Manžel je najednou líný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
17.8.17 11:57
@Anonymní píše:
Celý den se musí soustředit a tak si chce odpočinout u hry.

A co děti? S těmi by si na procházce nevyčistil hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.17 11:57
@divine woman píše:
A zkusilas mu úplně přesně popsat jak si vaše manželství představuješ? Možná se to od jeho představ dost liší. Zeptej se ho jak pro něj vypadá ideální manželka. Třeba budeš překvapená.
Řekla jsem mu, že bych si moc přála aby mi třeba aspoň o víkendu pomohl vygruntovat abych já přes týden jen udržovala pořádek. Dále jsem ho požádala aby si 1× týdně vzal kluky na hodinu ven a já měla chvilku pro sebe. To je vše co jsem po něm chtěla, smetl to ze stolu, protože ON chodí do práce a já mám teď okurkovou sezónu.
  • Citovat
  • Upravit
12805
17.8.17 11:58
@Anonymní píše:
Jezdí na kole. Jenže to jeho staré ho přestalo bavit a potřebuje proto nové.

potřebuje se odlepit od Pc, pokud se bude hejbat, bude mít i lepší náladu.
pokud stratí zájem o vše, může být hodně zle.Ty jezdíš s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.17 11:59
@divine woman píše:
A co děti? S těmi by si na procházce nevyčistil hlavu?

Nebaví ho vozit kočár, nebaví ho jít na hřiště se starším…

• Citovat
  • Upravit
9371
17.8.17 11:59

Pohyb je na depresi skvělý, ale člověk v depresi má v kalendáři cvičení asi na posledním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12973
17.8.17 12:02

Když jsi napsala to o zahnojeném autě, tak mi to připomnělo jednoho člověka.
Chodila s ním kamarádka, taky jezdil v otřesně zahnojeném autě. A to podotýkám, že nejsem nějak extrémně pořádkumilovná. Ale to jeho auto bylo jako smetiště.
A on takhle přistupoval k celému životu, byl líný na jakoukoli činnost, pokud to nebyl jeho koníček.
Chodil do práce, ale jinak nedělal nic, jen plánoval, jeho barák mu padal na hlavu, protože se jednak nedokopal tam něco dělat a jednak tam tahal haraburdí ze kterého měl plán něco tvořit(byl dost manuálně zručný), ale vždy zůstalo jen u plánů.
Každá místnost byla zastavěná včetně podlahy haraburdím a navíc, jak se choval ke svému autu, tak se choval ke svému domu.
Vstát a jít něco poklízet? No neblázněte.
On dokonce ani neoznámil rozchod bývalé přítelkyni, vždyť se jí to donese, tak co by se namáhal.
To jsou prostě ti líní lidé, nejde o depresi, to je prostě to, že oni nehodlají v životě vyvíjet aktivitu, protože je to obtěžuje.
Jim je fuk, že žijí v bordelu, dokud mají svoje pohodlíčko, většinou jim je zatěžko i rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.8.17 12:02
@Anonymní píše:
Nebaví ho vozit kočár, nebaví ho jít na hřiště se starším…

Tak to je otec roku. Ale děti jsou jeho, takže prosba jednou týdně na hodinku, to by se přetrhnul. Normálně mu připrav mimčo do kočáru, starší na hřiště a na 2 hodiny zmiz, ať se postará, když ty musíš i s miminem pracovat. A ne jednou týdně. Co dělá o víkendu? To jen leží na gauči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116616
17.8.17 12:03
@Anonymní píše:
Celý den se musí soustředit a tak si chce odpočinout u hry.

proto je ale tak unavený, když je v práci u PC, tak na odpočinek by měl zvolit cokoliv, klidně ležení, ale bez PC. Řekla bych mu, že jsi ještě mladá, abys shnila doma zaživa a ať ti řekne, jaká společná činnost ho na vašem vztahu těší. jestli ho baví se dívat z gauče, jak skáčeš kolem něho a dětí, tak mu řekni, že máš jinou představu o životě a přesně bych mu řekla jakou. když to nepomůže, ani nic dalšího, co holky radily, tak fakt nevím. přestat vařit a starat se? Najít si milence? Najít si milence jen jako, aby žárlil?
těžko radit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12973
17.8.17 12:03

Jo a podle mě šel do práce, aby měl výmluvu a nemusel nic dělat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116616
17.8.17 12:05
@Anonymní píše: Řekla jsem mu, že bych si moc přála aby mi třeba aspoň o víkendu pomohl vygruntovat abych já přes týden jen udržovala pořádek. Dále jsem ho požádala aby si 1× týdně vzal kluky na hodinu ven a já měla chvilku pro sebe. To je vše co jsem po něm chtěla, smetl to ze stolu, protože ON chodí do práce a já mám teď okurkovou sezónu.
:hug:
co by dělal kdybys onemocněla? Co zkusit malinko zasimulovat. že tě chytly záda, cokoliv a plácnout sebou na týden do postele. taková léčba šokem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
17.8.17 12:06

Já bych se co nejvíc snažila, aby manžel nespadl do ještě větší deprese. Když za něj děláš, to mu rozhodně nesvědčí.
Děláte něco spolu, nebo pořád jenom děti a práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
17.8.17 12:09

@Sany80s no jo, ale tenhle nebyl takový odjakživa. Co popisuješ je zase jinej level. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116616
17.8.17 12:09

Nebo pozvat k vám nečekaně někoho, na kom mu záleží a trochu ho zasvětit, aby do něj rýpnul, od tebe to už zkrátka nebere.
a nějak ho rozhýbat. Nepřeju ti nic zlého, ale kdyby sis např. zlomila nohu nebo dostala zápal plic, tak by prostě musel makat. Přece by děti nenechal pomřít hlady. Co nějaký welness víkend? zaplatit, děti k babičce a odjet na víkend. Jako pokud je to deprese a nebude s tím nic dělat, tak stáhne i tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.8.17 12:12
@drewlet píše:
ano, ale musí sám mít zájem. Jinak s ním nepohne ani stádo volů.

To nevylučuje, že na něj musí manželka trochu zatlačit. Nicméně dle popisu by asi tak 80 % mamnželů mých kamarádek mělo depresi, takže já bych to nehrotila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
17.8.17 12:13

Máte spolu vůbec nějaký vztah, nebo jste jen servisní jednotkou pro děti a strojkem na peníze? práce, úklid, děti a tak pořád dokola…matky to nějak zvládají, ale on není matka. Matka jede, protože musí. Nenechá mladé.
Asi ho přestal bavit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria