Manžel mě přestal milovat po 10 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4383
29.3.23 11:12
@Pírko2 píše:
Jak se musí na vztahu pracovat, tak je nejlepší utéct… to už totiž stojí za starou belu :nevim:

No ale tak musí. Neříkám že se denně mají podnikat výlety, randíčka, jako na začátku vztahu, ale aby byla hlavně ta komunikace. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.23 11:20

Děkuji všem za názory, ještě probereme tu poradnu.
Jinak mám pocit, že mi neřekl vše a něco tají. A že má jinou, chci mu věřit, že ne, ale hlodá mě to dost. Možná, že fakt jinou nemá, ale v práci ho někdo dost ovlivnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7028
29.3.23 11:54
@Kiiira píše:
Děkuji všem za názory, ještě probereme tu poradnu.
Jinak mám pocit, že mi neřekl vše a něco tají. A že má jinou, chci mu věřit, že ne, ale hlodá mě to dost. Možná, že fakt jinou nemá, ale v práci ho někdo dost ovlivnil

Pokud s s Tebou půjde do poradny, je tam nějaká šance. Jestli se bude bránit a odmítat, je jasné, že v tom je jiná. Že Ti řekl, že ne, vůbec nic neznamená. Takových bylo, co přísahali na smrt své matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
29.3.23 18:42

Spíš má jinou, jinak by to chtěl řešit. Jinak, pokud se chce rozejít, osvětlila bych mu, že bude mít děti 50% času a musí si to zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
29.3.23 19:02
@Kiiira píše:
Nějaké náznaky tam byly, ale nebrala jsem to až tak vážně, až teď vybuchnul. Poté jsme si až pořádně promluvili a najednou je nějak pozdě. Úplně je zablokovaný a já se snažím ze všech sil se změnit.

Když je bloknuty, tak se zakoupil pravděpodobně jinde, neboť jinak by se snazil aby jste to zase dali do poradku

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
29.3.23 19:07
@Pírko2 píše:
Jak se musí na vztahu pracovat, tak je nejlepší utéct… to už totiž stojí za starou belu :nevim:

Uff, jsem rada, ze manzel je jineho nazoru :lol: na vztahu se naopak musi zacit pracovat a to vetsinou ve chvili, kdy opadne zamilovanost a ruzove bryle ;) ano, nekteri to neumi a tak radeji utikaji, coz je velmi statecne a dospele :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5134
29.3.23 20:28
@Vesnickaholka píše:
Uff, jsem rada, ze manzel je jineho nazoru :lol: na vztahu se naopak musi zacit pracovat a to vetsinou ve chvili, kdy opadne zamilovanost a ruzove bryle ;) ano, nekteri to neumi a tak radeji utikaji, coz je velmi statecne a dospele :pankac:

Pokud odpadnou brýle a zbyde tam něco, co se ti už tak nelíbí, tak to právě stojí za tu starou belu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.3.23 12:20

Taky myslim, ze je v tom jina…obvykle se manzelka zacne chlapovi jevit jako hrozna a nemozna, az pote, co se zakouka jinde :P Urcite by to neprislo takhle z niceho nic…a ti nevernici si to musi ospravedlnit, proto hazeji vse na partnera. A s novym masem, z toho bohuzel nemuzes vyjit vitezne, ale je tu nadeje, ze az mu opadnou ty ruzove bryle, tak se vzpamatuje…a jak tu bylo receno, nejlepe udelas, kdyz se soustredis ted na sebe, ne ne nej…at si mekta, co chce…ty o sebe zacni pecovat, obcas vyraz ven s kamaradkou…treba bude nejaky novy napadnik a to by jsi koukala, jak spousta muzu najednou otoci, kdyz se jim zacnou bortit jejich jistoty…oni totiz muzou, ale my ne… 8)

• Citovat
  • Upravit
9
30.3.23 16:35

Ahoj,
Tvuj prispevek jsem mohla pred 10 mesici psat ja… spolu 17 let, z toho 9 vzati, 2 deti (2,5 a 5). Ze dne na den manzel prisel s tim, ze uz me nemiluje a chce odejit. Do te doby normalni fajn manzelstvi, jasne, sem tam mracek, ale nic zasadniho, este mesic predtim mi do oci tvdril, jak se milujeme a ze nam se stat to co rozvadejicim se kamaradum nemuze… po mesici uz tvrdil, ze to u nas bylo uz dlouho spatne a ze jsem to preci musela videt… no nevidela… kadopadne se behem mesice meho premlouvani a snahy rozhodl odstehovat s tim, ze to bude i to nejlepsi pro deti :D… mesice mi tvrdil, svatoavate se dusoval, ze v tom jina neni… a
Hadej co… dva tydny zpatky jsem se dozvedela, ze je presne s tou kolegyni z prace, na kterou si uz roky davam pozor, protoze mi u ni neco smrdelo… ocidivne mu delala vrbu a placala po rameni, jak to ma doma chudacek tezke, ze po nem manzelka chce, aby po praci jeste nandal mycku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
30.3.23 17:19
@LeyaMay píše:
Ahoj,
Tvuj prispevek jsem mohla pred 10 mesici psat ja… spolu 17 let, z toho 9 vzati, 2 deti (2,5 a 5). Ze dne na den manzel prisel s tim, ze uz me nemiluje a chce odejit. Do te doby normalni fajn manzelstvi, jasne, sem tam mracek, ale nic zasadniho, este mesic predtim mi do oci tvdril, jak se milujeme a ze nam se stat to co rozvadejicim se kamaradum nemuze… po mesici uz tvrdil, ze to u nas bylo uz dlouho spatne a ze jsem to preci musela videt… no nevidela… kadopadne se behem mesice meho premlouvani a snahy rozhodl odstehovat s tim, ze to bude i to nejlepsi pro deti :D… mesice mi tvrdil, svatoavate se dusoval, ze v tom jina neni… a
Hadej co… dva tydny zpatky jsem se dozvedela, ze je presne s tou kolegyni z prace, na kterou si uz roky davam pozor, protoze mi u ni neco smrdelo… ocidivne mu delala vrbu a placala po rameni, jak to ma doma chudacek tezke, ze po nem manzelka chce, aby po praci jeste nandal mycku…

A jsi uz v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.3.23 17:29

@Malá bobina
No kdyz to srovnam s tema psycho stavama ze zacatku, tak jakz takz uz ano… tehdy jsem se svijela na zemi v koupelne a vyla jak ranene zvire.
Ted se na to snazim uz moc nemyslet, na tu zradu a bolest… co se tyce mych citu k nemu, tak porad tam neco je, ale uz to tak neboli, da se s tim zit a celkem zas verim, ze jeste prijde jednou neco hezkeho, co za to bude stat. Ale pres co se asi nikdy nejak neprenesu, tak jsou deti… ze prijdu o cast casu s nima, ze misto mne s nima ten cas bude travit nejaka jina zenska, ze ji treba budou mit hrozne moc rady, nebo ze ona na ne bude hnusna. A moc nedavam, kdyz za nim holky placou a prosi me, at s tim neco udelam, aby se tatinek vratil. To je porad strasne bolave. Ale jinak uz celkem ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
30.3.23 17:32
@LeyaMay píše:
@Malá bobina
No kdyz to srovnam s tema psycho stavama ze zacatku, tak jakz takz uz ano… tehdy jsem se svijela na zemi v koupelne a vyla jak ranene zvire.
Ted se na to snazim uz moc nemyslet, na tu zradu a bolest… co se tyce mych citu k nemu, tak porad tam neco je, ale uz to tak neboli, da se s tim zit a celkem zas verim, ze jeste prijde jednou neco hezkeho, co za to bude stat. Ale pres co se asi nikdy nejak neprenesu, tak jsou deti… ze prijdu o cast casu s nima, ze misto mne s nima ten cas bude travit nejaka jina zenska, ze ji treba budou mit hrozne moc rady, nebo ze ona na ne bude hnusna. A moc nedavam, kdyz za nim holky placou a prosi me, at s tim neco udelam, aby se tatinek vratil. To je porad strasne bolave. Ale jinak uz celkem ok…

Chápu, tohle se prostě musi přežít pokud možno s nějakým rozumnym přístupem.
Každopádně ty budes vzdy jejich matka a zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.3.23 17:36

@Malá bobina to vim, ale porad tam hloda takoveto, co kdyz si novou pritelkyni uplne zamiluji a budou ji mit radsi nez me. Protoze ja ac milujici, tak vzdycky budu ta mama, ktera vychovava a nemuze si dovolit drahe darky a vylety, jako rozmazlujici tatinek s madam, ktery jim bude chtit vsecko vynahradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.3.23 17:37

A nejvic funguje otrepana fraze, cas vsechno zahoji… opravdu, cim vic casu uplynulo, tim je mi lip… a hlasim, ze plavani je nejlepsi terapie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.6.23 21:58

Tak u nás to na šťastný konec nevypadá. Poradna se nekonala, tu pak začal odmítat. Všechny snahy na změnu, záchranu nedopadly. Nechce už dál takhle žít a hledal si byt, Nakonec se stěhuji já za rodinou a zahradou, kvůli dětem.
Bolí to, měsíce plné pláče, ale snad už bude líp. Kdo prožívá něco podobného, tak přeji mnoho sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí