Manžel mě "zklamal" hloupýma řečma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
24.2.15 15:57
@Kobliha51 píše:
Kdybys byl žena, tak ti hned muži napíšou, že máš víc pracovat.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
24.2.15 16:34
@Bábrdl píše:
No, to jsi teda hrdina… Tímhle jsi u mě hodně klesl.
Myslím, že lidé, kteří se hrdě hlásí k tomu, že „věří“ lidem na základě nějakého vnějšího znaku, jsou prostě hloupí (to je přeci jasné, že mluví pravdu, vždyť je zrzavý/chlap/Čech/železničář jako já).

To není o vnějším znaku, ale o tom, že ty lidi znáš. KDyž by mi třeba partnerka kamaráda, o kterým vím, že by ženskou neuhodil, bude vyprávět, že ji mlátí, tak jí to taky hned tak neuvěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 16:37

@WontTell Jenže zdání někdy klame. Máme kamarády přes 20 let, vypadají na pohodu a taky jí koupila a nikdo by to do něj neřekl. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.2.15 16:39
@WontTell píše:
To není o vnějším znaku, ale o tom, že ty lidi znáš. KDyž by mi třeba partnerka kamaráda, o kterým vím, že by ženskou neuhodil, bude vyprávět, že ji mlátí, tak jí to taky hned tak neuvěřím.

A co bys dělal, kdyby to byla pravda? Hlavně tedy nechápu, co někoho žene říkat o někom, že mě mlátí, když to není pravda. Já spíš myslím, že to pravda je, jen z pohledu obou stran se mlácení říká něčemu jinému. Chlap si mlácení představuje jako někoho přivést údery k bezvědomí a ženě stačí, když do ní strčí a ona se praští o futra. Nezlehčuju to, obojí je nepřijatelné u všech druhů pohlaví.

• Citovat
  • Upravit
5473
24.2.15 17:24

@zoidberg Nerozumím tomu, napsals, že pokud by ti manželka kamaráda řekla, že jí ten kamarád mlátí, neuvěřil bys jí. A pak, že pokud bys měl indicii, že kamarád mlátí svou manželku, nebyl by už tvůj kamarád. A co je tedy podle tebe dostatečná indicie??? Pochybuju, že chlap, který bije svou ženu, bude takový chlap, že se s tím pochlubí kamarádovi… Takže jen policejně potvrzený otisk prstu toho kamaráda na tváři vedle rozbitého nosu manželky? Nebo co? Snad to, že ti to ta manželka řekla (ono to pro mlácenou ženu asi taky nebude něco, co by s chutí vykřikovala do světa), bude alespoň nepatrná indicie, hm? Ale počítám, že ty z fleku vytvoříš nějaký scénář, který v tvých očích tu informaci naprosto znehodnotí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
24.2.15 17:28
@Kobliha51 píše:
@Honza 12

Naštěstí tohle moudronevipovídá o jeho charakteru. A o tom jak má nebo nemá partnerku rád. A jak by se ve skutečnosti zachoval… :think:

Myslím si, a možná nemám pravdu, že člověk by měl vědět a stát si za tím, co z úst vypustí. A pak samozřejmě nést následky svých slov.

Ale no tak. To taky není pravda.. Kdybych si měl stát v životě za každou blbostí co jsem kdy řekl.. :mrgreen: Už jen z toho, že pak stačí se podívat na to z jiné stránky. Podívat se na věc očima někoho jinýho, a pak zjistím, že co jsem si myslel a řekl byla totální ptákovina… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.15 19:25

Velice zajímavá diskuze.
Můj názor je že muž by měl dávat dětem peníze né proto, že mu to stanovil soud, ale proto, že jsou to i jeho děti a pokud jsou platy expartnerů vyrovnané, mělo by to být fifty fifty. Pokud ale mužův plat převyšuje výrazně plat ženy, a to tak že by rozvodem děti měli přijít o své standarty měl by v rámci možností přispět, a měl by to chtít sám. K otázce živení ex, nevím proč by ji měl přilepšovat, pokud sám nechce!
Na druhou stranu pokud je žena ještě na RD tak by platil měl i na ni, a nebo alespoň polovinou přispět na náklady na hlídání aby žena mohla do práce.
Je jasné, že rozvodem vždy klesne životní úroveň všech.

Jinak jak tady byl ten odkaz na tu kalkulačku. Když jsem si tam zadala nás, a vyskočili mi alimenty tak vzhledem k tomu že jsem ještě na RD tak by chlap šel pomalu o 40%dolu, což je teda strašný a chápu že se jim to nepozdává.

Nevím je to težké, možná to bude znít blbě, ale děti si dělali oba. Takže pokud chlap peníze má, tak by je na ty děti dát měl! Horší to je když je nemá. A teda dávat pryč 40% platu může být pro hodně lidí už otázkou existence. Nevím, chápu obě strany. Rada není. Asi se nerozvádět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
24.2.15 19:38
@Kobliha51 píše:
A co bys dělal, kdyby to byla pravda? Hlavně tedy nechápu, co někoho žene říkat o někom, že mě mlátí, když to není pravda. Já spíš myslím, že to pravda je, jen z pohledu obou stran se mlácení říká něčemu jinému. Chlap si mlácení představuje jako někoho přivést údery k bezvědomí a ženě stačí, když do ní strčí a ona se praští o futra. Nezlehčuju to, obojí je nepřijatelné u všech druhů pohlaví.

Třeba protože se s ním před rozvodem/během rozvodu taháš o děti. Nebo pro to, že mu chceš zabránit je vídat. Nedávno v rádiu mluvila nějaká ženská (!) z nějaké té linky bezpečí nebo něčeho takovýho a říkala, že cca 10% udání matek za zneužívání dětí je falešných, aby se těm otcům pomstili.

EDIT: Mlácení si představuju jako jakékoli fyzické napadení. Más dost zvláštní představy o chlapech…půlka z nich jsou ubožáci, mlácení není nic menšího než tlouct někoho do bezvědomí…

Příspěvek upraven 24.02.15 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
24.2.15 19:40
@WontTell píše:
Třeba protože se s ním před rozvodem/během rozvodu taháš o děti. Nebo pro to, že mu chceš zabránit je vídat. Nedávno v rádiu mluvila nějaká ženská (!) z nějaké té linky bezpečí nebo něčeho takovýho a říkala, že cca 10% udání matek za zneužívání dětí je falešných, aby se těm otcům pomstili.

8o to je hnus. Vždyť je potom tahají po všech možných vyšetřeních apod. :zed: To jen kvůli pomstě nechají své děti podstoupit tohle? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.15 19:41
@WontTell píše:

A tohle nepochopím nikdy, ať tím vyhrožují ženy, nebo muži. Vyjma nějakého týrání apod případy kdy je to v zájmu dětí!
Vyřizovat si nepovedené manželství tahanicemi o děti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.2.15 19:44
@WontTell píše:

EDIT: Mlácení si představuju jako jakékoli fyzické napadení. Más dost zvláštní představy o chlapech…půlka z nich jsou ubožáci, mlácení není nic menšího než tlouct někoho do bezvědomí…

8o to je příšerně vysoké číslo… automaticky bych v tomto případě dala děti otci, aby je takto bezcharakterní osoba nemohla vychovávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 19:50

SK té rozdílné životní úrovni rozvedených. Příklad ze života.
Rodina, dvě děti. On dostal syna, ona dceru. On ji vyplatil. Nemalou částkou. Dětem koupil co bylo potřeba a večně jí přispíval protože paní byla trochu na hlavu a je pořád.
Syna bulíkovala proti otci, když se do nové rodiny otce narodilo dítě naslibovala mu pc, mobil a další. Syn měl asi sklony po ní. Předávkování léky, a spousta lží a špíny, adresované otci. Svěřen matce. Nic ze slibů se nekonalo, další pokus o sebevraždu a navrácení otci. Dnes jsou obě děti dospělé, oba bohužel pěkná kvítka. Dle mého dopad rozvodu. Raději anonym! Prosím rozhodně zanechat, nebo raději příspěvek smazat! Díky

• Citovat
  • Upravit
69235
24.2.15 20:26
@WontTell píše:

už jsem to taky četla a ne jednou, že matinka udala otce, že zneužívá dítě a tak, aby mu zamezila styk. Tak to je taková ubohost, že bych bez milosti to dítě dala otci, po prokázání lži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí