Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lleennttiillkkaa píše:
Přijde mi to jako nešťatná náhoda, blbá schoda okolností. Jen teda mi řekni v které nemocnici jsou povolené návštěvy???
Jen by mě zajímalo, v které nemocnici jsou teď návštěvy…
Ty jsi ho omylem praštila do nosu, on tě omylem shodil ze schodů. Pokud to bylo poprvé, neřešila bych to.
To pošťuchování bylo myšleno v dobrém, žádné praní
prostě jen srandičky, opakuji v dobrém
Jinak k těm návštěvám, venku se sejít s příbuznými můžete normálně
potřebovala jsem akorát vidět děti a naštěstí nohy mám v pořádku a zebra už tolik nebolí tak jsem se alespoň nadýchala čestného vzduchu
Myslim, ze to bola nestastna nehoda. Bohuzel, s takymi nasledkami. Ked mi deti taktk prastia do nosa, tak ich tiez odstrcim (ne teda tak silno, aspin dufam) Ibcas takto bojujene s nanzelkm a vzdy to dipadne pro nekoho blbe. Si pamatuju este na kolejich, som ho lechtala a on mi prastil loktem pod oko az som tam mala skabsi monokl… Ja by som za tim nehledala domaci nasili…
@Anonymní píše:
To pošťuchování bylo myšleno v dobrém, žádné praníprostě jen srandičky, opakuji v dobrém
Jinak k těm návštěvám, venku se sejít s příbuznými můžete normálněpotřebovala jsem akorát vidět děti a naštěstí nohy mám v pořádku a zebra už tolik nebolí tak jsem se alespoň nadýchala čestného vzduchu
A ten tezky otres mozku? ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Přijde mi to jako nešťatná náhoda, blbá schoda okolností. Jen teda mi řekni v které nemocnici jsou povolené návštěvy???
v žádné?? ![]()
a že by do nějaké nemocnice aktuálně pustili n a návštěvu děti?? no nevím, nevím…
Taky myslím, že asi nešťastná náhoda. Uvidíš jak manžel bude reagovat a zda aspoň přijde s pořádaným pugétem jako omluvou.
No myslim, ze to neudelal umyslne, asi si neuvedomil, ze jste u schodu a proste tak zareagoval, nicmene chovani je to dost pitome i bez toho urazu..
Nešťastná náhoda. Ale čekala bych, že ti muž omluví a přestanete se „škádlit“ u schodů
Jinak takhle se postuchuji moje deti a vzdy to skonci, kdyz ne urazem, tak revem a placem, toz asi tak..jo a urazi se na sebe vzajemne taky.. ![]()
@Anonymní píše:
To pošťuchování bylo myšleno v dobrém, žádné praníprostě jen srandičky, opakuji v dobrém
Jinak k těm návštěvám, venku se sejít s příbuznými můžete normálněpotřebovala jsem akorát vidět děti a naštěstí nohy mám v pořádku a zebra už tolik nebolí tak jsem se alespoň nadýchala čestného vzduchu
že by někoho kdo může po úrazu normálně chodit po venku drželi dnes v nemocnici??
no nevím nevím, člověče…on je aktuálně v nemocnicích poněkud ¨„jinej“ režim
a lehký případy tam nedržej ani náznakem, my máme aktuálně paní starší s polámanými žebry, obličej jí hraje všemi barvami, měla i úraz hlavy, vyšetřil, zrentgenovali a allou dom…ani vomylem že hospitalizace…tak nevím kde že to mají takovýho místa ve špitále… ![]()
Příspěvek upraven 20.11.20 v 16:22
@Anonymní píše:
Ahoj všem, právě ležím v nemocnici a přemýšlím o tom, co se vlastně stalo a jak se s tím vypořádat.
S manželem máme normálně fungující manželství (10 let), dvě děti, dům, zahradu. Manžel je výbušná povaha, ale nikdy se nestalo, že by byl hrubý ke mě nebo dětem. Nicméně nevím, co si mám myslet o posledním incidentu, který se u nás odehrál. S manželem jsme se pošťuchovali a já vyhrávala (jsem trochu silnější, protože dřív jsem hodně chodila do fitka, posilovala a on je typický „ajťák“ takže má asi 70 kilo a je takový drobnější) a kolikrát jsem na něm viděla, že mu to není po chuti, ale vždycky říkal, že mu to nevadí, ba naopak. Jenomže se nějak předklonil a chtěl mě chytnout za nohy (ví, že jsem velmi lechtivá na nohách) jenomže já udělala ten samý pohyb a on se praštil do nosu o moje čelo, opravdu silně. Držel si nos a řval po mě, že jsem fakt pitomá atd… a já se mu tedy začala omlouvat a chtěla jsem obejmout jenomže pak se to stalo. Stali jsme totiž u schodů a on mě opravdu silně odstrčil a já sletěla dolů (na schodech sice máme dětskou zábranu, ale ta nebyla bohužel v tu chvíli strašně zajištěná).
Mám zlomená dvě žebra, pohmožděné rameno a silný otřes mozku takže už si ani moc nevybavuji, co se dělo následně, plus tedy nějaké modřiny. Zatím za mnou v nemocnici byla jen moje máma s dětma. Manžela teď vidět nechci. Vůbec nevím, jak mám s danou situací naložit a tak bych se ráda zeptala na názor vás ostatních jestli to zbytečně hrotím a šlo opravdu jen o nešťastnou nehodu a nebo v manželovi dřímá něco, co jsem dosud nepoznala. Děkuji všem za přečtení a za případné rady.
Podle mě, i když to je špatné, že si skončila v nemocnici, tak to zbytečně hrotis. Kdyby si mu zlomila nos při těch vašich hrátkách, tak by taky mohl přemýšlet jestli náhodou nejsi agresorka.
Byla to blbá shoda náhod a kdo dělá blbosti tak musí očekávat následky.
Takže doporučuji si promluvit v klidu a ne že budeš trucovat za něco co si vyvolala možná sama
i když z legrace ![]()
Příspěvek upraven 20.11.20 v 16:23
Taky mi to prijde jako nestastna nahoda. Pokud si za tech 10 let nevidela zadne naznaky agresivity tak bych to neresila. At je lepe ![]()
@karkarka píše:
Myslím, že tu pěkně trollis.
Jestli to není ta ze vcerejska, jak si obe jeji deti najednou zlomily vsechny nohy. ![]()