Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barčí1411
Uf, dva potraty… Ale vidím na profilové fotce, že nekonec přece jen obrovský úspěch byl
my si zatím procházíme snahou o umělé oplodnění… Jsem pár dnů po transferu, tak teď doma dělám dusno, jak jsem nervózní, ale manžel je pořád ukázkový
Dokonce mi ani nedává možnost být naštvaná na cokoliv ![]()
Můj muž byl nejdřív můj kamarád na svěřování a pak teprve partner, takže my jedeme pořád v jakémsi kamarádském duchu - popichujeme se co se týče kolegů a kolegyň a oba víme, že to je jen popichování a o nic vážného nejde.
něco jinýho je ale mít vztah s manželem jako bratr a sestra - tam se totiž už úplně vytrácí sexualita
@evulkanov
Tak to je opravdu málo příležitostí na žárlení
nemáte třeba mladého doktora?
nebo prodavače zeleniny ![]()
@JLP kazdy si prosel necim
… Tak to drzim palce, aby vam to vyslo! ![]()
Jsou věci, které chlap vědět rozhodně nemusí
asi bych víc přemýšlela nad tím, co mu řeknu. Každej chlap je ješitnej, neriskovala bych, že přeteče pohár trpělivosti ![]()
Jsme spolu s manželem už taky dlouho. Prošli jsme si jednou velkou krizi (potraty, odcizení se), ale snad jsme to ustáli. Ale je pravda, že ho docela ráda provokuji tím, že mu řeknu, jak mě který kolega pochválil oblečení, nalíčení či pozval na kafe. On ví, že kdyby za tím z mé strany něco bylo, tak bych mu to neřekla. Tak je rád, že mu to řeknu, lehce zažárlí a vše je v pohodě.
Aspoň si mě pak hýčká:-)
Ale je fakt, že ta provokace, kterou tu některé popisujeme, není nikdy o tom, že bychom aktivně s někým flirtovaly… To bych asi ani nemohla, natož o tom říct manželovi, kterého bych tím asi ranila. a možná by mi po pár takových „informacích“ přestal věřit - a důvěra je pro mě ve vztahu jednou z nejdůležitějších věcí…
@Anonymní píše:
Jsem vdaná víc než 10 let, s manželem se známe 15 let, všechno klape. Ale poslední dny jsem si uvědomila, že se k němu chovám spíš jako k dobrému kamarádovi. Jako, že mu říkám věci, které bych asi neměla (třeba o flirtu s jiným atd.)Myslíte, že to nemůže vztahu ublížit? Asi je lepší mít nějaká svá tajemství, že?
No záleží hodně na tom, jaké máte vztahy s okolním světem, s rodinou, v práci atd. Jednu dobu jsem měl takový vztah taky a bylo to fajn. V práci se mnou tehdy zrovna zacházeli jak s kusem hadru - takže to bylo „my dva proti celému světu“…
Jak říkám - v takové situaci víc než dobrý.