Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je mu 28, prede.mnou měl jen jednu ženskou, jakože se vším vsudy. A nebyli spolu moc dlouho, u nas vse v pohodě. Netrvalo mu to nikdy dlouho, ani ne hned rychle. Ale neni pravda že pri kazdem prituleni chci sex, nekdy mi je fakt jen smutno, citim se sama.momentálně uz jsem v takove fázi, ze se asi zase pred nim i stydím. Necitim se dobře, to je asi tím, ze me neustale odmita, tak mam pocit ze jsem hnusna pro něj
28 je trochu málo na fyzické potíže se sexem, tam se to týká tuším pod 4% mužů. Jak často se chtěl milovat předtím, než se ten problém objevil? Psala jste, že jste vydrželi v posteli i celý den - byl iniciativní on nebo to u vás vždy bylo tak, že jste měla větší potřebu?
A to odhánění se objevilo postupně, že čím dál častěji jste si říkala vy nebo ze dne na den? Pokud ze dne na den - co by tam mohlo být spouštěč?
Tak v tomhle ti moc neporadím.. Můžu jen napsat co bych udělala já.
Já bych si začala všímat sebemenších drobností v chování, oblékání, atd.. Jestli tráví čas s rodinou nebo raději podniká něco sám. Jak moc času tráví v práci, jak naplňuje volný čas.
Ale mě se to hezky kecá, já mám totiž stereotypního chlapa a sebemenší výkyv že stereotypu mi je okamžitě podezřelý…
@Anonymní píše:
@Venetia uz se ani nenabizim. Jen se zeptam, jestli nema naladu - tu nema nikdy, tak o nekolik dni se prirulim v posteli, tak je strašně unavený a nic. A kdyz jsem delsi dobu nepřišla, zase mi vycetl, ze uz jsem se dlouho nezeptalatakže jsem se na to vyprdla, proste, kdyz bych nedelala nic, ani si toho nevšimne a on sam nepřijde
mas muj obdiv, ja jsem v tomhle hrozna, jak by mne chlap odmitl, uz bych nikdy sama neprisla
@Mart81 píše:
28 je trochu málo na fyzické potíže se sexem, tam se to týká tuším pod 4% mužů. Jak často se chtěl milovat předtím, než se ten problém objevil? Psala jste, že jste vydrželi v posteli i celý den - byl iniciativní on nebo to u vás vždy bylo tak, že jste měla větší potřebu?A to odhánění se objevilo postupně, že čím dál častěji jste si říkala vy nebo ze dne na den? Pokud ze dne na den - co by tam mohlo být spouštěč?
No ze zacatku, ještě nez jsme meli deti, tak i nekolikrat denne, jak pubertaci bez starosti. Potom uz to bylo treba jednou týdně, a tak posledni rok jednou za dva nebo jeden měsíc. Je pravda, ze vždycky jsem asi ja měla větší chuť než on. A co se týče toho, kdo se častěji ptal jestli by neco nebylo, tak to jsem taky chodila ja se ho ptat. trvá to vse dyl, ale je to horší a horší. Neni to ze dne na den. Přemýšlím, jestli je fakt možné, aby byl pořád tak strašně unaveny, aby nemel chuť… nenapadá me nic cim by to mohlo byt, jen říká ze neni spokojeny se svym životem. Ale i kdyby fakt nebyl, tak preci clovek rad upustí paru ne? ![]()
@Venetia no jo, ale to bys čekala az prijde sam? Já bych se asi nedockala nikdy, kdybych to nechavala jen na nem
@Pennya píše:
A co takhle mu říct že potřebuješ aspoň dotyky, můžeš ho požádat ať tě třeba škrábe po zádech, namasíruje hlavu ve vlasech, po sprchování ať ti namaže záda krémem, dá masáž..aspon v sedě na gauči u TV..Pokud by odmítl už i to pak už by to asi nebylo jen únavou..nebo tohle udělat jemu, nic sexuálního ale jen příjemného..
Skrabani nenavidi, ja ho skrabat nesmim a on me skrabat nebude, protoze ho to nebaví. Masáž mi udelal pouze tehdy az kdyz jsem brecela bolestí, protoze se mi sekly záda. Ale nevim jestli by se mi chtelo zkouset na nej masáž, jestli by me odmitl i s masáž i tak uz bych mu asi jednu vrazila, zabalila kufry a ahoj
@Anonymní píše: … nenapadá me nic cim by to mohlo byt, jen říká ze neni spokojeny se svym životem. Ale i kdyby fakt nebyl, tak preci clovek rad upustí paru ne?
A proc to rika nevis, nema treba vycitky svedomi?
Nevim, jak to tam vedete, ale tu vubec nemusi upoustet s tebou…
@werajsik píše:
Tak v tomhle ti moc neporadím.. Můžu jen napsat co bych udělala já.
Já bych si začala všímat sebemenších drobností v chování, oblékání, atd.. Jestli tráví čas s rodinou nebo raději podniká něco sám. Jak moc času tráví v práci, jak naplňuje volný čas.Ale mě se to hezky kecá, já mám totiž stereotypního chlapa a sebemenší výkyv že stereotypu mi je okamžitě podezřelý…
Ted zacal hodně jezdit na hory, bud sam nebo s lidma z prace, vyhazel vsechny tricka ze skříně a nakoupil si kosile, ted si chce porizovat troje nove boty, jedny za 1500 v praci je od 6do 6 do vecera. Asi tak
@Chytrak píše:
A proc to rika nevis, nema treba vycitky svedomi?
Nevim, jak to tam vedete, ale tu vubec nemusi upoustet s tebou…
To fakt netuším. Mě rikal, ze by chtel cestovat, ze jen porad pracuje a nic moc spolu neděláme, ze ze zivota nic nemá.
@Anonymní píše:
No ze zacatku, ještě nez jsme meli deti, tak i nekolikrat denne, jak pubertaci bez starosti. Potom uz to bylo treba jednou týdně, a tak posledni rok jednou za dva nebo jeden měsíc. Je pravda, ze vždycky jsem asi ja měla větší chuť než on. A co se týče toho, kdo se častěji ptal jestli by neco nebylo, tak to jsem taky chodila ja se ho ptat. trvá to vse dyl, ale je to horší a horší. Neni to ze dne na den. Přemýšlím, jestli je fakt možné, aby byl pořád tak strašně unaveny, aby nemel chuť… nenapadá me nic cim by to mohlo byt, jen říká ze neni spokojeny se svym životem. Ale i kdyby fakt nebyl, tak preci clovek rad upustí paru ne?
Připadá mi, že podobně to má dost mužů se ženami. Jen tam je jasnější předěl těhotenství a období po porodu, kdy se u žen počítá s tím, že sex nejspíš nebude a pak už se s ním nezačne.
A také se tam těžko hledá příčina. Zda má milenku asi nejlépe posoudíte sama podle jeho chování. Ale pokud jste vždy měla větší chuť vy, tak to tak být nemusí.
Jinak s upuštěním páry - tak to má mnoho mužů a menší část žen, že po sexu se cítí nabitější, odpočatí. Část žen a menší část mužů naopak musí být nejprve v pohodě, aby mohli mít sex. Váš muž může patřit do té druhé skupiny, i když je to obvyklejší spíš u žen. Když už něco je, jak se tváří potom, co jste měli sex? Vypadá šťastný, uvolněný, je nadšený z vašeho milování? Má třeba druhý den lepší náladu? Nebo působí spíš tak, že se musel překonat a chce mít pokoj a spíš toho sexu lituje, že byl?
EDIT: po přečtení ostatních příspěvků. Jsou zde i všechny možnosti co jsem zmiňoval, ale milenka je celkem pravděpodobná.
Příspěvek upraven 02.04.18 v 15:08
@Anonymní píše:
Ted zacal hodně jezdit na hory, bud sam nebo s lidma z prace, vyhazel vsechny tricka ze skříně a nakoupil si kosile, ted si chce porizovat troje nove boty, jedny za 1500 v praci je od 6do 6 do vecera. Asi tak
Tak tady neni o cem. Ten je naprosto jasny.
@Anonymní píše:
To fakt netuším. Mě rikal, ze by chtel cestovat, ze jen porad pracuje a nic moc spolu neděláme, ze ze zivota nic nemá.
A proto cestuje „sám“ nebo „s kolegy“ (nebo kolegyní)… Hloupější výmluvu nemá, chlapec???
@Chytrak píše:
Tak tady neni o cem. Ten je naprosto jasny.
Souhlasím. Teď jen najít důstojný způsob pro oba (jestli nějaký existuje) jak přimět chlapa aby se k problémům postavil čelem.