Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak už padlo, není to dobrák ale blbec (omlouvám se, jinak se to napsat nedá ). Ty to vis a kamarádi to zřejmě vědí taky ![]()
Dává přednost ostatním na úkor svoji rodiny a to rozhodne není dobrá vlastnost.
Taky bych byla naštvaná, chápu te.
Myslím ze je čas bouchnout doma do stolu…
Příspěvek upraven 24.08.21 v 06:40
At si stanovi priority. Dovolenou by mi zrusil jednou a nazdar.
Sedla bych si s ním a jasně stanovila pravidla že takhle opravdu ne. Tohle není normální a všichni tveho muze jen využívají.(a časem to budou zkoušet víc a víc) Počítám, že když potřebuje on, tak nemají čas.
@karkarka píše:
Sedla bych si s ním a jasně stanovila pravidla že takhle opravdu ne. Tohle není normální a všichni tveho muze jen využívají .(a časem to budou zkoušet víc a víc) Počítám, že když potřebuje on, tak nemají čas.
Souhlas, akorát že spíš on se nechá, ne že oni…
A tak trochu mi připadá, že si něco kompenzuje.
Tohle už je fakt hloupost, ne dobrota sama, stejně jako ta neohleduplnost k rodině. Asi bych mu řekla něco takového, že si je přece nemusí kupovat, nebo co to má za problém…aspoň já to tak vidím.
To není dobrák, ale finančně negramotný de.il, kterému nepatří do ruky ani dvacka. ![]()
Haa… tak zrušit mi 2× dovolenou a pak nejít na svatbu mé matky. To by už mě nas..štval tak, že by si to velmi rychle rozmyslel.
On se nezmění a jeho kamarádi ho jenom využívají, protože ví, že on má a rád dá.
Nechtěla bych s ním žít. Nám i kolikrát láhev alkoholu pro nějakého kamaráda za litr přijde až moc na narozeniny. Finance máme společné a společně o nich rozhodujeme.
Ja si treba osobne myslim, ze to nemusi byt blbec, jak tady vsichni pisou, ale spis si vsechny okolo sebe „kupuje“. A je jedno, jestli penezi, nebo pomoci. Asi ma v sobe nejaky problem. Resila bych to s psychlogem.
Ja jsem taky clovek, ktery ma velky problem rikat ne, takze vim asi jak se citi
ale urcite s tim jde pracovat.
Založ si účet. A být tebou, tak zjistím jestli tvůj manžel nemá někde půjčky. Do určité částky si muže půjčit i bez tvého souhlasu.
@Russet píše:
Není dobrák. Je to blbec. Zařídila bych si vlastní účet. Aby nezačal dělat sponzora i z mé výplaty.
Souhlasím.
@topazio píše:
Založ si účet. A být tebou, tak zjistím jestli tvůj manžel nemá někde půjčky. Do určité částky si muže půjčit i bez tvého souhlasu.
Vždyť píše, že oba mají svůj účet a pak společný, ze kterého on vybral na tu svatbu.
Taky na mě působí jako blbec, co si kupuje kamarády. A pokud se to táhne (ty dovolené, svatba tvojí mamky), tak asi těžko pomůže promluva.
Já bych asi ve vzteku vybrala všechno z toho společného účtu. Ovšem, co dál, že.
Máte děti?
Dobrák? Spíš finančně negramotny hlupák. Normální kolegove a kamarádi by se zadarmo hostit nenechali.
@Anonymní píše:
@janickaIII byl ten kolega, darky k vanocum si davame symbolicky. Pro nevestu jsem udelala balicek z duvodu, ze manzel rekl, ze svatebni dar bude ta rozlucka pro chlapy a mne jako zene bylo blbe ze nevesta, ktera se neucastnila nic nedostane kdyz se nebude uz davat obalka… ale necekala jsem ze chlap za to da takovy randal.. ja jsem chlapum neco napekla, udelala salaty a koupila cca 2kg masa a basu piv, a pocitala s tim, ze kazdy neco prinese a ne ze bude u nas all inclusive
Hele a asi nejzásadnější věc, jak jste na tom s příjmy? Oni totiž někteří lidé, kteří jsou vysoce prijmovi, tohle vnímají jinak, tak jen abychom Ti tu nenadavali na manžela a přitom třeba žijete úplně jinak než běžná spodina společnosti.
@Malineka píše:
Haa… tak zrušit mi 2× dovolenou a pak nejít na svatbu mé matky. To by už mě nas..štval tak, že by si to velmi rychle rozmyslel.
On se nezmění a jeho kamarádi ho jenom využívají, protože ví, že on má a rád dá.Nechtěla bych s ním žít. Nám i kolikrát láhev alkoholu pro nějakého kamaráda za litr přijde až moc na narozeniny. Finance máme společné a společně o nich rozhodujeme.
Prosimtě nejít na svatbu tchyně je normální. Co by tam jako měl dělat?
já bych taky na svatbu mě tchyně nešla.
Možná finanční negramotnost, možná taky potřeba se před kamarády předvádět.
Ať už tak či onak, pro rodinu ve svých důsledcích velký špatný.
Jak už tu holky radily, asi bych se snažila dostat finance více pod svou kontrolu, je-li to možné.
Já chci taky takového kamaráda.