Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@akavi píše:
Někde jsem četla, že kdykoliv mezi 40 a 65 může muže potkat KSV a s tím spojená druhá míza.
Tak ma relativne mladou manzelku, mel by byt rad.
@izquierdo píše:
Měl, no
Ono to, že je manželka mladší leckdy vůbec nic neznamená. Vždycky je nějaká žena mladší, hezčí a hlavně tím dotyčným neosouložená
@akavi píše:
Měl, noOno to, že je manželka mladší leckdy vůbec nic neznamená. Vždycky je nějaká žena mladší, hezčí a hlavně tím dotyčným neosouložená
No jo, s tim nic nenadelam. Kazdy zase nema potrebu soulozit s jinymi. Vsak tu casto ctes, ze rada muzu zde na sex moc neni. Ti zrejme nezahybaji.
@izquierdo píše:
No jo, s tim nic nenadelam. Kazdy zase nema potrebu soulozit s jinymi. Vsak tu casto ctes, ze rada muzu zde na sex moc neni. Ti zrejme nezahybaji.
Ale tak Tvůj muž na sex asi je, ne? Já jsem ztratila iluze poté, co můj muž, který nikdy nevykazoval žádné znaky touhy souložit s jinými, nakonec hledal ženy, se kterými se nic jiného nedělá.
@izquierdo píše:
Mladá nebo stará je úplně jedno, každopádně je okoukaná.
Já znám pár chlapů, co mají doma výrazně mladší manželky (10 a více let) a určitě jim to nebrání v tom, občas si to zpestřit nějakým neokoukaným zbožím. Často mnohem starším než mají doma. Ale tak klidně mě můžeš přesvědčovat, že to by tvůj manžel nikdy… ![]()
@bigl píše:
Já znám pár chlapů, co mají doma výrazně mladší manželky (10 a více let) a určitě jim to nebrání v tom, občas si to zpestřit nějakým neokoukaným zbožím. Často mnohem starším než mají doma. Ale tak klidně mě můžeš přesvědčovat, že to by tvůj manžel nikdy…
Tak to ja si nejsem vubec jista, ze on by s jinymi nikdy. To clovek nikdy nevi. Netusim, kolik mel v zivote zen, ani prede mnou.
@akavi píše:
Ale tak Tvůj muž na sex asi je, ne? Já jsem ztratila iluze poté, co můj muž, který nikdy nevykazoval žádné znaky touhy souložit s jinými, nakonec hledal ženy, se kterými se nic jiného nedělá.
Nevim, jestli je tak na sex, protoze nevim, jak to chodi v jinych domacnostech. Oproti tomu, co tu casto ctu, tak je pro nej sex dulezity. My jsme meli casto sex od zacatku seznameni, nikdy to nebylo jednou tydne apod.
Ja myslim, ze kdyby muj chtel soulozit s jinymi, tak to udela asi podobne jako tvuj.
@Jahor píše:
Přikryješ peřinou a necháš ven koukat jen vystrčený zadek. A pštrosice se nehýbe, neodmlouvá, ať se děje cokoli, pštrosice drží.
To je jako na cibulku, jenom vleze
(sukni nad hlavu a zavazat)
„Řekla mi: počítej do deseti a utekla do ložnice“
„Když jsem tam přišel, byla nahá, hlavu zabořenou v polštáři a vyšpulenej zadek“
„Schovka teda nic moc…“
@bigl píše:
Já znám pár chlapů, co mají doma výrazně mladší manželky (10 a více let) a určitě jim to nebrání v tom, občas si to zpestřit nějakým neokoukaným zbožím. Často mnohem starším než mají doma. Ale tak klidně mě můžeš přesvědčovat, že to by tvůj manžel nikdy…
Přesně. Kolikrát jsem tu četla, že sex je doma 7× do týdne a týpek si stejně smočí jinde. Stejně tak ti, co tzv. nejsou na sex, s novou kostí najednou můžou souložit od rána do večera a rádi.
@Mango_Lassi píše:
Přesně. Kolikrát jsem tu četla, že sex je doma 7× do týdne a týpek si stejně smočí jinde. Stejně tak ti, co tzv. nejsou na sex, s novou kostí najednou můžou souložit od rána do večera a rádi.
U zen to taky plati, ne?
Musite hledat u partneru jine hodnoty a ne porad sex.
@izquierdo píše:
U zen to taky plati, ne?
Musite hledat u partneru jine hodnoty a ne porad sex.
To je na mě moc složitý
ve svém věku jsem ráda, když se ráno probudím a nemám ztuhlá záda anebo mě nebolí v kříži ![]()
@bigl píše:
A co je spatneho verit tomu, s kym zijes? Melo by to jinak smysl (a to rikam bez veskere naivity)? Nebo ty jsi uplne v pohode s myslenkou, ze tvuj partner si odskoci bokem, protoze je to prirozene?
Mne tohle prijde jako silacke vyjadreni ve stylu „smirte se s tim, ze i ten vas“ a zaroven „ten muj je ale svetla vyjimka, co by nikdy“
.
@Mango_Lassi píše:Jj, i opačně
@Mango_Lassi píše:
To je na mě moc složitýve svém věku jsem ráda, když se ráno probudím a nemám ztuhlá záda anebo mě nebolí v kříži
To mi je líto, taková mladá ![]()
@Venetia píše:
To mi je líto, taková mladá
Tak u někoho stáří zaklepe na dveře dříve.
My štíhlé zůstáváme déle mladé.