Muž mi odmítá dávat peníze na jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
24.8.21 21:40
@Božislava píše:
Alimenty by vyšly nejméně na 16 000 Kč měsíčně.

Otázka je, jestli by soud nepřiklepl alimenty ve výši cca 6000 a 10000 na spoření synovi. Při vysokých alimentech je to běžná praxe. Synovi by se hodily pak v budoucnu (k nim by mohl až v 18?). A jestli by si pantáta ty vedlejšáky, co má, nechal nebo je dělal načerno.
Ale já tvrdím, že ženská zvládne sama vše. A než se nechat dál týrat tímto exemplářem, mít prd, tak volím svobodu a život na úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
24.8.21 21:50
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych vedet, jak to mate u vas doma?
Jsem na rodicaku a mesic zpet jsem si nasla nasla brigadu. Rodicak dostavam uz jen 600, protoze jsem sj ho ze 3 let prodluzovala na 4 roky.
A ted k jadru veci. Muj muz bere kolem 60 tisic mesicne. Ja na brigade kolem 6 tisic. On plati najem. Ja z rodicaku ted platim skolku. Ted vyrukoval s tim, ze kdyz vydelavam, tak budu z tech penez financovat jidlo, hygienu, obleceni a on bude platit najem a energie.
Najem mame 9100 se vsim i s internetem. Takze jemu zbyde kolem 50 tisic a me ani koruna. Uz vic jak mesic mi nedal na jidlo a ja nejsem schopna usetrit ani korunu (chtela jsem synovi nasetrit na novy pokojovy nabytek). Ale muz se mi vysmiva, ze jsem chtela pracovat, tak at se staram. Vubec nechtel, abych nasroupila do prace nebo na brigadu. Byl proti.tomu. ze me bude zivit a ja budu v domacnosti, ja ale nemuzu byt porad zavrena doma.
Prosim, jak to mate rozdelene vy? Myslite, ze tento pristup je v poradku?

jak je vůbec možný, že taková svině je tvůj manžel? proč jsi to nechala tak daleko dojít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
24.8.21 21:59
@Tonka83 píše:
Mě muž prostě jednou za čas pošle pade na účet a když dojde, tak posle další.

hmmm tak jednou za měsíc? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.8.21 22:11
@Zeoli píše:
Ty jsi tak mladá maminka? A já myslela, podle tvých příspěvků jinde v diskuzích, že jsi zkušená 50+ baba :lol: :lol:
Tak nic :palec:

No jsem stara maminka 41 let s 5-ti letou dcerkou a skoro 16ctiletym synem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.8.21 22:17
@ekira5 píše: Živiť doma si nepredatavujem že dá 1500kč na týždeň na stravu, odevy, drogériu a ak bude spokojný 2000kč na mesiac :roll: 1500kc by bolo tak na topánky pre malého, nie ešte na všetko komplet.

Vždyť píšu, že má platit vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.8.21 22:19
@Královna Kosmíru píše:
No jsem stara maminka 41 let s 5-ti letou dcerkou a skoro 16ctiletym synem :lol:

Jo ták. Tak jsem se zas moc nespletla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.8.21 22:27
@Zeoli píše:
Jo ták. Tak jsem se zas moc nespletla ;)

Ne moc ne. Dcerka mi sama řekla, že už jsem skoro babička :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.8.21 22:33
@Královna Kosmíru píše:
Ne moc ne. Dcerka mi sama řekla, že už jsem skoro babička :P

No jo ty dětičky. Upřímnost sama. Taky prý vypadám už jako babička. A proč už nejsem hezká? Kdy umřu? A tak no. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.8.21 22:35
@Zeoli píše:
No jo ty dětičky. Upřímnost sama. Taky prý vypadám už jako babička. A proč už nejsem hezká? Kdy umřu? A tak no. :pankac:

Jo je to krutý, ale milý zároveň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27936
24.8.21 22:46
@Zeoli píše:
Vždyť píšu, že má platit vše.

On ju chcel živiť doma s tým rozpočtom. Keby dával dosť, zakladateľka by na brigádu nemusela. Tým som myslela svoj komentár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.8.21 06:05
@Tonka83 píše:

A jak dlouho ti to asi vydrží pls?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27936
25.8.21 08:10
@Tonka83 píše:

A koľko je pade?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.8.21 08:37
@ekira5 píše:
A koľko je pade?

Skoro 2000 eur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.8.21 08:58
@MáškaMarie33 píše:
A jak dlouho ti to asi vydrží pls?

Tak mě tam chodí ještě 7 000 mateřská, tak cca 4 měsíce+-. Ať se snažím sebevíc, utratím za měsíc 15-20tis. Jídlo, drogerie, kraviny, hadry, boty pro mě a malou.
Muž platí ze svého hypo, benzín, pojistky, svoje hadry a boty. Mám ještě jeden účet, kam mi chodí, co vydělám, ale na ten nesaham, páč co je tvoje, je i moje a co je moje, do toho ti nic neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27936
25.8.21 09:15
@MáškaMarie33 píše:
Skoro 2000 eur
ďakujem :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek