Manžel je najednou líný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116387
17.8.17 11:27
@Anonymní píše:
Přesně tak, maximálně mi řekne ať si taky sednu a odpočinu si, že mi ta práce neuteče..

jenže ty si nesedneš viď :mrgreen: že jsi trochu workoholik, přiznej se. :lol:
Víš, co mě napadlo. Třeba mu chybí společné chvíle, vidí tě upracovanou, naštvanou. Zkus jak jsem ti radila, míň pracovat, víc odpočívat. Poprosit o pomoc, nevyčítat.
Navrhnout, že si uděláte pěkný večer nebo koupit lístky do kina a při té příležitosti mu říct, ať ti pomůže abys to stíhala.

nebo mě napadá hard core možnost - dej mu přečíst tuhle diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
17.8.17 11:29
@Imamother píše:
Případně doporučuji třeba u žárovky strategii kdo z koho :D Pokudby žádné domluvy a rozhovory nefungovaly, dělala bych si svůj díl a holt bych zkusila přežít tu žárovku klidně měsíc. Jednou ho to třeba taky začne štvát.

pokud má depresi, tak mu to vadit nebude a začnou žít v chlívku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.17 11:32
@aiwwa píše:
jenže ty si nesedneš viď :mrgreen: že jsi trochu workoholik, přiznej se. :lol:
Víš, co mě napadlo. Třeba mu chybí společné chvíle, vidí tě upracovanou, naštvanou. Zkus jak jsem ti radila, míň pracovat, víc odpočívat. Poprosit o pomoc, nevyčítat.
Navrhnout, že si uděláte pěkný večer nebo koupit lístky do kina a při té příležitosti mu říct, ať ti pomůže abys to stíhala.nebo mě napadá hard core možnost - dej mu přečíst tuhle diskuzi

Nesednu, protože většinou to řekne když děti řvou, nebo vařím večeři… Víš, já už asi stagnovala. Stále dokola mu říkám co bych po něm chtěla, žádný naznačování, pěkně na rovinu. Vymýšlím procházky, výlety -všechno mi shodí ze stolu, že je unavený a ať jdu sama. Já už prostě jen čekám, kdy se z toho probere..

• Citovat
  • Upravit
21911
17.8.17 11:35
@Anonymní píše:
Protože si čas od času (1-2× týdně) vezme moje auto a nechá mi jeho zasviněný a jako bonus mi moje auto vrátí zasviněné.

Tak bych mu rekla, at si jezdi svym zasvinenym a pokud si pujci tve, vrati ho ve stejnem stavu, jak pred pujcenim. Absolutne bych se vyprdla na nejake obstaravani jeho auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116387
17.8.17 11:36
@drewlet píše:
pokud má depresi, tak mu to vadit nebude a začnou žít v chlívku
člověk v depresi si nehraje na pc - blbost, proč by makal když nemusí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
17.8.17 11:37
@aiwwa píše: člověk v depresi si nehraje na pc - blbost, proč by makal když nemusí.

ale hraje, utíká od reality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
17.8.17 11:39

Mně se taky zdá, že je to deprese, podle popisu je to jak z učebnice.
Problém ale je, že člověk s depresí se obvykle nehodlá léčit, dokud to nezajde do nesnesilného extrému a to může trvat roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116387
17.8.17 11:40
@Anonymní píše:
Nesednu, protože většinou to řekne když děti řvou, nebo vařím večeři… Víš, já už asi stagnovala. Stále dokola mu říkám co bych po něm chtěla, žádný naznačování, pěkně na rovinu. Vymýšlím procházky, výlety -všechno mi shodí ze stolu, že je unavený a ať jdu sama. Já už prostě jen čekám, kdy se z toho probere..

tak bych si šla sednout a předala mu děti a vařečku. A ptala ses ho, proč je unavený, říkala jsi mu, že se změnil?
kdybys mu vytiskla tuhle diskuzi, přečetl by si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
17.8.17 11:45
@aiwwa píše:
tak bych si šla sednout a předala mu děti a vařečku. A ptala ses ho, proč je unavený, říkala jsi mu, že se změnil?
kdybys mu vytiskla tuhle diskuzi, přečetl by si to?

tak vrtačku odloží a bude pozorovat děti od PC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116387
17.8.17 11:45
@drewlet píše:
ale hraje, utíká od reality

to asi znám jiný stupeň deprese. Viděla jsem na vlastní oči, že člověk s depresí nezvládl ani dojít si vyčistit zuby, převléknout se z pyžama. Natož chodit do práce a hrát hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.17 11:46
@aiwwa píše:
kdybys mu vytiskla tuhle diskuzi, přečetl by si to?

ano, řekla. Jeho odpověď je, že jsem se změnila já. Diskuzi by si nepřečetl, možná můj úvodní příspěvek a řekl by na to, že jsem si to upravila podle sebe. Unavený proto, že má novou práci (již dva měsíce) a potřebuje si odpočinout aby byl svěží na další den (dělá grafika).

• Citovat
  • Upravit
23966
17.8.17 11:46
@Anonymní píše:
KDyž jsem si ho brala, tak vařil více než já. Uklízel si po sobě. Ptal se s čím mi může pomoct, cokoliv jsem mu řekla (požádala ho), okamžitě splnil. Takže jsem si vzala někoho úplně jiného než mám teď.

Takže jsi z něho toho lenocha udělala ty. Dělala jsi všechno, aby jsi ukázala jaká jsi hospodyně a on si zvykl.
Klíčky od auta si schovej, prostě mu řekni, že v tom hnoji co má ve svém autě jezdit nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.17 11:47
@drewlet píše:
tak vrtačku odloží a bude pozorovat děti od PC :lol:

těsně vedle. Pustí čtyřletému xbox a mimino dá do postele a nutí ho spát, protože se domnívá, že je unavený.

• Citovat
  • Upravit
25897
17.8.17 11:48
@Anonymní píše:
ano, řekla. Jeho odpověď je, že jsem se změnila já. Diskuzi by si nepřečetl, možná můj úvodní příspěvek a řekl by na to, že jsem si to upravila podle sebe. Unavený proto, že má novou práci (již dva měsíce) a potřebuje si odpočinout aby byl svěží na další den (dělá grafika).

Grafik se předře? 8o No já omdlím, já myslela, že rubá v dole. Takže sedí celý den u PC a pak sebou plácne na gauč. To by měl mít sil na běhání s kočárkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
17.8.17 11:48
@aiwwa píše:
to asi znám jiný stupeň deprese. Viděla jsem na vlastní oči, že člověk s depresí nezvládl ani dojít si vyčistit zuby, převléknout se z pyžama. Natož chodit do práce a hrát hry.

Já znám člověka, co v 18 šel rovnou do důchodu s depresí a nedělá nic jiného, než hraje hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí