Manžel mne zapomněl uvést na parte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
4.8.19 10:21

Prostě těhulka :nevim: myslím, že by ze zákona měla bejt tehulkam tak od 4. měsíce omezená právní způsobilost nebo aspoň zakázáno „řešit problémy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.8.19 10:24
@Anonymní píše:
Jako totalni hysterka si teda nepripadam. Manzelovi zadne zle nedelam, rekla jsem mu jednu jedinou vetu, ze me tim nastval, nic jineho. Nijak jsem mu nic nevycitala, nejsem ten typ cloveka, co se hada. Manzel vubec netusi, ze nejsjy takovyhle pocit litosti mam.
Nejde mi ve vysledku o jmenu nebo zmince na parte. Spis o princip. Kdyz na babicku nikdo nemel pres sve zajmy cas, byla jsem jedina, kdo se o ni staral. Jedina, kdo pral jeji pokadeny kalhoty, kdo ji menil obvazy, kdyz se cela oprudila, protoze si schvalne nemenila plenkove kalhotky. Byla jsem ti ja, kdo ji kontroloval leky a chodil k ni 3krat denne pichat inzulin a dohlizet na to, aby leky nejedla najednou. Kolikrat mi volala dvacetkrat denne, ze neco potrebuje. Jeji vlastni vnucky nedelaly nikdy nic. Ta jedna z ni akorat tahala prachy. Asi je mi to tak lito hlavne proto, ze jsem ji mela tak rada a snazila se, aby ji bylo vzdycky fajn a dobre. Byla pro me jako vlastni…

A proto je ti líto, že tě nezmínili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 10:35

@Malaga asi jo. Nikdo na ni nemel cas a ani naladu, babicka byla velmi sva. Okoli se mi divilo, ze se takhle staram o vlastne uplne cizi starou pani. Ono opravdu dvacet telefonatu denne je mazec, kord kdyz jsem lezela v nemocnici a mela toho sama plnej knedlik. Kolikrat vam do telefonu rekla ze je ji tak zle, ze umre a vy tam letite z prace, abyste zjistili, ze babca je v pohode, jen si vypla zvuk na telce a desne ji to stve a musi se zapnout hned a ona sama nevi jak.
Ale me by svedomi nedovolilo nechat ji jen tak. Mela jsem ji opravdu strasne rada a to ze zemrela, je pro me sok. Asi jsem proste jen precitlivela…

• Citovat
  • Upravit
106883
4.8.19 10:36
@SlečnaDahlia píše:
Zemřela mu babička, blízký člen rodiny. On je ten, kdo teď potřebuje podporu, a ty místo toho, abys mu ji dala, děláš dusno kvůli tomu, že nemáš svoje jméno na jejím parte. Parte člověk nevyřizuje každý den, je to jen jedna z milionu věcí, které musí zařídit před pohřbem, možná se ho na to ani neptali, mnohde se na parte vůbec neuvádí jména partnerů příbuzných. Nedošlo mu to, zapomněl, bylo mu to líto, omluvil se. Tak přestaň dělat semetriku a zkus být svému muži v jeho těžké životní chvíli oporou.

nenapsala nahodou, ze mu to nijak nepredhazuje, jen ze ji to vnitrne mrzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.8.19 10:52
@SlečnaDahlia píše:
Zemřela mu babička, blízký člen rodiny. On je ten, kdo teď potřebuje podporu, a ty místo toho, abys mu ji dala, děláš dusno kvůli tomu, že nemáš svoje jméno na jejím parte. Parte člověk nevyřizuje každý den, je to jen jedna z milionu věcí, které musí zařídit před pohřbem, možná se ho na to ani neptali, mnohde se na parte vůbec neuvádí jména partnerů příbuzných. Nedošlo mu to, zapomněl, bylo mu to líto, omluvil se. Tak přestaň dělat semetriku a zkus být svému muži v jeho těžké životní chvíli oporou.

U některých podobně moudrých příspěvků si říkám-štěstí veliké, že jsem si hledal partnerku v dobách, kdy takhle inteligentní ženy nebyly na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
4.8.19 11:04
@smutny klaun2 píše:
U některých podobně moudrých příspěvků si říkám-štěstí veliké, že jsem si hledal partnerku v dobách, kdy takhle inteligentní ženy nebyly na světě.

Ano. Já mám taky štěstí, že mám partnerku, která mi v době, kdy zemřela moje babička, stála po boku, vyřizovala za mě, co mohla, a naprosto chápala, když jsem ze žalu a ze spousty věcí k zařizování prostě vypnula a nebyla schopná stoprocentně partnersky fungovat. To všechno místo toho, aby ze mě dolovala omluvy za mé nepřístojné chování. Na místě zakladatelky bych spíše ocenila pomyslnou facku, abych se probrala, místo prázdného a falešného utěšování a obviňování partnera z nedostatku lásky, protože ve chvíli úmrtí v rodině prostě na něco zapomněl a něco nedomyslel. Chudák chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 11:13

@SlečnaDahlia jsem moc rada, ze s nami zijes a vis jak moc manzela obvinuju z nedostatku lasky a jak strasna jsem manzelka.

• Citovat
  • Upravit
19388
4.8.19 11:16

Hele, buď v klidu. To nemůžeš brát osobně. Jsem ale taky těhotná, tak vím, že je to někdy těžké. Já se občas příštímu při tom, že v duchu něco plánují, třeba výlet, a zapomenu, že mám tři děti. Prostě počítám jenom se dvěma. Divný, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
4.8.19 11:37
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia jsem moc rada, ze s nami zijes a vis jak moc manzela obvinuju z nedostatku lasky a jak strasna jsem manzelka.

Já si vážně myslím, že jsi přecitlivělá, já byla v těhotenství strašně. Můj muž měl svatozář :roll: :mrgreen: Takže to neni nic divného. A bud v klidu. Urcite to byl jen omyl :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
4.8.19 11:38
@SlečnaDahlia píše:
Ano. Já mám taky štěstí, že mám partnerku, která mi v době, kdy zemřela moje babička, stála po boku, vyřizovala za mě, co mohla, a naprosto chápala, když jsem ze žalu a ze spousty věcí k zařizování prostě vypnula a nebyla schopná stoprocentně partnersky fungovat. To všechno místo toho, aby ze mě dolovala omluvy za mé nepřístojné chování. Na místě zakladatelky bych spíše ocenila pomyslnou facku, abych se probrala, místo prázdného a falešného utěšování a obviňování partnera z nedostatku lásky, protože ve chvíli úmrtí v rodině prostě na něco zapomněl a něco nedomyslel. Chudák chlap.

Jaký chudák chlap? Četla jsi zakladatelky další příspěvky? Podle toho se ukrivdene cítit může. Není žádná hyena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 11:40

@Tiffany1 dekuju za podporu :hug: precitlivela asi jsem nooo :)

• Citovat
  • Upravit
1054
4.8.19 11:42
@Anonymní píše:

To je marný boj.

Příspěvek upraven 04.08.19 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
4.8.19 11:43
@Anonymní píše:
@Tiffany1 dekuju za podporu :hug: precitlivela asi jsem nooo :)

Hihi, já se rozbrečela, že mě muž nemá rád, oeotože přijel po 3 dnech ze sluzebky a v 22:00 si nevšimnul, že jsem uklidila :lol:. Je pravda, že to bylo v šestineděli hned na začátku, ale baví tím širokou veřejnost už 9 let :mrgreen: :mrgreen:. A nejhorší je, že to bylo přesně tak, jak popisuje :lol: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 11:52

@Tiffany1 je to srandista :D ale je fakt, ze ja minule vytahala vsechny jeho kosile, vyprala, nazehlila a on mi to pak cely rozhrabal a prace v prcicich :mrgreen: to jsem teda mela na krajicku s placem :lol: on totiz manzel kosile co ma na sobe zase uklizi do skrine s ja pak hledam ktere vyprat a ktere ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 12:51
@Anonymní píše:
@Tiffany1 je to srandista :D ale je fakt, ze ja minule vytahala vsechny jeho kosile, vyprala, nazehlila a on mi to pak cely rozhrabal a prace v prcicich :mrgreen: to jsem teda mela na krajicku s placem :lol: on totiz manzel kosile co ma na sobe zase uklizi do skrine s ja pak hledam ktere vyprat a ktere ne :lol:

Docela jednoduché. Co není v koši na praní, neperu. Dělám to jednou za čas, když se naštvu, když si muž stěžuje, že nemá čisté ponožky. Kdyby byly v praní, má je čisté. Takže je nechám ležet - až nemá. Vzhledem k tomu, že nehlásí ani poslední kus ve skříni, tak má někdy prostě smůlu. Na čas to pomůže ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky