Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tzipora píše:
@free333 Určitě nemusí jít o dovolenou v Karibiku. Vlastně on má také rozplánované prázdniny ohledně hlídání dcery. Já se tam už nevlezu.
Tak je vidět, že o ten čas s Tebou nemá zájem, vyhovuje mu to takhle, jak to je ted, je to jen na Tobě…
@free333 píše:
Chápu, že to, že se na diskusním foru pro ženy, v sekci partnerství, rozebírá chlap, nepříliš bystrého a inteligencí málo obdařeného chlapa, brázdícího denně web pro maminky, překvapí, ale co s tím, nevím…
Chápu, že místo relevantní diskuze, je lepší útočit na diskutujícího, protože je to jednodušší a také běžná forma, jak přispět do diskuze, když nejsou argumenty, ale čeho tím chceš docílit, netuším. ![]()
Moc nechápu, proč zakladatelka tak lpí na konkrétním chlapovi, proč si nerozhodí sítě jinde.
Však jeden inzerát na seznamce ještě nikoho nezabil.
@riccius píše:
Chápu, že místo relevantní diskuze, je lepší útočit na diskutujícího, protože je to jednodušší a také běžná forma, jak přispět do diskuze, když nejsou argumenty, ale čeho tím chceš docílit, netuším.
Ptám se znovu…
Proč Tě překvapuje, že se na diskusním foru pro ženy v sekci partnerství diskutuje o chlapovi? ![]()
@tzipora Tak zkus vzít trochu zpátečku. Nemusíš to hned definitivně ukončovat, ale pokud s Tebou ani nepočítá na prázdniny, tak mi to přijde divné na to, že Tě miluje a chce s Tebou být.
Prostě bych ho nechala, ať se také snaží on. Je možné, že to tím upadne úplně nebo se naopak začne víc snažit, když bude mít pocit, že Tě ztrácí. Nemůžeš jet na dovolenou třeba s nějakou kamarádkou? To bývá taky super a nemusíš se zabývat chlapem. ![]()
@CassidyC píše:
@tzipora Tak zkus vzít trochu zpátečku. Nemusíš to hned definitivně ukončovat, ale pokud s Tebou ani nepočítá na prázdniny, tak mi to přijde divné na to, že Tě miluje a chce s Tebou být.Prostě bych ho nechala, ať se také snaží on. Je možné, že to tím upadne úplně nebo se naopak začne víc snažit, když bude mít pocit, že Tě ztrácí. Nemůžeš jet na dovolenou třeba s nějakou kamarádkou? To bývá taky super a nemusíš se zabývat chlapem.
Já mám jedinou kamarádku a ta nemůže. Jinak bych samozřejmě jela s nějakou ráda.
@free333 píše:
Ptám se znovu…Proč Tě překvapuje, že se na diskusním foru pro ženy v sekci partnerství diskutuje o chlapovi?
To mě nepřekvapuje, ale vždyť už se to spíš mění v kolovrátkové drbání, tak jsem se ozval. Zakladatelka se na něco ptala, názory dostala. Doplňuje informace tak, aby jí lidi měli tendence dávat za pravdu. A na druhou stranu píše, jak jí je s ním dobře. Kdyby napsala, že si jen potřebuje postěžovat, ale jinak je s tím OK, bylo by to zase jiné.
Ale zase si musím připomenout, že chlapi mají tendence při problému poradit a vyřešit, tak ženy se chtějí většinou jen vykecat.
@riccius free333 Te jen poskadlila a ty jsi chytnul.
Zensky jsou drbny(cest vyjimkam
) a kdyz proste nekdo nemuze(nebo nechce) resit neco s kamaradkami tak to skonci tady nebo jinde
a ja osobne mam ten pocit, ze zeny si proste pomeruji ty vztahy mezi sebou vic nez muzi. Ty jsi napsal ten muzsky pohled, ale spousta zen se musi neustale presvedcovat zda ji ten jeji DOOPRAVDY MILUJE a nesidi ji lacinou dovolenou, kabelkou, vonavkou a sexualni frekvenci
Ale toho jsem si vsiml uz ve dvaceti a Ty jsi me prisel vyspelejsi takze me tvoje reakce taky zarazi ![]()
Ahoj holky,
už přes rok se znám s jedním kamarádem a kromě 3 měsíců jsme kamarádi s výhodama.
Ze začátku to bylo jen o sexu, ale poslední dobou cca 5 měsíců je to jiné.
Objímá mě, pusinkuje, asi 2× mi dal na chvíli ruku a spíme spolu dál. Od září máme spolu bydlet. Dojíždí za mnou tak 2× měsíčně do Prahy. Bohužel nemám pořád o víkendu šas vzhledem k mé práci. Holku pár let nemá a zatím žádnou nechce. Myslíte, že by chtěl něco víc a jen se stydí a nebo se nechce zbavit své nezávislosti a single života?
Děkuji za rady
![]()
@Petulka95 píše:
Ahoj holky,
už přes rok se znám s jedním kamarádem a kromě 3 měsíců jsme kamarádi s výhodama.
Ze začátku to bylo jen o sexu, ale poslední dobou cca 5 měsíců je to jiné.
Objímá mě, pusinkuje, asi 2× mi dal na chvíli ruku a spíme spolu dál. Od září máme spolu bydlet. Dojíždí za mnou tak 2× měsíčně do Prahy. Bohužel nemám pořád o víkendu šas vzhledem k mé práci. Holku pár let nemá a zatím žádnou nechce. Myslíte, že by chtěl něco víc a jen se stydí a nebo se nechce zbavit své nezávislosti a single života?
Děkuji za rady![]()
Kolik je vam let?
tak jde s Tebou do spolecneho bydleni to je snad posun ne? ![]()
@MayhemDevil píše:
Kolik je vam let?tak jde s Tebou do spolecneho bydleni to je snad posun ne?
23 ![]()
@Petulka95 píše:
23
Hele tomu nerozumim.. To sestehovani k sobe. A pokud se jedna strana zacina zamilovavat tak by se ten vztah mel ukoncit pripadne pronest dotaz na zmenu parametru vztahu? Hlavne jsi napsala jak se chova on, ale pokud chces vyjadreni ostatnich tak je potreba vysmolit jak to citis a vidis ty ![]()
@MayhemDevil Jak to cítím já 🤔 Jsem s ním ráda a občas kdyz odjede tak mi chybí. Nevím jestli má cenu mu to říct. Nechci o něj přijít. To stěhování nic neznamená. Jen by jsme byli spolubydlící. Nemyslím si, že bych byla zamilovaná, ale ráda ho mám to ano. Stejně jako on mě údajně 😊
@Petulka95 píše:
@MayhemDevil Jak to cítím já 🤔 Jsem s ním ráda a občas kdyz odjede tak mi chybí. Nevím jestli má cenu mu to říct. Nechci o něj přijít. To stěhování nic neznamená. Jen by jsme byli spolubydlící. Nemyslím si, že bych byla zamilovaná, ale ráda ho mám to ano. Stejně jako on mě údajně 😊
Snad Ti nekdo napise. Ja tenhle druh vztahu nedavam, mam vyzkousene a neumim to. Paradoxne prostitutka me nevadi s tim problem nemam. Tak jsou mantinely dane.