Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6794
1.7.22 07:52

@Jazmine Jaky benevolentni pristup?
Jestli si myslis, ze lide, co fyzicky netrestaji deti, maji benevolentni vychovu, tak by sis o vychove mela mozna neco precist, protoze o ni nic nevis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
1.7.22 07:57
@liptom píše:
@VitaminC 8o Prosimtě opravdu si zajdi k odbornikovi. Neustále zaměňujes výchovu / fyzickým trestem / s týráním. 8o 8o

Nikdo se tady o týrání nebaví. Fyzický trest nemá nic společného s výchovou. Naopak je to důkaz, že výchovy nejsi schopná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.7.22 07:59

@liptom Nezamenuju. To ty zamenujes ponizovani a biti za vychovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
1.7.22 08:01
@VitaminC píše:
Pro me je to za hranou. Priznat se, omluvit se. A zamyslet se nad svou vychovou.

Ty jsi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
1.7.22 08:08
@Cuddy píše:
Také mne to zní úchylné a vidím v tom ponížení. Jo, občas po dětech skočím a jednu po zadku dostanou, ale teď hned, žádné rovnání si dítěte přes koleno. Za mne bylo velmi nevhodné, aby se jí jakkoli dotýkal, když je v plavkách, tedy skoro nahá.

Jdi se léčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.7.22 08:09

@VitaminC Vzhledem k tomu jak ti vysilujes a zminujes katastrofický scénáře, tak zřejmě ano.

PS: takhle smysleji buď sami uchylove, a nebo obětí, které třeba zažily obtěžování v dětství. :think:

Příspěvek upraven 01.07.22 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
1.7.22 08:10
@Veru876 píše:
Manžel dával každý den našemu malému synovi pusu na dobrou noc, a teď se bojím… není můj manžel pedofil? Nebo je jen úchyl? :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.7.22 08:10

@Sisika9 :lol: :lol: :lol:

Hmm, podívej se do přírody. Tvl, to jsou názory :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14725
1.7.22 08:12

Já si myslím, ze když dal na zadek své dceři a neter se tomu ještě vysmivala, tak ji proste musel plesknout taky. Jinak by byl za totálního vola :lol: nepovazovala bych to za nějaký přestupek. Proste zlobily spolu, dostaly spolu, navíc on je strejda, tak muže. Kdyby to byla kamarádka, tak by ji mohl jedine asi tak odeslat okamzite domu. Ale kamarádka by si zase možná tolik nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.7.22 08:17

@GabinkaCh 8o 8o :?

Říká ti něco to, že takto člověk bez úchylky nesmysli a nevidí v tom nic z toho co si napsala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.7.22 08:17

Plesknutí dcery za mě naprosto OK. Dostala upozornění, nerespektovala pravidla a ještě si dělá čurinu z rodičů, tak co jiného dělat? :nevim:
U neteře je to trochu na hraně. Záleží jaký máš vztah se ségrou, jak to pobere. Nicméně určitě bych ji to řekla, možná se i omluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
1.7.22 08:31

Nesnáším matky s přístupem viz. Vitamin C :roll: pak se člověk diví, co si děcka dovolí. A taky se mi nelíbí Montessori ve školce a škole. Aby děcko tykalo učitelce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
1.7.22 08:32
@liptom píše:
@GabinkaCh 8o 8o :?Říká ti něco to, že takto člověk bez úchylky nesmysli a nevidí v tom nic z toho co si napsala. :think:

Teď moc nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.7.22 08:36

@GabinkaCh Promiň, to bylo na @Cuddy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.7.22 08:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky případně i kluci..,
Dneska jsem byla se ségrou domluvena, že po vysvědčení vyzvednu i její dítě a půjde se k nám.
Cestou domu jsme koupili dětské šampáno, zmrzku, brambůrky, děti se pak šly koupat do bazénu, všechno bylo zatím v pořádku.
Dohlíželi jsme s manželem na ně z terasy. Děti pak začaly pobíhat, brát jídlo a s tím jídlem pak běžely do bazénu. Manžel je napomenul, že jídlo s ní tady na terase a pak až půjdou se koupat. Naše dítě dělalo frajerku a skočilo do tý vody i s tínm jídlem do vody, s poznámkou haha tati a máš to a hned to sámé i neteř. No manžel oznámil, at jde z bazénu a sní si to tady, s výhružkou, že to říká naposledy. Děti se dál tlemily a začali cákat s vodou. No manžel si jí vytáhnul a dal jí na zadek. Neteř se smála našemu dítěti, že dostává jako po zadku, tak to nakonec dopadlo, tak že si přehnul pak přes koleno i neteř a plesknul jí taky..No a obě to zřejmě bolelo no.
Obě pak už byli klidné a v bazenu nedělaly blbiny.

já nevím, jestli ségře mám říct, že u nas neteř dostala…Ona je taková hysterka, že by jsme se z ní zbláznily..Ale zase má právo to vědět..A právě nevim, jestli jí to neteř řekne..
zajímalo by mě, jak byste se zachovali vy..

Prosím anonym..nechci, aby mě to někdo poznal a hlavně ne sestra

ZAKLADATELKO, být Tebou řeknu to sestře sama. Dřív než dítko, které to možná zveliči a pokud je sestra hysterka a dcerka bude brecet, tam je to asi jasné co z toho bude. Ale prosimtě, nezacinej větou: manžel uhodil…

:palec: a buď v klidu, nic vážného se nestalo a holky mají aspoň výchovu a vědí co si můžou a nemohou dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí