Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
1.7.22 16:08
@Anonymní píše:
No kdyby tam manžel nebyl a měla bych je na starosti jen já, tak by nejspíš nedostaly, ale holt manžel už toho měl dost
.. protože je to jen chlap, a holky mají velice dobrou schopnost provokovat, někdy už kolem 10 let věku jsou drzé jako bagr bez brzdy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 16:18
@Anonymní píše:
No už je to zase dcerka naše hodný zlatíčko, tak to jen bylo lehké knourání, žebjí bolí nožičky :), tak manžel jí pak nesl na ramenou(má ještě ročního bráchu, tak aby neměla pocit, že on se může vozit a ona jen chodit)a zase to bylo naše spokojené dítě :kytka:

Edit- dneska kdžy jsme byla od ráno v zoo

Jsem to nějak rychle psala v autě za řevu jednoročního. synka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.22 16:21
@Kelsey píše:
Holky byly rozdrhlé. Nepíšeš, jak jsou staré. Nechala bych je obě, ať celý bazén vysají. Ať ví, že ten bazén a voda není čistá jen lusknutím prstu. Mi by nejvíc vadilo, že dělá frajerku a tl. mí se do obličeje. Jestli dá moje ségra nebo někdo dečkám na prd. l. Tak to neřeším. Je to v době, kdy tam nejsem. Maximálně jim přidám, když se dozvím, že se někde chovají na spr.tka.

Psala jsem to pak níže..
Holkám je 7 a 8 let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.22 16:28
@Veru876 píše:
Ne, jste úplně normální rodiče. Mě taky syn vytočil k nepříčetnosti, to puberťáci prostě dělají, jednu jsem mu majzla, a byl klid. A neomluvila jsem se mu, protože bych si tím akorát podřezala autoritu rodiče, který ví co pubertální dítě potřebuje, to znamená lehce srovnat, protože na mě zkouší, co vydržím. A vydržím hodně, nebo pak zasáhne manžel. A nemám žádný dojem, že bychom kluka terorizovali, nebo ho mlátili.Nechápu, proč se mám dítěti omlouvat za jednu „výchovnou“.
Dítě je snad dospělé? Ono ví, co to je být dospělý? Někteří rodiče mám dojem zaměňují děti za VIP hosty v lepší restauraci… se budou jednou divit, až je dítě udá za sociální nepohodlí a za psychickou újmu. Dneska je asi divná doba, rodič se bojí dítěte… co to je? Nepřipadá to nikomu divné?
Nejsem teroristka, ale jsem mamka, takže dítě je dítě, a rodič je rodič.
Nic není černobílé, ale tahle základní hierarchie je snad dospělému člověku jasná, nebo ne?
:hug: :hug:. Dceri je 7 let, já doufám, že k pubertě mamá ještě daleko :).Dáváme jí, co nejvíce lásky, možná to má těžší v tom, jak má malého brásku..
Tak když jsme se o tom pak dcerkou bavili, tak jsme řekli, že naám vadilo to její neposlouchání a tona se omuvila. Tak mi přijde fér, že i manžel ze se omluvil za voji reaakci a dcerka ví, že to když je plesknutá po zadku, takuž jsme naštvaní.
  • Citovat
  • Upravit
285
1.7.22 16:39
@welovefashion píše:
Tak jí řekni, že i to dítě by se mělo naučit respektovat své okolí ;)

Jo, to jsem zkusila, ale naběhla jsem si. Manžel sousedky za ní stál jako trubka, nic neříkal, je to takový podpantoflák.
Ona mi naopak mi sdělila, že ona taky respektuje sousedovic dítě, a začala mě poučovat, je to učitelka. Takže jsem jí to říkala zbytečně, ona to ví lépe, než já…mmch u nich je to manželem, chlap pod pantoflem prostě nemá u dětí žádnou autoritu, a puberťák má mamku těžce na háku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.7.22 16:43
@Semtex píše:
Já si myslím, ze když dal na zadek své dceři a neter se tomu ještě vysmivala, tak ji proste musel plesknout taky. Jinak by byl za totálního vola :lol: nepovazovala bych to za nějaký přestupek. Proste zlobily spolu, dostaly spolu, navíc on je strejda, tak muže. Kdyby to byla kamarádka, tak by ji mohl jedine asi tak odeslat okamzite domu. Ale kamarádka by si zase možná tolik nedovolila.

přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 16:55
@Veru876 píše: .. protože je to jen chlap, a holky mají velice dobrou schopnost provokovat, někdy už kolem 10 let věku jsou drzé jako bagr bez brzdy.

no jo no. A ta naše má to holt přísnější a po hlavě nám skákat nebude no, ale bude poslouchat

• Citovat
  • Upravit
285
1.7.22 17:07
@Anonymní píše:
no jo no. A ta naše má to holt přísnější a po hlavě nám skákat nebude no, ale bude poslouchat

lepší trochu přísnější výchova, než oprsklá budoucí princezna, i když já nemám dcerku, a u kluků je výchova trošku jiná.
Nás se ve škole nikdo neptal, prostě když jsem blbly, tak nás učitelka srovnala.
A doma bych ještě dostala druhou, že jsem byla drzá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
1.7.22 17:13
@Veronika1886 píše:
Co tady hrotíte, prostě dělaly bordel a neposlouchaly, tahat jídlo do vody, mají snad respektovat, co řekne dospělý, ne? Dneska jsou ti spratci rozmazlení, co z nich vyroste pak? To se fakt každej pozastavuje nad rázným plesknutím po zadku kdyz si vyloženě dělají z dospělého srandu? To se pak nedivím, že jsou tak neposlušný ty děti.Příspěvek upraven 30.06.22 v 22:19

No dobře ale vychovávám vlastní, rozhodně nebudu bít dítě které hlídám. Já si dokážu představit že bych jim zakázala bazén, jídlo, všechno. Svou potrestala, aby si uvědomila že se s jidlem fakt do bazenu neskače a už vůbec že se mi bude smát a odmlouvat, poslala do pokoje… Druhou mladou posadila do stínu ať si čeká na maminku a sama vysvětlí proč.
Takový trest je opravdu hodněkrát účinnější než jim dát na zadek a nechat je dál ve vodě.

• Citovat
  • Upravit
2291
1.7.22 18:16

Ono to té „drzé“ holčičce ublížilo? Asi ne, co? Jako mlácení ne, ale dát dítěti na zadek, přes ruku atd… není zas až tak hrozný, rozhodně je to často lepší, než hodinové domlouvání, které je stejně k…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
1.7.22 18:21
@Veru876 píše:
Jo, to jsem zkusila, ale naběhla jsem si. Manžel sousedky za ní stál jako trubka, nic neříkal, je to takový podpantoflák.
Ona mi naopak mi sdělila, že ona taky respektuje sousedovic dítě, a začala mě poučovat, je to učitelka. Takže jsem jí to říkala zbytečně, ona to ví lépe, než já…mmch u nich je to manželem, chlap pod pantoflem prostě nemá u dětí žádnou autoritu, a puberťák má mamku těžce na háku.

Učitelka at si strčí své rozumy do… Když jsem ted dělala AP v ZŠ, tak tam byla nejedna učitelka, která by měla mít zákaz, vzdělávat či pečovat o děti, psychicky nevyrovnané a jen na ně řvali, vlastně kvůli kravinám. :nevim:

Jinak tu někteří dělají z komára velblouda. Zas až tak se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.7.22 18:27
@PetraMeli píše:
Učitelka at si strčí své rozumy do… Když jsem ted dělala AP v ZŠ, tak tam byla nejedna učitelka, která by měla mít zákaz, vzdělávat či pečovat o děti, psychicky nevyrovnané a jen na ně řvali, vlastně kvůli kravinám. :nevim:Jinak tu někteří dělají z komára velblouda. Zas až tak se nestalo.

To je přesně případ této exotky sousedky, labilní pipina je to. Nezvládá sama sebe, a když jí vytečou nervy, tak… a vůbec, tyhle učitelky, takže to znáš.
Takové ženské by vůbec neměly mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
1.7.22 18:37
@Veru876 píše:
To je přesně případ této exotky sousedky, labilní pipina je to. Nezvládá sama sebe, a když jí vytečou nervy, tak… a vůbec, tyhle učitelky, takže to znáš.
Takové ženské by vůbec neměly mít děti.

Neměli a hlavně si myslím, že učitelé by měli dělat psychotesty, on ne každý je vhodný aby dělal učitele, sice udělá VŠ, ale vztah k těm dětem ani nebudu, jen se žádá slepá poslušnost a když ne, tak jsou hysteráky.

Příspěvek upraven 01.07.22 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 18:45
@Veru876 píše:
lepší trochu přísnější výchova, než oprsklá budoucí princezna, i když já nemám dcerku, a u kluků je výchova trošku jiná.
Nás se ve škole nikdo neptal, prostě když jsem blbly, tak nás učitelka srovnala.
A doma bych ještě dostala druhou, že jsem byla drzá.

A přitom ještě dcerka o mě říká, že jsem hodná maminka :D :D

• Citovat
  • Upravit
521
1.7.22 19:10

Jo jo, tyhle svými rodiči stoprocentně respektované děti vídám dnes a denně v práci a jedna výchovná by jim opravdu vůbec neuškodila, naopak spíš hodně prospěla. ;) Tahle respektovaná děťátka opravdu nejsou taková sladká hodná sluníčka, jak si jejich rodiče myslí. Většina z nich má totiž růžové a naprosto neprůhledné brýle, přes které onu spratkovitost nevidí, nebo někdy vidět odmítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí