Manžel lenoch - jak na něj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
26.5.13 19:37

Já jsem unavená už jenom z toho, jak furt někdo lítá :roll:. Ale je pravda, že já si to lehčí dost často dělám, např. jsem vyházela půlku bytu - a ještě stále vyhazuji :mrgreen:. Přece nebudu furt utírat prach :roll:.

• Citovat
  • Upravit
26.5.13 19:42
@Larr píše:
Já jsem unavená už jenom z toho, jak furt někdo lítá :roll:. Ale je pravda, že já si to lehčí dost často dělám, např. jsem vyházela půlku bytu - a ještě stále vyhazuji :mrgreen:. Přece nebudu furt utírat prach :roll:.

Tak já to mám taky uzpůsobený, abych měla co nejméně práce, a taky vyhazuji nepotřebný :mrgreen: Blbý je když pak něco hledám a ono nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
26.5.13 19:43

A jakej byl tvuj chlap pred tim? Stejny? Pak je zbytecne si na cokoli stezovat, vedela jsi prece co si beres…to, ze nepomuze ikdyz jsi tehotna to mi prijde s prominutim k zbliti a nepochopim to :zed: Osobne bych odjela relaxovat k nekomu z rodiny, at ten bordel a barak a starosti nemas na ocich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
26.5.13 19:44

Já nikdy nic nehledám, hledá chlap a já se tvářím, že jsme to nikdy neměli.

@jurášek 07.07.09 píše:
Tak já to mám taky uzpůsobený, abych měla co nejméně práce, a taky vyhazuji nepotřebný :mrgreen: Blbý je když pak něco hledám a ono nic :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26.5.13 19:50
@Larr píše:
Já nikdy nic nehledám, hledá chlap a já se tvářím, že jsme to nikdy neměli.

Tak když hledá chlap tak mu tvrdím že to někam zahrabal a když hledám něco já tak si patřičně vynadám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.5.13 19:58

@Jasněnkaa Tak to je výstižný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
26.5.13 20:02

@Mandarinka01 Ahoj zakladatelko pisu z mobilu.Jsem na tom vesmes podobne uz 11 let se snazim prijit ns to jak ho donutit pohnout zadkem jedinne co mi alespon trochu zabralo bylo to ze jsem hlavne felala veci ktere vifeli lidi ze je delam ja a ne on dokonce mu jeho kamarad rekl jestli mu nemi trapne takze uz ma strach z toho, ze si o nem sousedi a lide ze vsi budou myslet zr je meschopnej -pak je teda nastvanej ze musi neco udelat ale udela to :nevim: az prijdes na neco co funguje dej mi vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 20:38

Muj pritel je o 19 let starsi, tak kdyz jsme spolu zacali žít, rikala jsem si, ze uz to není žádný " ucho" a vi, o cem život je. To jsme bydleli v paneláku, takže jsem to nějak vsechno nevnímala… Ale dnes jsme v da-se-říct rozestavěné chalupe, na teplou vodu musím topit v kamnech nebo např na nadobi ohrivat v konvici. Topime v dvojích kamnech celou zimu, ted kvůli prckum jen v jedněch. Máme osmimesicni dvojčata. No a doma žádná pomoc, sice nás živí, vydělává fakt pěkné peníze, ale ja už jsem psychicky na dně. Kdykoli přijde domů me sprdne jak malý dítě ze je doma bordel… Já každý den vařím teple jídlo. A samozrejme běžně uklizim, vetsinou teda v noci… Máme koupenou myčku, ale dva roky je provlem ji nechat zapojit, bojler je taky nezapojeny ve sklepě. Hlavne se kupují nové sekačky, pily apod. Dneska mame pout a ja do jedné ráno uklizela a varila na dnes obed, jelikož pozval jeho i me rodiče… A on mi u oběda přede všemi řekne že má studenou omáčku!!! :pocitac: ach jo, omlouvám se za asi nic nerikajici příspěvek, ale ted se mi tak ulevilo jak jsem si to vsechno shrnula :)

• Citovat
  • Upravit
1738
26.5.13 20:44
tak to tě teda upřímně fakt lituju :( tohle vážně nemužeš sama zvládat :cert: já bych ho sakra hnala :cert: :cert: :cert: @Anonymní píše:
Muj pritel je o 19 let starsi, tak kdyz jsme spolu zacali žít, rikala jsem si, ze uz to není žádný " ucho" a vi, o cem život je. To jsme bydleli v paneláku, takže jsem to nějak vsechno nevnímala… Ale dnes jsme v da-se-říct rozestavěné chalupe, na teplou vodu musím topit v kamnech nebo např na nadobi ohrivat v konvici. Topime v dvojích kamnech celou zimu, ted kvůli prckum jen v jedněch. Máme osmimesicni dvojčata. No a doma žádná pomoc, sice nás živí, vydělává fakt pěkné peníze, ale ja už jsem psychicky na dně. Kdykoli přijde domů me sprdne jak malý dítě ze je doma bordel… Já každý den vařím teple jídlo. A samozrejme běžně uklizim, vetsinou teda v noci… Máme koupenou myčku, ale dva roky je provlem ji nechat zapojit, bojler je taky nezapojeny ve sklepě. Hlavne se kupují nové sekačky, pily apod. Dneska mame pout a ja do jedné ráno uklizela a varila na dnes obed, jelikož pozval jeho i me rodiče… A on mi u oběda přede všemi řekne že má studenou omáčku!!! :pocitac: ach jo, omlouvám se za asi nic nerikajici příspěvek, ale ted se mi tak ulevilo jak jsem si to vsechno shrnula :)
@Anonymní píše:
Muj pritel je o 19 let starsi, tak kdyz jsme spolu zacali žít, rikala jsem si, ze uz to není žádný " ucho" a vi, o cem život je. To jsme bydleli v paneláku, takže jsem to nějak vsechno nevnímala… Ale dnes jsme v da-se-říct rozestavěné chalupe, na teplou vodu musím topit v kamnech nebo např na nadobi ohrivat v konvici. Topime v dvojích kamnech celou zimu, ted kvůli prckum jen v jedněch. Máme osmimesicni dvojčata. No a doma žádná pomoc, sice nás živí, vydělává fakt pěkné peníze, ale ja už jsem psychicky na dně. Kdykoli přijde domů me sprdne jak malý dítě ze je doma bordel… Já každý den vařím teple jídlo. A samozrejme běžně uklizim, vetsinou teda v noci… Máme koupenou myčku, ale dva roky je provlem ji nechat zapojit, bojler je taky nezapojeny ve sklepě. Hlavne se kupují nové sekačky, pily apod. Dneska mame pout a ja do jedné ráno uklizela a varila na dnes obed, jelikož pozval jeho i me rodiče… A on mi u oběda přede všemi řekne že má studenou omáčku!!! :pocitac: ach jo, omlouvám se za asi nic nerikajici příspěvek, ale ted se mi tak ulevilo jak jsem si to vsechno shrnula :)

Příspěvek upraven 26.05.13 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.5.13 20:44
@Anonymní píše:

Tak si na to zavolej instalatéra, elektrikáře… Jako upřímně, trochu tvoje blbost, že jsi to neudělala už dávno :nevim: Pokud peníze jsou. Jo a neptej se ho. Zkrátka zavolej, nadiktuj si to na někdy dopoledne, až on bude v práci a až přijde domů, tak dělej jako že nic a skládej nádobí do myčky :mrgreen:
A na studenou omáčku bych řekla, ať si jí ohřeje, že já mám teplou dost, co na to jinýho říct :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
26.5.13 21:09

Nechápu, proč to všechno děláš. rohožky bych taky objela. pokud je zvyklý, že to děláš pořád, tak nechápe, proč by to mělo být jinak :-) začni u sebe a kašli na to

• Citovat
  • Upravit
2398
26.5.13 21:13

Zrovna dnes jsem říkala manželovi, že bychom mohli vymalovat zeď v kuchyni, je zapatlaná od dětí. Řekl, že je to zbytečné, že to bude opět špinavé.
Když jsem mu řekla, že je tedy zbytečné, abych prala, dělala nádobí, zametala, stírala a vysávala, že to bude taky opět špinavé, tak prý je to něco jiného.
Ano, JE. Já to dělám několikrát týdně, on by vymaloval a min na rok by byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
26.5.13 21:16

Tak ale tohle je mužský pohled na svět, nevím, co jste čekaly.

• Citovat
  • Upravit
2398
26.5.13 21:22

Můj chlap musel začít dělat v době mého těhotenství, bylo mi šíleně zle, jen jsem ležela a zvracela.
Naučil se prát, žehlit, vařit, uklízet, i okna myl.
Jen mi přijde, že dělá, že všechno z toho už zapomněl:-), když chci, aby si vzpomněl, je po celou dobu nasraný.
Ale snažím se jeho blbé nálady přehlížet, ikdyž vím, že bych měla pohodlnější, kdybych si to udělala sama, nechci být doma za služku. Raději snesu jeho „nervování“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
26.5.13 21:30

Chlapi rádi často zapomínají jak se co dělá :cert:
hlavně nedělat ze sebe služku 8) to říkám s oblibou - nejsem vaše služka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...