Nový muž-jak poznat, že mě nemá jen na sex?

1337
18.6.20 06:38

Nový muž-jak poznat, že mě nemá jen na sex?

Snažím se být stručná. Vídám se s jedním mužem půl roku. Mám svou představu, jak by měl vypadat začátek vztahu. Má devítiletou dceru z předchozího manželství. Byli jsme spolu pětkrát na výletě. Jeli jsme mým autem. Na večeři ani jednou. Těch věcí je více, nechci se rozepisovat. Třeba je zde také registrovaný, nevím. Intuice mi říká, že nemá vyřešený vztah se svou bývalou ženou. Necítím se v tom komfortně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
18.6.20 06:43

To nepoznáš nikdy podle chování. Pro chlapa není problém se jakkoli přetvařovat v první fázi. Ten tvůj se neobtěžuje to dělat, což může znamenat různé věci. Ale tvá otázka je dost špatně položená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.6.20 06:45
@jura8823 píše:
To nepoznáš nikdy podle chování. Pro chlapa není problém se jakkoli přetvařovat v první fázi. Ten tvůj se neobtěžuje to dělat, což může znamenat různé věci. Ale tvá otázka je dost špatně položená.

Nepoznám? Jak se mám zeptat lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
18.6.20 06:47

Možná se rozepiš. Nějak nevím, kde je problém. Pokud ti intuice říká, že to je blbě, tak to nejspíš blbě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.6.20 06:50

@tzipora Dej na svůj pocit…ten se většinou neplete. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.6.20 06:56
@akavi píše:
Možná se rozepiš. Nějak nevím, kde je problém. Pokud ti intuice říká, že to je blbě, tak to nejspíš blbě je.

Neměla jsem nikdy normální vztah, tak nevím. Představuji si aspoň na začátku, že mě pozve na večeři-nestalo se. Že pojedeme na kolo. Na výletech jsme sice byli, ale jeli jsme mým autem. Je mi 40. Nevím, co když je prostě skrblík. A i když tvrdí, že mě miluje, tak mu peníze, které by do mě investoval, přišly vyhozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
18.6.20 06:59
@tzipora píše:
Neměla jsem nikdy normální vztah, tak nevím. Představuji si aspoň na začátku, že mě pozve na večeři-nestalo se. Že pojedeme na kolo. Na výletech jsme sice byli, ale jeli jsme mým autem. Je mi 40. Nevím, co když je prostě skrblík. A i když tvrdí, že mě miluje, tak mu peníze, které by do mě investoval, přišly vyhozené.

A kde jste se seznámili? Kolik mu je let?

Definice „normálního“ je dost široká. Je dost možné, že je třeba zadlužený a žádné peníze, co by za Tebe mohl utratit, nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.6.20 07:05
@akavi píše:
A kde jste se seznámili? Kolik mu je let?Definice „normálního“ je dost široká. Je dost možné, že je třeba zadlužený a žádné peníze, co by za Tebe mohl utratit, nemá.

Nezáleží, kde jsme se seznámili i kolik mu je. Dceru bere do kina i na bazén. O ty peníze ani tak nejde. Je zručný a stejně jsem si musela pozvat na drobnou výpomoc hodinového manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.6.20 07:05

A co spolu tedy děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.6.20 07:06

@tzipora on ti odmítnul pomocí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.6.20 07:08
@g.sandova píše:
A co spolu tedy děláte?

Spíme spolu. Bez komentáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
18.6.20 07:09
@tzipora píše:
Nezáleží, kde jsme se seznámili i kolik mu je. Dceru bere do kina i na bazén. O ty peníze ani tak nejde. Je zručný a stejně jsem si musela pozvat na drobnou výpomoc hodinového manžela.

Na tom právě docela záleží. Jestli to je internetová známost, ktera s tebou jde na výlet, jen když ty zajistíš odvoz a je mu 40+, tak to těžko změníš. Plus teda asi mu přijde lepší investovat do svého dítěte než do ženy, se kterou se viděl 5 x v životě. Jak čas, tak peníze. A pokud ti ani nepomůže, tak si myslím, že tě až tak moc jako svou partnerku nebere. Na počátku vztahu se chlapi většinou můžou pro ženu přetrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.6.20 07:10
@g.sandova píše:
@tzipora on ti odmítnul pomocí?

Vyloženě neodmítnul. Tu věc jsem měla pokaženou půl roku. Čekala jsem a čekala. Ptala jsem se ho, jestli mi s tím pomůže. Nic se nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.6.20 07:12
@tzipora píše:
Spíme spolu. Bez komentáře…

Nezlob se na mě, ale jestli ti vadí, že se ptám, tak sorry jako.
Tak tě má teda jen sex, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.6.20 07:13
@akavi píše:
Na tom právě docela záleží. Jestli to je internetová známost, ktera s tebou jde na výlet, jen když ty zajistíš odvoz a je mu 40+, tak to těžko změníš. Plus teda asi mu přijde lepší investovat do svého dítěte než do ženy, se kterou se viděl 5 x v životě. Jak čas, tak peníze. A pokud ti ani nepomůže, tak si myslím, že tě až tak moc jako svou partnerku nebere. Na počátku vztahu se chlapi většinou můžou pro ženu přetrhnout.

Už Ti rozumím. Internet, 40+. Vídáme se dvakrát až třikrát týdně za ten půlrok. Z těch Tvých posledních vět mám úzkosti, ale beru to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí