Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@puntice píše:
@mlsalkaM Když mě připadá trapný, abych mu vymýšlela zábavu a práci, si piuš, že je potřeba vymalovat ložnici - ale to přeci musí vidět sámuž jsme o tom mluvili.
Kdyby mi manžel vymýšlel zábavu, tak bych si připadala hrozně
Ne, nevidí. Prostě to nevidí. Stejně jako nevidí hrnky na lince, to, že je potřeba vyluxovat nebo vynést koš. ![]()
Ahoj Všem
oživuji diskuzi. manžel má od ůterka marodku, má angínu, takže leží, i když bych řekla, že už je lepší, je jasný, že nedostal žádné vycházky, tak chodím s dětma hodně ven, když je ted pěkně venku, ale už mám z toho všeho ponorku.sama mám taky angínu, ale zas nechci být zavřená doma.tak se potřebuji jen tak vypovídat, jak to máte nebo jste měli Vy když byl chlap doma na marodce? děkuji za případné odpovědi
@blegmola píše:
Ahoj Všemoživuji diskuzi. manžel má od ůterka marodku, má angínu, takže leží, i když bych řekla, že už je lepší, je jasný, že nedostal žádné vycházky, tak chodím s dětma hodně ven, když je ted pěkně venku, ale už mám z toho všeho ponorku.sama mám taky angínu, ale zas nechci být zavřená doma.tak se potřebuji jen tak vypovídat, jak to máte nebo jste měli Vy když byl chlap doma na marodce? děkuji za případné odpovědi
S angínou by sis měla lehnout taky ![]()
@Bábrdl píše:
S angínou by sis měla lehnout taky
já vím, ale mě to nedá, děti chcou ven, samotné je pustit nemohu, nemáme zahradu, tak musím s nima, a hlavně bych se doma zbláznila být tam všichni zavřený
@blegmola ahoj
já manžela vždycky odlifruju do pracovny, kde cuci na seriály, zuřivě smrka a tváři se smutně
ovšem když jsme byli bez dítěte, tak chtěl byt se mnou třeba v obýváku a prudil mne i kočky vzdychanim a šířením bacilu. Taky jsem prchala ven jak to šlo. Jinak tě chápu, taky chodím s malým ven i nemocná, protože jinak je to s nim na palici.
@Tichošlápek píše:
@blegmola ahojjá manžela vždycky odlifruju do pracovny, kde cuci na seriály, zuřivě smrka a tváři se smutně
ovšem když jsme byli bez dítěte, tak chtěl byt se mnou třeba v obýváku a prudil mne i kočky vzdychanim a šířením bacilu. Taky jsem prchala ven jak to šlo. Jinak tě chápu, taky chodím s malým ven i nemocná, protože jinak je to s nim na palici.
konečně někdo kdo mě chápe
je to pak doma na palici
@blegmola já taky chodím s malým ven, i když bych si měla lehnout. Ale zdravé dítě, nemocný chlap a žena mezi něma nedělá dobrotu na dlouhou dobu. ![]()
A nesnáším, jak si chlapi dokážou furt stěžovat, kde je píchá a kde bolí.
![]()
Ať je manžel brzo fit a ty taky. ![]()
@kve-tinka píše:
@blegmola já taky chodím s malým ven, i když bych si měla lehnout. Ale zdravé dítě, nemocný chlap a žena mezi něma nedělá dobrotu na dlouhou dobu.
A nesnáším, jak si chlapi dokážou furt stěžovat, kde je píchá a kde bolí.![]()
Ať je manžel brzo fit a ty taky.
no právě, ještě ho bolí mezi lopatkama a to fut slyším jenom,,Au, au" už jsem na to alergická. jen za ráno co se převaloval v posteli tak to snad bylo 10 krát
jinak doma pomůže, uvaří, poklidí, ale zas jsem zvyklá na svůj režim atd, no musím to vydržet, ale už počítal kolik mu schází dobrat ATB, tak už to má na 4 dny
tak už se začíná nudit, přeci jenmom v bytě to není jako v baráku, kde by se mohl kutit
@blegmola manžel měl delší volno přes Velikonoce, díky Bohu že už včera odlifroval do práce.
taky mám s klukem nějaký režim dopoledne a on ho totál nabourával. A jako bonus jsem se vůbec neorientovala ve dnech. ![]()
Já osobně spíš nemám ráda ženský hrdinky, který protahujou svoje choroby tím, že si neumí lehnout. A raději „hrdinsky“ trpí ![]()
@kve-tinka píše:
@blegmola manžel měl delší volno přes Velikonoce, díky Bohu že už včera odlifroval do práce.taky mám s klukem nějaký režim dopoledne a on ho totál nabourával. A jako bonus jsem se vůbec neorientovala ve dnech.
já se ani nemohu držet doma, leze mi to na mozek, tak jsme furt venku, ale doma to trochu stojí, prádlo atd ![]()
@Bábrdl píše:
Já osobně spíš nemám ráda ženský hrdinky, který protahujou svoje choroby tím, že si neumí lehnout. A raději „hrdinsky“ trpí
tak já netrpím
už jemi dobře a když je venku krásně, tak neumím být doma
@blegmola píše:
tak já netrpímuž jemi dobře a když je venku krásně, tak neumím být doma
Tak to je jiná ![]()
@Bábrdl píše:
Tak to je jiná
já si vždy mezitím na chvíli lehnu, tak je to lepší
@blegmola píše:
Ahoj Všemoživuji diskuzi. manžel má od ůterka marodku, má angínu, takže leží, i když bych řekla, že už je lepší, je jasný, že nedostal žádné vycházky, tak chodím s dětma hodně ven, když je ted pěkně venku, ale už mám z toho všeho ponorku.sama mám taky angínu, ale zas nechci být zavřená doma.tak se potřebuji jen tak vypovídat, jak to máte nebo jste měli Vy když byl chlap doma na marodce? děkuji za případné odpovědi
za 6 let ještě nemarodil.. vlastně jo, operace. Užíváme si, když je doma ![]()