Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne není v pořádku. My máme peníze společné, takže tohle neřeším, ale můžeš mu říct, že když se rozvedeš, tak ti bude dávat víc jak pár korun na jídlo
jak vůbec dokážeš nakupovat všechno za 6 tisíc?
@Kriss Tina musim. Ted mam 38 korun na uctu a od patku ho prosim, at mi posle na jidlo, ale akorat výsměšky, ze jsem chtela makat, tak at se staram. ![]()
Ty brďo 6000 za veškeré nákupy pro 3 lidi
jak to zvládáš? My utratíme +-15000 jen za jídlo s přítelem ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina musim. Ted mam 38 korun na uctu a od patku ho prosim, at mi posle na jidlo, ale akorat výsměšky, ze jsem chtela makat, tak at se staram.
Tak s tímto přístupem bych ho poslala někam. Vždyť to není normální ![]()
Tak zůstaň doma. Ať ti tvůj muž ale platí také sociální, zdravotní a důchodové pojištění.
A peníze na jídlo by ti taky dával.
@Anonymní píše:
@FraDeu ano daval mi kazdy tyden 1500 na. jidlo, obleceni, hygienu.
Tak to jsi asi kouzelník, my bysme z tak malé částky nevyžili. No tady je těžko radit, tvůj muž je sobec.
A co jite? To je tak silene a absurdni, az se mi tomu nechce skoro ani verit..
@Kriss Tina koupim pul kila masa a rozdelim si ho, abych ho mela na 2-3 obedy. Varim na vice dni. Nakupuju hodne v akci. Nebo ve vyprodejovem koutku.
Od zacatku naseho vztahu jsem zajistila aby bylo naprosto jasne, ze nikdy ale opravdu nikdy nebudu zena v domacnosti.
Shodli jsme se oba.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina koupim pul kila masa a rozdelim si ho, abych ho mela na 2-3 obedy. Varim na vice dni. Nakupuju hodne v akci. Nebo ve vyprodejovem koutku.
Pro mě nepředstavitelné, z půl kila masa bych 3 obědy neudělala, to nemůže mít žádnou chuť ani výživovou hodnotu. Já taky nakupuju v akci, dost věcí máme i domácí (zeleninu, ovoce, někdy i maso, vajíčka) ale na tak malou částku bych se nedostala ani omylem.
Ahoj, chtela bych vedet, jak to mate u vas doma?
Jsem na rodicaku a mesic zpet jsem si nasla nasla brigadu. Rodicak dostavam uz jen 600, protoze jsem sj ho ze 3 let prodluzovala na 4 roky.
A ted k jadru veci. Muj muz bere kolem 60 tisic mesicne. Ja na brigade kolem 6 tisic. On plati najem. Ja z rodicaku ted platim skolku. Ted vyrukoval s tim, ze kdyz vydelavam, tak budu z tech penez financovat jidlo, hygienu, obleceni a on bude platit najem a energie.
Najem mame 9100 se vsim i s internetem. Takze jemu zbyde kolem 50 tisic a me ani koruna. Uz vic jak mesic mi nedal na jidlo a ja nejsem schopna usetrit ani korunu (chtela jsem synovi nasetrit na novy pokojovy nabytek). Ale muz se mi vysmiva, ze jsem chtela pracovat, tak at se staram. Vubec nechtel, abych nasroupila do prace nebo na brigadu. Byl proti.tomu. ze me bude zivit a ja budu v domacnosti, ja ale nemuzu byt porad zavrena doma.
Prosim, jak to mate rozdelene vy? Myslite, ze tento pristup je v poradku?