:39
@Alušáček píše:
Jak další taková? Vždyť co ty holky provedly? Byly rozjívené, no a co, mají prázdniny, dostaly vysvědčení, tak se snad můžou trochu pobavit. Vidět toho cholerického tatínka na vlastní oči, měla bych nutkání mu zavolat chocholouška.

je rozjívené a rozjívené. Jídlo do bazénu prostě nepatří, taky by se mohlo stát, že budou muset měnit vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.7.22 10:49
@Alušáček píše:

Tak ještě že se naše děti umějí bavit jinak než taháním jídla do bazénu :mrgreen:
A proč hned chocholouška? To by se dalo napsat i o tobě, že si doma necháš děcka skákat po hlavě. :nevim:
Ale co, ať si každej dělá doma co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
3.7.22 10:53
@GabinkaCh píše:
Další taková :D

Naštěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.22 12:58
@elunaH píše:
To je jasný, já spíš mluvila obecně o našich známých.
U sestry bych to taky brala jinak.
Ale tak hlavně že všechno dobře dopadlo. :palec:

a važím si, že i v diskuzi jsem nasla podporu :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.22 13:04
@Alušáček píše:

Ale zábavy měly venku i vevtitř dost, ale hraní si s jídlem a jíst ho v bazenu už zábava, neposlouchání u nás teda není. Pobavit se můžou například s hračkami určený do vody.
Dneska dcerka byla v bazénu, přinesla jsem ven nakrajený meloun, dcerka, tak dcerka beze slova šla ven z bazenu, snědla si tu meloun a zase šla zpátky hrát do bazénu.

nedělej z nás tyrany

• Citovat
  • Upravit
7209
3.7.22 13:55
@Alušáček píše:

Neposlechly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
3.7.22 14:00
@Anonymní píše:
Ale zábavy měly venku i vevtitř dost, ale hraní si s jídlem a jíst ho v bazenu už zábava, neposlouchání u nás teda není. Pobavit se můžou například s hračkami určený do vody.
Dneska dcerka byla v bazénu, přinesla jsem ven nakrajený meloun, dcerka, tak dcerka beze slova šla ven z bazenu, snědla si tu meloun a zase šla zpátky hrát do bazénu.nedělej z nás tyrany

Hele to je vaše věc jak řešíte neposlouchani, nepsala jsem že jste tyrani, spíš mi to přišlo směšné takhle vychylovat.. A kdyby jsi si byla vaší výchovou jistá, nezakládás diskuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.22 14:06
@Alušáček píše:
Hele to je vaše věc jak řešíte neposlouchani, nepsala jsem že jste tyrani, spíš mi to přišlo směšné takhle vychylovat.. A kdyby jsi si byla vaší výchovou jistá, nezakládás diskuze ;)

Však šlo i o naši neteřinku…

• Citovat
  • Upravit
24857
3.7.22 15:12
@GabinkaCh píše:
Neposlechly

To tak někdy bývá, že děti neposlechnou, proto je nebudu plácat rukou přes mokrý plavky, aby to patřičně pocítily. Na neposloucháni mají děti pravo, povinnosti dospělého je jím to vysvětlit. Placnuti přes zadek není vysvetleni, neni to výchova, je to zamerne způsobena bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
3.7.22 15:28
@nikolka112 píše:
Vtip: táta dáva díteti výprask a povída:,, ten výprask jsem ti dal, protože tě mám rád"
Dítě:,, ale tati, tolik lásky si ani nezasloužím"

Supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.7.22 17:10
@Alušáček píše:

Rozjívené být můžou. Ale ne s jídlem v bazéně. Ta voda se neudržuje sama čistá. Nedala bych jim na zadek. Ale dámy by si to odpracovaly obě. Tzn. nechala bych je, ať ten bazén vyčistí. Ať vidí, že to není úplně sranda. Sranda je sranda a rozcapenost je druhá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
3.7.22 18:04
@Kelsey píše:
Rozjívené být můžou. Ale ne s jídlem v bazéně. Ta voda se neudržuje sama čistá. Nedala bych jim na zadek. Ale dámy by si to odpracovaly obě. Tzn. nechala bych je, ať ten bazén vyčistí. Ať vidí, že to není úplně sranda. Sranda je sranda a rozcapenost je druhá věc.

Vždyť to je v pořádku a efektivnější, než mlátit.. Ale tady šlo spíš o ego tatínka, kterého se dotklo, že se mu holky posmívají a neposlouchaji ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.7.22 18:06
@Alušáček píše:
Vždyť to je v pořádku a efektivnější, než mlátit.. Ale tady šlo spíš o ego tatínka, kterého se dotklo, že se mu holky posmívají a neposlouchaji ho.

V tu chvíli byla výchovná i jeho rekce. Nechat je bez jakékoli reakce. Tak ho příště pošlou rovnou do ři… háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.22 18:08
@Kelsey píše:
Rozjívené být můžou. Ale ne s jídlem v bazéně. Ta voda se neudržuje sama čistá. Nedala bych jim na zadek. Ale dámy by si to odpracovaly obě. Tzn. nechala bych je, ať ten bazén vyčistí. Ať vidí, že to není úplně sranda. Sranda je sranda a rozcapenost je druhá věc.

Ano, souhlasím, že měl manžel zvolit jiný trest.
Ale jsou obě malé, drobnoučké a myslím, že vyčištění komplet celého našeho velkého bazénu je i nad jejich síly :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML